Miért a Crown?

Eszközeink a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtják a lehető legkisebb üzemeltetési költségek mellett. 

Minőség

Az egyszerű és gazdaságos üzemeltetést innovatív megoldások, díjnyertes ergonómiai tervezés és a hosszú élettartam biztosítja.Hatékonyság

A nagyfokú hatékonyságot a gyorsabb munkavégzés és a kiemelkedő teljesítmény mellett a magas szintű rendelkezésre állás szolgálja.Crown raktári targoncák

A Crown Equipment Corporation egy családi tulajdonú vállalat, melynek gyártóüzemei az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Németországban találhatók. A cég a világ egyik legnagyobb elektromos targonca gyártója, amely a múlt század közepe óta állít elő anyagmozgató berendezéseket. A többszörösen díjnyertes Crown termékeket - a legkisebb kézi raklapmozgatóktól kezdve a legnagyobb keskenyfolyosós targoncákig - úgy tervezték, hogy a lehető legtökéletesebben alkalmazkodjanak a felhasználók igényeihez.

Az iparágban egyedülálló módon az alkatrészek 85 %-a a Crown saját gyáraiban kerül kifejlesztésre és kialakításra. Ennek köszönhetően a berendezéseket alkatrész-szinten tudjuk javítani, amely a gyakorlatban azt jelenti, hogy bármely főkomponens meghibásodása esetén csak annak alkatrészeit cseréljük, ami a javítási-, és ezáltal az üzemeltetési költségeket nagymértékben lecsökkenti. A Crown-nál ezen túlmenően a gépek tervezésénél a legfontosabb szempont a raktári feladatokat figyelembe véve, a maximális ergonómia elérése, ezzel biztosítva a Crown targoncák hatékony működését és legendás megbízhatóságát.

Termékeink megtekintése 

QLM targonca varázsló 

Használt targoncák

Bízza ránk targoncaparkjának karbantartását és javítását!

Üzemeltetés támogatásaSzeretné tudni, mit lehet kihozni a jelenlegi raktárából?
Jelentkezzen nálunk, szakértő csapatunk
szívesen felméri raktári folyamatait,
ad javaslatot a fejlesztésre!


Hírek

Milyen jövőt hoz az Ipar 4.0?

A HVG újságíróival közösen erre a kérdésre válaszolunk, eloszlatva az illúziókat az automatizációról, a robotokról és a jövőnk iparáról.

 Tovább olvasom

Esettanulmányok

Tolnagro csoport: raktár logisztikai megoldás

A raktárak kiemelten fontos szerepet töltenek be a logisztikai folyamatokban, hiszen a vállalatok logisztikai költségeinek jelentős része itt képződik.

 Tovább olvasom
str 
0https://qlm.hu/hu/page/show/targoncak