INNOVATÍV ÉS HATÉKONY VIZUÁLIS FIGYELMEZETÉSEK A BIZTONSÁGOS MUNKAKÖRNYEZETÉRT!

QLM biztonságtechnika

A vizuális figyelmeztető rendszer (Visual Alert System) egy olyan innovatív fejlesztés, amely figyelmezteti a gyalogosokat és / vagy targoncákat a veszélyes helyzetekre, különböző jelek kivetítésével a talajra.
 
Hogyan működik?

A különféle testreszabható szimbólumokat a projektor színes, jól látható képként vetíti a talajra. Többek között villás targonca, STOP figyelmeztetés, gyalogos átkelő jelzés, sebességkorlátozási jel, vagy mobiltelefonok használatát tiltó jelzést is képes kivetíteni.
 
Hol használható?

A rendszer ideális raktárakban és termelési területeken, különösképpen az  olyan területekre, ahol a gyártási illetve logisztikai helyiségek irodai vagy egyéb kiszolgáló helyiségekkel találkoznak. Továbbá ajánljuk biztonságos közlekedés kialakításához az egyéltalán nem, vagy nehezen belátható egyéb területeken.

  Előnyei
 
Időtálló termék, így nem okozhat további költségeket az esetleges újrafestés vagy töréskár
Felkelti az ember figyelmét, mert könnyen észlelhető figyelmeztetést ad
✓A vetített szimbólumok igény szerint megváltoztathatóak a terület aktuális jellegének megfelelően
✓A rendszer kombinálható a PAS rendszerrel is, amely hangjelzéssel is figyelmezteti a targoncák vezetőit a gyalogosforgalomra. (Kattins ide: Bővebb információ a PAS gyalogos figyelmeztető rendszerrel kapcsolatban)

advanced-floating-content-close-btn