Nem ismeri még Fast Trax ipari gyorskapuinkat? Sebaj, házhoz visszük!

Jól felszerelt demo autónkkal szívesen bemutatjuk Önnek a QLM által forgalmazott FasTrax® nagysebességű és -teljesítményű kapuk fő funkcióit, előnyeit.  Dokkolás-és biztonságtechnikai kollégáink az autó bemutatása mellett szakmai tanácsokkal is szívesen ellátják az érdeklődő cégek képviselőit.

Az autó a következő időpontokban áll rendelkezésünkre:
2020.Július 27-31.

Az Önöknek megfelelő időpontokat a jelentkezések sorrendjében rögzítjük, majd ezt követően alakítjuk ki a demo autó végleges menetrendjét. 

Amennyiben szeretne jelentkezni, kérem, hogy kérjen visszahívást- kiválasztva a Dokkolástechnika szakterületet- és kollégáink mielőbb felveszi Önnek a kapcsolatot: https://qlm.hu/visszahivas/

Fókuszban a hatékonyság és a biztonság!


A FasTrax® nagysebességű és -teljesítményű kapuk működési sebessége 2,5 m / sec, kétszer olyan gyors, mint a legismertebb tisztítható kapuk: ez biztosítja a gyors ciklusidőt, amely maximalizálja a termelékenységet és az energiatakarékosságot. Emellett, tisztítása miatt sem kell aggódni, mert akár a magas nyomású mosásnak és a legkeményebb tisztítószereknek is ellenáll, így támogatva az élelmiszerbiztonsági követelményeket.

Az automatikus újrafűzés révén véletlen ütközés esetén a FasTrax® kapu emberi beavatkozás nélkül újra fűzi magát, a nyílást zárva tartja és az állásidőt minimálisra csökkenti, sőt személyi, termék- és eszközsérülés is könnyedén elkerülhető. Nem véletlen, hogy az iparág legbiztonságosabb kapuja köszönhetően a Soft-Edge™ technológiának, a Virtual Vision-nek, a rendelkezésre álló mozgásérzékelésnek, a két-fénysugarú fotoelektrikus érzékelőnek.


Részletes leírás az általunk forgalmazott ipari kapukról itt érhető el: https://qlm.hu/eszkozok/ipari-kapuk/advanced-floating-content-close-btn