Önnek is elege van már abból, hogy gyorskapuja könnyen megsérül?

targonca baleset kapu

A hatékonyság, gyorsaság és pontosság elengedhetetlen a raktárak megfelelő működéséhez. Manapság nem engedhetjük meg magunknak, hogy a raktári operáció napi működését egy nem megbízható termék befolyásolja, nem beszélve a számszerűsített javítási költségekről. A QLM által forgalmazott FasTrax® nagysebességű és -teljesítményű kapuk nem csak gyorsak, de költséghatékonyak is a megbízható működés mellett. Továbbá:

 Számos sín konfigurációval rendelkeznek, melynek köszönhetően szinte bármilyen típusú nyíláshoz igazítható, kisebb átépítési költséggel.
Kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaznak, mely kevesebb, olcsóbb javítást és megbízható, problémamentes teljesítményt jelent
 ✅ A FasTrax® 2,5 m/s működési sebességű kapuk a gyors ciklusidőnek köszönhetően maximalizálják a termelékenységet és az energiatakarékosságot
 ✅Valós újrafűzési funkcióval rendelkeznek. Véletlen ütközés után emberi beavatkozás nélkül újra fűzi magát
 ✅A FasTrax® hűtőtéri kapuk teljes peremvonal tömítésűek, mely csökkenti a melegítőlámpák és légfüggönyök szükségességét.
 ✅A Rite-Hite kapuk egyedi grafikus felhasználói felülettel üzemeltethetők.

Valódi önjavító tulajdonsága, költséghatékony üzemeltetése és robosztus kialakítása miatt az integrált takarmány-termeltetéssel, baromfitenyésztéssel és feldolgozással foglalkozó magyar cég, a Master Good Kft. is a FasTrax® korszerű kapuját választotta, hiszen a tervezett napi 24 órás üzemeltetés miatt ez elengedhetetlen volt a vállalat számára. A hűtött térben (5-10 fok) 4 db kapu került telepítésre, ahol a mindennapos helyiség tisztítás miatt extrém magas gőzterhelésnek kell ellenállniuk és fontos szempont volt a kapuk rendszeres tisztíthatósága is.  Folyamatos fejlődési céljaik eléréséhez további, hasonló tulajdonságú kapuk beszerzését is tervezik.
              

Részletes leírás az általunk forgalmazott ipari kapukról itt érhető el: https://qlm.hu/eszkozok/ipari-kapuk/

Hatékonyság és biztonság
  Működési sebessége 2,5 m / sec, kétszer olyan gyors, mint a legismertebb tisztítható kapuk: ez biztosítja a gyors ciklusidőt, amely maximalizálja a termelékenységet és az energiatakarékosságot. Emellett, tisztítása miatt sem kell aggódni, mert akár a magas nyomású mosásnak és a legkeményebb tisztítószereknek is ellenáll, így támogatva az élelmiszerbiztonsági követelményeket.

Az automatikus újrafűzés révén véletlen ütközés esetén a FasTrax® kapu emberi beavatkozás nélkül újra fűzi magát, a nyílást zárva tartja és az állásidőt minimálisra csökkenti, sőt személyi, termék- és eszközsérülés is könnyedén elkerülhető. Nem véletlen, hogy az iparág legbiztonságosabb kapuja köszönhetően a Soft-Edge™ technológiának, a Virtual Vision-nek, a rendelkezésre álló mozgásérzékelésnek, a két-fénysugarú fotoelektrikus érzékelőnek.

advanced-floating-content-close-btn