EGY RAKTÁR SOHASEM ÁLLHAT LE.
AMENNYIBEN MEGBÍZHATÓ,
ALACSONY MŰKÖDÉSI KÖLTSÉGŰ
eszközökre VAN SZÜKSÉGE,
AZ ÖN PARTNERE A QLM.

ÁLLVÁNYRENDSZEREK ÉS RAKTÁRI TARGONCÁK

Raktári állványrendszer

Stow állványrendszerek

A Stow márka kizárólagos hazai képviseletét látjuk el. A Stow prémium minőségű állványrendszereket fejleszt és gyárt. Több mint 40 éve a magas színvonalú és rugalmas rendszermegoldásokra összpontosítanak, amelyek teljes mértékben megfelelnek a legújabb normáknak és előírásoknak. Termékeiket kiemelkedő anyagvastagság jelemzi, és kizárólag minőségi acél felhasználásával készültek.

 

Raktár belső raktári dolgozókkal

crown raktári targoncák

A Crown targoncák teljes portfóliója elérhető a QLM által, a márka képviseletét látjuk el hazai viszonylatban. A Crown  Equipment Corporation a világ egyik legnagyobb anyagmozgató gépeket gyártó vállalata, amely híres a díjnyertes terméktervezés, a fejlett mérnöki és technológiai innovációk terén. Megoldásaik fő mozgatórugója a termelékenység javítása és a raktári működés hatékonyságának növelése.

 

biztonságtechnikai megoldások, SZEMÉLYEMELŐK

A-SAFE RUGALMAS ÜTKÖÉSVÉDŐK

A-SAFE RUGALMAS ÜTKÖZÉSVÉDŐK

Az A-Safe a feltalálója és egyben gyártója a világ első állandó, rugalmas polimer alapú biztonsági korlátrendszerének, melyet világszerte használnak ipari területeken. Az A-SAFE termékek használata jelentős költségmegtakarítást eredményez azáltal, hogy nem szükséges javítani, nem okoz kárt az aljzatban és a járművekben sem.

 

Személyemelők - JLG - Power Towers

JLG power towers személyemelők 

A csúcsminőségű, angliai gyártású JLG személyemelők hazai képviseletét látjuk el. A JLG személyemelők kimagasló hatékonyságot nyújtanak a munkavégzés során, miközben jelentős mértékben támogatják a biztonságos munkavégzést. A tartósságáról ismert JLG manuális és elektromos személyemelői évtizedek óta bizonyítanak különböző területeken, legyen az raktári és hűtőházi munkavégzés, építkezés, esetleg karbantartói tevékenység.

 

A JLG hivatalos weboldala>>

raktári és ipari kapuk, dokkolórendszerek

rite- hite dokkolás

A Rite-Hite a dokkolási eszközök specialistája, meghatározó piaci szereplő a kamion dokkolási- és biztonsági rendszerek globális piacán. 

 

itw raktári kapuk

Az ITW Industrietore Gmbh. termékpalettája az egyszerűbb beltéri kapuktól a legerősebb szélteherellenállással rendelkező kültéri kapukig mindent felölel.

 

Rite hite Ipari kapu

CONDOOR IPARI KAPUK

Az ConDoor vezető a hőszigetelt, üvegezett szekcionált ipari kapuk európai piacán. ISO és ALU termékcsaládját nyugodt szívvel ajánljuk partnereinknek.

 

Ipari kapu

BRASELMANN REDŐNYKAPUK

A német családi tulajdonú Ferdinand Braselmann által gyártott, hidegen hajlított profilokból készülő redőnykapuk fegyverzetét 125 év gyártási tapasztalata adja.

 

A-SAFE
Biztonság-
technika

ConDoor
Ipari kapuk

Braselmann
Redőny-
kapuk

CROWN
Targoncák

ITW
Raktári kapuk

RITE-HITE
Dokkolás

STOW
Állvány-
rendszerek

STOW
Állvány-
rendszerek

A-safe logo
Alpha deuren logo
Braselmann logo
Crown logo
ITW logo
Rite Hite logo
Stow logo
ConDoor door solutions

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérjen visszahívást!