EGY RAKTÁR SOHASEM ÁLLHAT LE.
AMENNYIBEN MEGBÍZHATÓ,
ALACSONY MŰKÖDÉSI KÖLTSÉGŰ
eszközökre VAN SZÜKSÉGE,
AZ ÖN PARTNERE A QLM.

ÁLLVÁNYRENDSZEREK ÉS RAKTÁRI TARGONCÁK

Raktári állványrendszer

Stow állványrendszerek

A Stow márka kizárólagos hazai képviseletét látjuk el. A Stow prémium minőségű állványrendszereket fejleszt és gyárt. Több mint 40 éve a magas színvonalú és rugalmas rendszermegoldásokra összpontosítanak, amelyek teljes mértékben megfelelnek a legújabb normáknak és előírásoknak. Termékeiket kiemelkedő anyagvastagság jelemzi, és kizárólag minőségi acél felhasználásával készültek

 

Raktár belső raktári dolgozókkal

crown raktári targoncák

A Crown targoncák teljes portfóliója elérhető a QLM által, a márka képviseletét látjuk el hazai viszonylatban. A Crown  Equipment Corporation a világ egyik legnagyobb anyagmozgató gépeket gyártó vállalata, amely híres a díjnyertes terméktervezés, a fejlett mérnöki és technológiai innovációk terén. Megoldásaik fő mozgatórugója a termelékenység javítása és a raktári működés hatékonyságának növelése

 

raktári és ipari kapuk, dokkolórendszerek

rite- hite dokkolás

A Rite-Hite a dokkolási eszközök specialistája, meghatározó piaci szereplő a kamion dokkolási- és biztonsági rendszerek globális piacán. 

 

itw raktári kapuk

Az ITW Industrietore Gmbh. termékpalettája az egyszerűbb beltéri kapuktól a legerősebb szélteherellenállással rendelkező kültéri kapukig mindent felölel.

 

Rite hite Ipari kapu

CONDOOR IPARI KAPUK

Az ConDoor vezető a hőszigetelt, üvegezett szekcionált ipari kapuk európai piacán. ISO és ALU termékcsaládját nyugodt szívvel ajánljuk partnereinknek.

 

Ipari kapu

BRASELMANN REDŐNYKAPUK

A német családi tulajdonú Ferdinand Braselmann által gyártott, hidegen hajlított profilokból készülő redőnykapuk fegyverzetét 125 év gyártási tapasztalata adja.

 

biztonságtechnikai megoldások

Munkabiztonsági rendszer

A-SAFE RUGALMAS ÜTKÖZÉSVÉDŐK

Az A-Safe a feltalálója és egyben gyártója a világ első állandó, rugalmas polimer alapú biztonsági korlátrendszerének, melyet világszerte használnak ipari területeken.

 

A-SAFE
Biztonság-
technika

ConDoor
Ipari kapuk

Braselmann
Redőny-
kapuk

CROWN
Targoncák

ITW
Raktári kapuk

RITE-HITE
Dokkolás

STOW
Állvány-
rendszerek

STOW
Állvány-
rendszerek

A-safe logo
Alpha deuren logo
Braselmann logo
Crown logo
ITW logo
Rite Hite logo
Stow logo

PARTNEREK VAGYUNK A MEGVALÓSÍTÁSBAN

AZ ELSŐ GONDOLATTÓL AZ ÜZEMELTETÉSIG.

Kérjen visszahívást!