CSATLAKOZZON HOZZÁNK,
ÉS FEJLESSZÜK EGYÜTT A JÖVŐ RAKTÁRAIT!

QLM - Nyitott pozíciók

TECHNOLÓGIÁKAT FEJLESZTÜNK, DE EMBEREK VAGYUNK

QLM karrier

aktuális nyitott pozícióink

MIT JELENT A QLM?

Az intralogisztika teljes spektrumát lefedjük és iparágunk egyik leggyorsabban fejlődő cégcsoportja vagyunk.
Az intralogisztikai tervezésben, a rendszerek integrálásában, a raktárautomatizálásban és a raktárirányítási, és ERP szoftverekben látjuk a jövőt. Megvalósítjuk ügyfeleink elképzeléseit attól a pillanattól kezdve, amikor az új raktár létesítésének igénye megjelenik, egészen az elkészült raktár üzemeltetéséig.

MIVEL FOGLALKOZUNK?

A Radió Café 98.0 Észjáték rovatához 6 alkalommal intralogisztikai szakértőként csatlakoztunk 2023. áprilistól május végéig.
Az alkalmanként 7-12 perces beszélgetések a raktárlogisztika aktuális kihívásait járják körül. Az összességében 1 órányi hanganyag átfogó információt nyújt arról, hogy mivel foglalkozunk. A podcastok MEGHALLGATHATÓK ITT.

KÜLDETÉSÜNK

Együtt lelkesedünk, alkotunk és működünk a megálmodott raktárakért.

  1. Lelkesedünk azon feladatokért, amelyek megoldása kihívás elé állítja csapatunkat.
  2. Bátran megkérdőjelezzük a megszokott módszereket, merészeket álmodunk, mások számára elképzelhetetlennek tűnő megoldásokat valósítunk meg.
  3. Szeretjük felfedezni a határok mentén rejlő lehetőségeket.
  4. Ügyfeleinkkel történő együttműködés teremti az inspirációt mindkét fél számára, ami közös sikerünk kulcsa. Inspirálunk és inspirálódunk.

KÜLDETÉSÜNK ALAPJA: TUDÁS ÉS FEJLŐDÉS

Tudjuk, hogy piaci pozíciónk folyamatos erősödésében nagy szerepet játszik munkatársaink elkötelezettsége és a piaci átlagnál jóval magasabb szakmai tudása. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos képzésre és a megfelelő munkahelyi környezet kialakítására.

Baráti légkörben dolgozunk, inspiráljuk egymást, nálunk mindenki véleménye fontos. Kollégáink számára a tudás, az állandó fejlődés és a megoldásközpontúság a legfontosabb értékek, hiszen minden ügyfelünket partnerként kezeljük. Tudjuk, hogy a raktározás a vállalatok életében kiemelten fontos terület, amely az üzleti sikereik kulcsa lehet.

MUNKAHELY ÉS JUTTATÁSOK

Munkavállalóinknak kulturált, csendes irodai munkakörnyezet biztosítunk törökbálinti irodánkban. Az iroda tömegközlekedéssel és autóval is elérhető, az autóval közlekedőknek parkolóhely áll rendelkezésére. Home office vagy iroda, nálunk nem feltétlenül szükséges választani! Lehetővé tesszük kollégáinknak a hibrid munkavégzést; heti akár több napot is home office-ban tölthetnek. Munkatársainknak versenyképes bért, béren kívüli juttatásokat (cafeteria, utazási költségtérítés), modern informatikai eszközöket, technikai munkatársaknak munkaruhát és meghatározott munkakörökben céges autót biztosítunk.

QLM Employer Branding Film

KARRIERLEHETŐSÉG TECHNIKUSOK SZÁMÁRA

Karrierlehetőséget és hosszútávú munkalehetőséget biztosítunk. Tekintse meg technikus kollégáinkkal készült videónkat!

Csatlakozzon szervizcsapatunkhoz!

KARRIERLEHETŐSÉG MÉRNÖKÖK ÉS INFORMATIKUSOK SZÁMÁRA

Mérnök és informatikus kollégáink számára szakmai tapasztalatuknak megfelelő, felelősségteljes munkakört biztosítunk. Az alábbi rövid videóban kollégáink beszélnek arról, miért érdemes nálunk dolgozni.

Csatlakozzon hozzánk!

CSATLAKOZZON CSAPATUNKHOZ, FORMÁLJUK EGYÜTT AZ INTRALOGISZTIKA VILÁGÁT!

qlm-dolgozok-csoportkep

TUDJON MEG TÖBBET RÓLUNK!

Cégcsoportunk