CSATLAKOZZON HOZZÁNK,
ÉS FEJLESSZÜK EGYÜTT A JÖVŐ RAKTÁRAIT!

QLM - Nyitott pozíciók

TECHNOLÓGIÁKAT FEJLESZTÜNK, DE EMBEREK VAGYUNK

QLM karrier

aktuális nyitott pozícióink

Az intralogisztika teljes spektrumát lefedjük és iparágunk egyik leggyorsabban fejlődő cégcsoportja vagyunk.
Az intralogisztikai tervezésben, a rendszerek integrálásában, a raktárautomatizálásban és a raktárirányítási szoftverekben látjuk a jövőt. Megvalósítjuk ügyfeleink elképzeléseit a raktár első gondolatától az üzemeltetéséig.

TUDÁS, FEJLŐDÉS ÉS INSPIRÁCIÓ

Tudjuk, hogy piaci pozíciónk folyamatos erősödésében nagy szerepet játszik munkatársaink elkötelezettsége és a piaci átlagnál jóval magasabb szakmai tudása. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos képzésre és a megfelelő munkahelyi környezet kialakítására.

Baráti légkörben dolgozunk, inspiráljuk egymást, nálunk mindenki véleménye fontos. Kollégáink számára a tudás, az állandó fejlődés és a megoldásközpontúság a legfontosabb értékek, hiszen minden ügyfelünket partnerként kezeljük. Tudjuk, hogy a raktározás a vállalatok életében kiemelten fontos terület, amely az üzleti sikereik kulcsa lehet.

MUNKAHELY ÉS JUTTATÁSOK

Munkavállalóinknak kulturált, csendes irodai munkakörnyezet biztosítunk törökbálinti irodánkban. Az iroda tömegközlekedéssel és autóval is elérhető, az autóval közlekedőknek parkolóhely áll rendelkezésére. Home office vagy iroda, nálunk nem feltétlenül szükséges választani! Lehetővé tesszük kollégáinknak a hibrid munkavégzést; heti akár több napot is home office-ban tölthetnek. Munkatársainknak versenyképes bért, béren kívüli juttatásokat (cafeteria, utazási költségtérítés), modern informatikai eszközöket, technikai munkatársaknak munkaruhát és meghatározott munkakörökben céges autót biztosítunk.

QLM Employer Branding Film

TECHNIKUS KOLLÉGÁK SZÁMÁRA KARRIERLEHETŐSÉG

A technikus kollégák számára karrierlehetőséget és hosszútávú munkalehetőséget kínálunk. Tekintse meg technikus kollégáinkkal készült videónkat!

Csatlakozzon szervizcsapatunkhoz!

KARRIERLEHETŐSÉG MÉRNÖKÖK ÉS INFORMATIKUSOK SZÁMÁRA

Mérnök és informatikus kollégáink számára szakmai tapasztalatuknak megfelelő, felelősségteljes munkakört biztosítunk. Tekintse meg erről készült videónkat!

Csatlakozzon hozzánk!

QLM kollégák

Értékesítési csapatunk

CSATLAKOZZON CSAPATUNKHOZ, FORMÁLJUK EGYÜTT A HAZAI INTRALOGISZTIKAI MEGOLDÁSOKAT!

qlm-dolgozok-csoportkep

TUDJON MEG TÖBBET RÓLUNK!

Cégcsoportunk