QLM-WAPROM RAKTÁRIRÁNYÍTÁSI
SZOFTVER

A QLM-WaProM (WMS) képes a raktári folyamatok
teljeskörű vezérlésére és a működési hatékonyság
mérhető javítására.

Kérjen visszahívást!

QLM-WAPROM RAKTÁRIRÁNYÍTÁSI SZOFTVER

A QLM-WaProM szoftvert magyar rendszertervező mérnökök, logisztikai szakértők és szoftverfejlesztők csapata fejlesztette és számos hazai közép- és nagyvállalat raktárában működik zökkenőmentesen. A működést 25 fős szakértő csapatunk támogatja.

A WMS szoftver teljeskörűen vezérli a logisztikai és raktári folyamatokat, mérhetően javítja a raktári működés hatékonyságát és a raktár kihasználtságát. Megtervezi a raktár működését és kiosztja a feladatokat, elemzi és riportálja a teljesítményt – irányítja, nem pedig adminisztrálja a raktári folyamatokat.

QLM WaProM

A QLM-WAPROM BEVEZETÉSÉT ÉRDEMES MEGFONTOLNIA, HA…

  • Nagy tárolókapacitású raktárat üzemeltet
  • Magas a napi bejövő és a kimenő áruforgalom
  • A raktári működés akadályozza a növekedést
  • Irányított, személyfüggetlen és átlátható intralogisztikai raktári működést szeretne
  • Raktára automatizálását tervezi

LOGISZTIKAI SZOFTVER A HATÉKONY RAKTÁRI MŰKÖDÉSÉRT

Bízza a raktári folyamatok irányítását logisztikai szoftvereinkre!
Az alábbi 3 rövid animációs film bemutatja, hogy a WaProM WMS-sel;

hogyan térül meg a waprom wms bevezetése
hogyan követhető nyomon a raktárban az áru útja
hogyan tervezhető előre a raktári dolgozók létszáma

A QLM-WAPROM – AZAZ QLM WAREHOUSE PROCESS MANAGEMENT SZOFTVER

TELJESKÖRŰ RAKTÁRI FOLYAMATIRÁNYÍTÁS

A QLM-WaProM használatával elérhető a teljes körű raktári folyamatirányítás, valós idejű információkkal, papírhasználat nélkül. A raktári tranzakciókat és feladatokat a rendszer raktári személyzetre célzottan osztja le rádiófrekvenciás mobil eszközön.

KITERJEDT RENDSZERKAPCSOLATOK

Szoftverünk kompatibilis a legtöbb vállalatirányítási rendszerrel (SAP, Microsoft AX/NAV és még számos rendszerrel), ezen kívül több futárszolgálathoz (GLS, Trans-O-Flex, DPD, stb), webshophoz és az EKÁER rendszerhez is kapcsolható. Egyedi interfészek megépítése sem okoz problémát, hiszen minden tudás a kezünkben van.

AZ ÖN CÉGÉRE SZABOTT MEGOLDÁS

A QLM-WaProM szoftver egyedileg paraméterezhető, rugalmasan testreszabható, és bővíthető. Mi valóban az optimális, folyamatokhoz igazított megoldást szállítjuk.

KÖZÖS NYELV

Logisztikai mérnökeink az Ön nyelvén beszélnek, gyakorlati logisztikai tudással rendelkeznek, így az Ön problémáját fordítják át az informatika nyelvére.

JÖVŐKOMPATIBILIS MEGOLDÁSOK

A QLM-WaProM szakértő csapata folyamatosan beépíti az ügyfelek igényei alapján az ipar 4.0 és a technológia újdonságait, így biztosítunk hosszútávú versenyképességet partnereink számára.

KÖNNYŰ KEZELÉS

A QLM-nél a szoftver megoldásaink kialakításakor a felhasználói élményre kiemelten nagy hangsúlyt fektettünk. Szoftverünk kezelése egyszerű, nem igényel informatikai tudást, vagy speciális nyelvtudást. Böngészőből futtatható így nincs szükség kliens oldali telepítésre.

Még több információ

A raktári dolgozóknak nem kell érteniük az informatikához: egyszerű felhasználói felületen, könnyen érthető, egyszerű feladatokat kell végezniük. A dolgozók csak annyi információt kapnak egy feladat elvégzéséhez, ami ahhoz szükséges. Természetesen a szoftver alapértelmezett nyelve a magyar, így a funkciók jelentése is egyértelmű. A szoftver nyelvezete a felhasználóhoz kiválasztható és belépéskor automatikusan az adott felhasználó nyelvén jelennek meg a felületek.

BEVEZETÉS TÁMOGATÁSA

A QLM-WaProM szoftver bevezetésekor a raktárban személyesen segítünk, hogy zökkenőmentes legyen az indulás.

HOSSZÚ TÁVON ÖN MÖGÖTT

A QLM-WaProM a bevezetés után is a partnerei mögött áll: dedikált, magyar támogató csapatot biztosítunk, akár 7×24-es direkt elérési lehetőséggel és garantált, rövid válaszadási határidővel, így biztosítjuk a gördülékeny, folyamatos ügymenetet. Mindig rendelkezésre állunk!

RAKTÁRLOGISZTIKAI SZOFTVER – KULCS AZ EREDMÉNYES MŰKÖDÉSHEZ

Működés optimális keretek között

GYORSABB KISZOLGÁLÁS – testreszabott tárolási logika alkalmazásával, a QLM-WaProM az optimális tárolási helyet választja az árunak, így a komissiózás idejét, és az áru vevőhöz juttatását jelentősen lerövidíti.

KÖLTSÉGCSÖKKENÉS – Nem kell az áru tárolási rendjét ismerni, hogy a kollégák gyorsan és pontosan el tudják végezni a rájuk kiosztott feladatokat.

HATÉKONY HELYKIHASZNÁLÁS – ugyanabban a raktárban mérhetően nagyobb mennyiségű áru fér el.

BEVÉTELNÖVEKEDÉS – Nagyobb lesz a kiszolgálási kapacitás, így több bevétel generálható.

A kiszolgálási hibák megszűnnek

A QLM-WaProM a raktár kiszolgálási hibáit minimálisra csökkenti a jól megválasztott helyre beillesztett ellenőrzéssel: a raktár minden dolgozója irányítottan végzi a feladatait, képesítéseinek és hatáskörének megfelelően.

Csökkenő emberierőforrás-függőség

 A szoftver irányítja a raktári folyamatokat, így a raktárvezető a személyes beavatkozást igénylő feladatok megoldása mellett a folyamatok elemzésére és javítására koncentrálhat.

Mérhető teljesítmény

A cég vezetősége számára a szoftver folyamatosan naprakész információkat, riportokat készít, ahol az emberi teljesítményen túl többek között követhetőek a trendek, a raktár teljes működésének hatékonysága, sebessége és ezek változása is.

Automata raktár – első lépésként WMS szoftver

Minden automatizált megoldás hátterében ott tevékenykedik egy megfelelően paraméterezett raktárirányítási rendszer, mely szoftveresen fogja az Ön számára biztosítani a működés hatékonyságát és stabilitását.

WAPROM BROSÚRA

Amennyiben szeretne még részletesebb leírást szoftverünkről illetve az elérhető alap és választható funkciókról, magyar nyelvű brossúránkat itt tudja letölteni.

Waprom brosúra (PDF)

 

RAKTÁRLOGISZTIKAI SZOFTVERREL

a raktári folyamatok hatékonyak, az adatszolgáltatás mindig pontos lesz – válasszon célszoftvert raktára mérhető működéséhez!

optimalizálná Raktára Folyamatait, RAKTÁRIRÁNYÍTÁSI (WMS) SZOFTVER BEVEZETÉSÉT TERVEZI?

Keressen minket bizalommal! Logisztikai szaktanácsadó kollégánk minden kérdését megválaszolja.

Kérjen visszahívást!