Állványrendszerek, állványzatok

STOW – ATLAS shuttle tárolórendszerek

Mély sávos tároló és kereső rendszer

Az Atlas® 2D a shuttle kocsi sávot válthat a kezelő vagy más szállítóeszköz beavatkozása nélkül. Ez a rendkívül hatékony állványrendszer félig és teljesen automatizált raktárakban egyaránt alkalmazható.

STOW - ATLAS 2D SHUTTLE ÁLLVÁNYRENDSZER
STOW - HAGYOMÁNYOS RAKLAPOS ÁLLVÁNYRENDSZER

STOW – HAGYOMÁNYOS RAKLAPOS állványzat

Hatékony állványrendszer

A raklapos állványelemek biztonságos terhelhetőségét gondosan kiszámolták annak érdekében, hogy azok megfeleljenek a FEM (Fédération Européenne de la Manutention) követelményeinek.

STOW – MOBIL RAKLAPOS ÁLLVÁNYRENDSZER

Növelje tárolókapacitást akár 90% -kal

A 1966-ig nyúló családfával büszkélkedő Powerack® piacvezető ipari mobil állványrendszer, több ezer példával világszerte, mely a Stow globális disztribúciós hálózatán keresztül kerül telepítésre.

STOW - MOBIL RAKLAPOS ÁLLVÁNYRENDSZER

STOW – BEJÁRHATÓ ÁLLVÁNYRENDSZER

Megnövelt tárolóhely

Egy bejárható állványrendszer jelentősen növeli raktára tárhely kihasználását. A szedősor okozta területveszteséget kiküszöbölve a bejárható állványrendszerek ideális megoldást kínálnak nagy mennyiségű hasonló raklapok tárolására.

STOW - BEJÁRHATÓ ÁLLVÁNYRENDSZER
STOW - GÖRGŐS RAKLAPOS ÁLLVÁNYRENDSZER

STOW – GÖRGŐS RAKLAPOS ÁLLVÁNYRENDSZER

Állványzat a hatékony és sűrű tároláshoz

Görgős raklapos állványrendszerünk hatékony és kiemelten sűrű tárolást biztosít raklapos áruk számára kevesebb folyosóval, jelentősen növelve a tárolókapacitást. Használható a felesleges belső szállítás elkerülésére és a raklapok egyik pontból a másikba mozgatására is.

STOW – IPARI POLCOS ÁLLVÁNYRENDSZER

Polcrendszerek kis méretű áruk tárolására

Számtalan mód létezik kis méretű és szedett áruk tárolására. Kiváló minőségű polcrendszereink kiterjedt választékát az Ön tárolási igényeinek kielégítésére fejlesztettük ki. A könnyű háztartási polcoktól a masszív raktári állványrendszerekig, a tárolások széles skáláját kínáljuk.

STOW - IPARI POLCOS ÁLLVÁNYRENDSZER

STOW – HOSSZÚ FESZTÁVÚ ÁLLVÁNYzat

Kiváló megoldás közepes súlyú árukhoz

A teljesen állítható Minirack hosszú fesztávú állványzat közepesen nehéz rakományok tárolására tervezték. Szinte bármilyen rendszer részeként használható legyen az polcos állványrendszer, hosszú fesztávú állványrendszer, többszintes vagy sokemeletes építmények.

STOW - HOSSZÚ FESZTÁVÚ ÁLLVÁNYRENDSZER
STOW - GÖRGŐS DOBOZOS ÁLLVÁNYRENDSZER

STOW – GÖRGŐS DOBOZOS ÁLLVÁNYRENDSZER

Gravitáció táplálta komissiózó rendszer

A görgős dobozos állványrendszer egy a gravitációt kihasználó komissiózó rendszer, amelynek célja a hatékonyság növelése és a szükséges alapterület csökkentése. Felhasználása olyan raktárakhoz ideális, ahol nagy mennyiségű egyedi tétel tárolása folyik, kis mennyiségű szedés mellett.

STOW – SOKEMELETES POLCOK

Magas szintű technológia

Mind a Stowshelf® polcrendszer, mind a Minirack hosszú fesztávú rendszer alkalmas a szabadon álló, sokemeletes telepítésekre, amelyeket komissiózó targoncák szolgálnak ki. Az állítható polcokkal és gerendákkal változó polcmagasság érhető el, a tárolt áruk méretének legmegfelelőbb módon.

STOW - SOKEMELETES POLCOK

STOW – TÖBBSZINTES ÁLLVÁNYRENDSZER

Intelligens padozati rendszer

A Stow korszerű ipari padozati rendszereket kínál állványai sokoldalú kialakításához. Állványrendszereink egyaránt felszerelhetők padozattal és lépcsőkkel, a többszintű alkalmazások létrehozása érdekében.

STOW - TÖBBSZINTES ÁLLVÁNYRENDSZER
STOW - KAROS ÁLLVÁNYRENDSZER

STOW – KAROS ÁLLVÁNYzat

Hosszú terhek tárolására

A Stow nagy teherbírású konzolos állványát hosszú és terebélyes rakományok tárolására tervezték.Hegesztés nélküli kialakítás. A szuper teherbírású konzol egy vagy kétoldalas kivitelben kapható a tárolási igényektől függően.

STOW – GALÉRIÁS ÁLLVÁNYRENDSZER

Magas szintű technológia

A Mezza-stow® rendszert állványszintek építésére fejlesztették ki ezt az állványzatot. A hagyományos acélszerkezetekkel ellentétben könnyen bővíthető, mozgatható vagy módosítható a jövőbeni igényeknek megfelelően.

STOW - GALÉRIÁS ÁLLVÁNYRENDSZER

QLM – RAKTÁRTECHNIKA – TARGONCÁK

CROWN TARGONCÁK
SZÉLES TERMÉKVÁLASZTÉK ÉS KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY

EZEK IS ÉRDEKELHETIK

Válasszon termékeink, rendszereink közül

Állványrendszerek>>

Targoncák>>

Ipari kapuk és dokkolástechnika>>

Biztonságtechnikai eszközök>>

Használt targoncák, eszközbérlés>>

Munkabiztonsági rendszerek>>

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!