Raktártechnológiai fejlesztések az élelmiszeriparban
RAKTÁR FEJLESZTÉST TERVEZ
ÉS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGET
IS IGÉNYBE VENNE?
KONZULTÁLJUNK!

Kérjen visszahívást!

Pályázati lehetőségek raktártechnológiai fejlesztésekhez 2024-ben

A megreformált közös agrárpolitika (KAP) keretében hazánk kiemelt hangsúlyt fektet a hazai élelmiszeripar fejlesztésére. 2024 tavaszán megnövelt támogatási kerettel nyílik meg az élelmiszeripari üzemek fejlesztéseit támogató új pályázati lehetőség. Cél a mezőgazdasági termékek értéknövelését és/vagy piacra jutását elősegítő technológiai fejlesztést és/vagy kapcsolódó zöld beruházást megvalósító vállalkozások támogatása.

AZ ÉLELMISZERIPARI ÜZEMEK FEJLESZTÉSE: ÚJ GÉPEK, ESZKÖZÖK ÉS TECHNOLÓGIÁK beszerzése

A pályázható területek között szerepel az üzemen belüli anyagmozgatáshoz
és/vagy raktározáshoz
és/vagy csomagoláshoz szükséges új eszközök beszerzése is.

Pályázati lehetőségek 2024

RAKTÁR FEJLESZTÉST TERVEZ ÉS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGET IS
IGÉNYBE VENNE?
KONZULTÁLJUNK!

Konzultáljunk

2024 tavaszától új pályázati lehetőségek nyílnak meg az élelmiszeripari üzemek számára.

A tervezett beruházások országosan megvalósíthatók.

Lehetőség nyílik olyan technológiai fejlesztésekre pályázni, amelyek a mezőgazdasági termékek értéknövelését vagy piacra jutását segítik.

Manuális működtetésű raktárak

Manuális működtetésű raktárak raktártechnológiai fejlesztése

A raktári működés automatizálása már nem a jövő, hanem a jelen technológiája. Azonban vannak olyan helyzetek – kisebb termelő, feldolgozóüzemek esetében – amikor nem szükséges automatizálni. A megnövekedett rendelésszám kiszolgálására a meglévő, hagyományosan működő raktár továbbfejlesztése is megfelelő lehet – raktárirányítási szoftverrel vagy eszközökkel (targonca, állványrendszer, biztonságtechnikai eszközök).

Élelmiszeriparra tervezett automata megoldások

Az élelmiszeriparban – akár a raktárat, akár a raktár és az üzem közötti  anyagáramlást érintő – az automatizálás műszaki megoldásait tekintve nem tér el a más iparágban alkalmazott megoldásoktól. Azonban, ha jobban megvizsgáljuk a kérdést, azt tapasztaljuk, hogy vannak olyan megoldások, logikák, amelyek az élelmiszeriparban már beváltak, sikeresen alkalmazzák őket a termelő, gyártó cégek.
Emiatt érdemes élelmiszeripari referenciával rendelkező raktártechnológiákkal foglalkozó céget megbízni a tervezett fejlesztéssel.

Raktártechnológiai fejlesztések az élelmiszeriparban

AUTOMATIZÁLÁSSAL MEGOLDHATÓ KIHÍVÁSOK

Az anyagmozgatási feladatokat; akár a raktárban, akár a raktár és az üzem között egyre gyakrabban
automatizálják az élelmiszeriparban is. Az iparágra legjellemzőbb kihívások:

RAKTÁR FEJLESZTÉST TERVEZ ÉS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGET IS IGÉNYBE VENNE?
KONZULTÁLJUNK!

Az első konzultáció semmiféle kötelezettséggel nem jár. Logisztikai szaktanácsadó kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és időpontot egyeztet személyes konzultációra.

Konzultálnak a fejlesztés céljáról, majd ajánlatot adunk az Ön által vázolt fejlesztési feladat megoldására. Összetett projekt esetén intralogisztikai tervezés szolgáltatásunkra is adunk ajánlatot.
A tervezés keretében az ügyfél folyamatainak, a tárolandó áru típusának és a megoldandó feladatoknak megfelelően felvázoljuk a lehetséges műszaki megoldásokat.

Általánosságban elmondható, hogy ugyanazt a feladatot többféle logikai-műszaki úton meg lehet oldani, különböző projektköltségekkel számolva. A végleges műszaki megoldást mindig az ügyféllel egyeztetve, közösen választjuk ki.

Ezt követően a kivitelezési szakaszban is állunk rendelkezésre. A kivitelezésre, eszközök szállítására is tudunk ajánlatot adni, az általunk forgalmazott eszközök mellett saját megoldásokat is gyártunk, de igény esetén akár a megvalósítás projektvezetését is el tudjuk vállalni.

A telepítésre kerülő rendszerek üzemeltetésének támogatásában is megoldást adunk.

Társaságunk egy több, mint 50 fős szervízcsapattal rendelkezik. Csapataink alkalmasak: targoncák, állványrendszerek, ipari kapuk, dokkolástechnikai berendezések, automata logisztikai rendszerek szervízelésére.

A TELJES FEJLESZTÉS – A TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSEN ÁT AZ ÜZEMELTETÉS TÁMOGATÁSÁIG – MEGOLDHATÓ A QLM-MEL.

A PÁLYÁZAT SIKERÉT AZ IGÉNYEKNEK MEGFELELŐEN KIDOLGOZOTT AJÁNLATTAL SEGÍTJÜK.

RAKTÁR FEJLESZTÉST TERVEZ ÉS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGET IS IGÉNYBE VENNE?
KONZULTÁLJUNK!

Kérjen visszahívást! Most