Raktártechnológiai fejlesztések az élelmiszeriparban
RAKTÁR FEJLESZTÉST TERVEZ
ÉS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGET
IS IGÉNYBE VENNE?
KONZULTÁLJUNK!

Kérjen visszahívást!

Pályázati lehetőségek raktártechnológiai fejlesztésekhez 2024-ben

A megreformált közös agrárpolitika (KAP) keretében hazánk kiemelt hangsúlyt fektet a hazai élelmiszeripar fejlesztésére. 2024. júniusában megjelentek az élelmiszeripari pályázatok.
Cél a mezőgazdasági termékek értéknövelését és/vagy piacra jutását elősegítő technológiai fejlesztést és/vagy kapcsolódó zöld beruházást megvalósító vállalkozások támogatása.

AZ ÉLELMISZERIPARI ÜZEMEK FEJLESZTÉSE: ÚJ GÉPEK, ESZKÖZÖK ÉS TECHNOLÓGIÁK beszerzése

A pályázható területek között szerepel az üzemen belüli anyagmozgatáshoz
és/vagy raktározáshoz
és/vagy csomagoláshoz szükséges új eszközök beszerzése is.

Pályázati lehetőségek 2024

A NYITOTT PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEKRŐL HÍREINKBEN IS OLVASHAT!

GINOP PÁLYÁZAT HÍR

KAP PÁLYÁZATOK HÍR

Konzultáljunk

2024 tavaszától új pályázati lehetőségek nyílnak meg az élelmiszeripari üzemek számára.

A tervezett beruházások országosan megvalósíthatók.

Lehetőség nyílik olyan technológiai fejlesztésekre pályázni, amelyek a mezőgazdasági termékek értéknövelését vagy piacra jutását segítik.

Manuális működtetésű raktárak

Manuális működtetésű raktárak raktártechnológiai fejlesztése

A raktári működés automatizálása már nem a jövő, hanem a jelen technológiája. Azonban vannak olyan helyzetek – kisebb termelő, feldolgozóüzemek esetében – amikor nem szükséges automatizálni. A megnövekedett rendelésszám kiszolgálására a meglévő, hagyományosan működő raktár továbbfejlesztése is megfelelő lehet – raktárirányítási szoftverrel vagy eszközökkel (targonca, állványrendszer, biztonságtechnikai eszközök).

Élelmiszeriparra tervezett automata megoldások

Az élelmiszeriparban – akár a raktárat, akár a raktár és az üzem közötti  anyagáramlást érintő – az automatizálás műszaki megoldásait tekintve nem tér el a más iparágban alkalmazott megoldásoktól. Azonban, ha jobban megvizsgáljuk a kérdést, azt tapasztaljuk, hogy vannak olyan megoldások, logikák, amelyek az élelmiszeriparban már beváltak, sikeresen alkalmazzák őket a termelő, gyártó cégek.
Emiatt érdemes élelmiszeripari referenciával rendelkező raktártechnológiákkal foglalkozó céget megbízni a tervezett fejlesztéssel.

Raktártechnológiai fejlesztések az élelmiszeriparban

AUTOMATIZÁLÁSSAL MEGOLDHATÓ KIHÍVÁSOK

Az anyagmozgatási feladatokat; akár a raktárban, akár a raktár és az üzem között egyre gyakrabban
automatizálják az élelmiszeriparban is. Az iparágra legjellemzőbb kihívások:

RAKTÁRFEJLESZTÉST TERVEZ ÉS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGET IS IGÉNYBE VENNE?
KONZULTÁLJUNK!

Az első konzultáció semmiféle kötelezettséggel nem jár. Logisztikai szaktanácsadó kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és időpontot egyeztet személyes konzultációra.

Konzultálnak a fejlesztés céljáról, majd ajánlatot adunk az Ön által vázolt fejlesztési feladat megoldására. Összetett projekt esetén intralogisztikai tervezés szolgáltatásunkra is adunk ajánlatot.
A tervezés keretében az ügyfél folyamatainak, a tárolandó áru típusának és a megoldandó feladatoknak megfelelően felvázoljuk a lehetséges műszaki megoldásokat.

Általánosságban elmondható, hogy ugyanazt a feladatot többféle logikai-műszaki úton meg lehet oldani, különböző projektköltségekkel számolva. A végleges műszaki megoldást mindig az ügyféllel egyeztetve, közösen választjuk ki.

Ezt követően a kivitelezési szakaszban is állunk rendelkezésre. A kivitelezésre, eszközök szállítására is tudunk ajánlatot adni, az általunk forgalmazott eszközök mellett saját megoldásokat is gyártunk, de igény esetén akár a megvalósítás projektvezetését is el tudjuk vállalni.

A telepítésre kerülő rendszerek üzemeltetésének támogatásában is megoldást adunk.

Társaságunk egy több, mint 50 fős szervízcsapattal rendelkezik. Csapataink alkalmasak: targoncák, állványrendszerek, ipari kapuk, dokkolástechnikai berendezések, automata logisztikai rendszerek szervízelésére.

A TELJES FEJLESZTÉS – A TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSEN ÁT AZ ÜZEMELTETÉS TÁMOGATÁSÁIG – MEGOLDHATÓ A QLM-MEL.

A PÁLYÁZAT SIKERÉT AZ IGÉNYEKNEK MEGFELELŐEN KIDOLGOZOTT AJÁNLATTAL SEGÍTJÜK.

RAKTÁR FEJLESZTÉST TERVEZ ÉS PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGET IS IGÉNYBE VENNE?
KONZULTÁLJUNK!

Kérjen visszahívást! Most