QLM szolgáltatások raktár életciklus üzemeltetés

ÜZEMELTETÉSTÁMOGATÁS

A raktár vezetői szintű döntéseit támogatjuk információkkal, adatokkal, statisztikákkal, melyek segítségül szolgálnak ahhoz, hogy az adott raktár működését milyen irányba lenne célszerű fejleszteni. Állunk Partnereink rendelkezésére abban az esetben is, hogy a legszigorúbb rendelkezésre állási elvárásokat, SLA-ban rögzített feltételeket a raktár teljesíteni tudja, többek között kihelyezett technikus kolléga biztosításával.

PARTNERPORTÁL

Hibabejelentő felületünk használata csökkenti az adminisztrációt ügyfeleink számára. Egypontos bejelentés akár a raktári eszközön található QR kóddal is! Gyors azonosítás, mobiltelefon segítségével. A felület nyomon követheti munkalapjait, szerződéseit és a bejelentések aktuális állapotát.

RENDSZERTÁMOGATÁS (SUPPORT)

A QLM-WaProM rendszertámogatási szolgáltatásainkat 5/8, 7/8 vagy 7/24 órában biztosítjuk ügyfeleinknek, igény szerinti válaszidővel, amelyet a támogatási szerződésben definiálunk és rögzítünk. Az általunk fejlesztett raktárirányítási szoftver működését teljeskörűen támogatjuk, mint például automatikus hibakezelés és alkalmazás-támogatás

HELYSZÍNI TECHNIKUS

Bízza ránk a logisztikai rendszer működőképességének fenntartását! Ha nincs házon belüli üzemeltetési kompetencia, vállaljuk a támogatást akár helyszíni technikusi jelenlét segítségével.

TÁVMENEDZSMENT

Távmenedzsment szolgáltatásunk keretében igény szerint online és telefonon elérhető szolgáltatásmenedzsert adunk automata rendszereink folyamatos működtetéséhez.

RaktárÜZEMELTETÉS MEGBÍZHATÓAN, ÉS KISZÁMÍTHATÓAN

FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY A RAKTÁR-ÉLETCIKLUSÁNAK MELY SZAKASZÁBAN VAN – MÉG A TERVEZÉS FÁZISÁBAN VAGY MÁR ÉVEK ÓTA MŰKÖDIK – FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

QLM szolgáltatások raktár életciklus Üzemeltetés szakasz

a raktár-életciklus mely fázisában van szüksége támogatásra? válasszon szolgáltatásaink közül!

Logisztikai TERVEZÉS

Folyamat- és
automatizálástervezés

KIVITELEZÉSMENEDZSMENT

Tendereztetés és tervezési,
építési menedzsment

TECHNOLÓGIA

Raktártechnológia és
megoldás szállítás

RENDSZERINTEGRÁCIÓ

Beüzemelés,

rendszerintegráció

OPTIMALIZÁLÁS

Rendszeroptimalizáció
és tesztelés

TÁMOGATÁS

Logisztikamenedzsment
és üzemeltetéstámogatás

SZERVIZ

Hosszútávú tervszerű
megelőző karbantartás

 

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST!

Szakértőink felveszik önnel a kapcsolatot.

partnerek vagyunk a megvalósításban, a raktári életciklus bármelyik szakaszában,
az első ötlettől a kész raktár üzemeltetéséig.

Kérjen visszahívást!