TARGONCa és ANYAGMOZGATÁS

Kiváló teljesítmény, kiemelkedő élettartam, alkatrészszintű javíthatóság, alacsony üzemeltetési költségek – ez a CROWN targonca

Miért válasszon Crown targoncát?

A cég a világ egyik legnagyobb elektromos targonca gyártója, amely a múlt század közepe óta állít elő anyagmozgató berendezéseket. A többszörösen díjnyertes Crown termékeket – a legkisebb kézi raklapmozgatóktól kezdve a legnagyobb keskenyfolyosós targoncákig – úgy tervezték, hogy a lehető legtökéletesebben alkalmazkodjanak a felhasználók igényeihez.

Az iparágban egyedülálló módon az alkatrészek 85 %-a a Crown saját gyáraiban kerül kifejlesztésre és kialakításra. Ennek köszönhetően a berendezéseket alkatrész-szinten tudjuk javítani, amely a gyakorlatban azt jelenti, hogy bármely főkomponens meghibásodása esetén csak annak alkatrészeit cseréljük. Ez azt eredményezi, hogy a Crown targoncák javítási-, és ezáltal az üzemeltetési költségei 30-50% kedvezőbbek az európai versenytársakhoz képest.

Targoncák és anyagmozgatás

A Crown targoncák hosszú élettartamát, ami csaknem duplája a versenytársakhoz képest, számos hazai példa is alátámasztja.

Gépparkunkban előfordul 40 000 üzemóra feletti szűkfolyosós targonca (TSP6000) vagy 30 000 üzemóra feletti futásteljesítményű toló oszlopos targonca (ESR5260), melyek gond nélkül, megbízhatóan és kifogástalanul üzemelnek. 

VálasszOn az Önt érdeklő crown targoncatípusokból

Homlokvillás targonca

Nagyobb használati érték és sokoldalúság

Akár a dokkolónál vagy a munkafolyosóban, a Crown homlokvillás targoncák a legkeményebb kihívások között is megállják a helyüket erejüknél, termelékenységüknél és teljesítményüknél fogva, beltérben és kültérben egyaránt.

 

Még több információ

Keskenyfolyosós targonca

Kapcsoljon magasabb sebességfokozatba

A TSP sorozat felhasználói akár 41 százalékkal nagyobb emelési sebességet értek el a korábban használt gépeikhez képest. Ehhez társul még a nagyobb haladási sebesség, a gyorsabb villaforgatás és oldalmozgatás, amelyek együtt nagymértékű ciklusidő javulást eredményeznek.

Még több információ

Tolóoszlopos targonca

Magasabb termelékenységet biztosítanak

Az ESR 1000 tolóoszlopos targonca Xpress Lower technológiája megduplázza a leengedési sebességet és ezáltal növeli a termelékenységet és csökkenti a ciklusidőt. A regeneratív leengedési funkció egyidejűleg gondoskodik az energiamegtakarításról és a hosszabb üzemidőről.

Még több információ

Komissiózó targonca

Új szintre emelik a hatékonyságot

A Crown targonca optimálissá teszi a komissiózás folyamatát – mind talajszinten, mind a legnagyobb magasságokban. A kitűnő kezelési tulajdonságok és stabilitás, a piacvezető ergonómia és a sok különféle kiegészítő funkció lehetővé teszik, hogy a kezelők hatékonyan és magabiztosan dolgozhassanak.

Még több információ

Gyalogkíséretű targonca

Kezelhetőség, amire számíthat

A Crown-nál a biztonság és a hatékonyság minden gyalogkíséretű emelőtargoncánál alapvető tervezési szempont. Az összes gépünk maximálisan kezelőbarát; kiváló irányíthatósággal és az adott felhasználáshoz való lehető legjobb alkalmazkodással rendelkezik.

 

Még több információ

Raklapmozgatók

Páratlan termelékenység

A kézi raklapmozgatóktól a vezetőállásos gépekig, a Crown minden raklapmozgatási feladathoz ajánl valamilyen eszközt. A gépeinkre jellemző innovatív kialakítás és robosztus felépítés hosszú élettartamot és sokoldalúságot biztosít.

 

Még több információ

Vontató targonca

Húzóerő a legkeményebb feladatokhoz

A Crown vontatókat innovatív technológia és strapabíró felépítés jellemzi, ezáltal megfelelő vonóerőt és kiváló irányíthatóságot biztosítanak a gyárakban, raktárakban és elosztóközpontokban való felhasználáshoz.

 

Még több információ
Új szereplő a hazai targoncakínálatban

Innovációval a hatékonyságért. MiMA targonca

Miért válasszon MiMA targoncát?

A 20 éves múltra visszatekintő MiMA elektromos targoncái professzionális megoldást nyújtanak a raktári, 500-100.000 kg tömegű anyagmozgatásban. A high-tech MiMA alapelve a biztonság, tartósság, kényelem és alacsony karbonlábnyom legmagasabb szintű elérése.

A MiMA fejlesztőinek folyamatos technológiai innovációi és számos szabadalmi sikere miatt mára referenciamárkává vált az orvostudományban, élelmiszeriparban, vegyiparban, elektronikában, gépiparban és bútoriparban.

mima targoncák

A MiMA jelenleg 12 termékcsaládot fed le, beleértve az ellensúlyos targoncát, raklapemelőt, tolóoszlopos targoncát, komissiózó eszközt, vontatót, keskenyfolyosós targoncát, négyutas targoncát, multi-way targoncát stb.

VálasszOn az Önt érdeklő MiMA targoncatípusokból

MiMA Négyutas targonca

Egyszerűvé teszi a nehéz feladatokat is

A MiMA négyutas targoncája ideális keskeny folyosón való használat során, ahol 3-8 méter közti emelés szükséges. A négyutas targonca oldalirányú mozgásra is képes elfordulás nélkül, így ideális olyan esetekben, ahol hosszú anyagokat szükséges mozgatni, vagy keskeny folyosón kell közlekednie.

Még több információ

MiMA Multi-way targonca

360 fokos szabadság

A magas üzemidővel bíró multi-way targonca ideális a keskeny, nehezen bejárható raktárakban, ahol nem standard méretű rakományt kell szállítani. Az ergonomikus és tartós kialakítású targoncák hosszú távon és megbízhatóan támogatják raktári tevékenységét.

Még több információ

Miért érdemes minket választani?

  • Csapatunk magasan képzett, elhivatott munkatársakból áll, cégünk 100%-ban magyar tulajdonú.
  • Holisztikus szemlélet jellemez minket: mindig az adott raktár működését hatékonyabbá tevő megoldást ajánljuk.
  • Kizárólag magas élettartalmú, megbízhatóan működő eszközöket forgalmazunk.
  • Ügyfeleink a raktár első gondolatától az elkészült raktár üzemeltetéséig számíthatnak ránk.
  • Az általunk tervezett és kivitelezett raktárak hosszútávon is korszerűnek számítanak.

QLM image film

FELÚJÍTOTT CROWN
TARGONCÁK
ISMERJE MEG FELÚJÍTÁSI
PROGRAMUNKAT

QTR felújítási programunk három szinten (Basic,Standard és Premium)
kínál kedvező árú alternatívát a targonavásárlásban. Legyen szó akár
vásárlásról, akár bérlésről, Önnek is van egy jó ajánlatunk!

Aktuális használt gépparkunk
EZEK IS ÉRDEKELHETIK

Válasszon termékeink, rendszereink közül

Állványrendszerek>>

Targoncák>>

Ipari kapuk és dokkolástechnika>>

Biztonságtechnikai eszközök>>

Használt targoncák, eszközbérlés>>

Munkabiztonsági rendszerek>>

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!