MIMA Négyutas targoncák

Egyszerűvé teszi a nehéz feladatokat is

Kérjen visszahívást!

MIMA négyutas targoncák

Ismerje meg a professzionális MiMA négyutas targoncáit. Amennyiben további kérdése merülne fel, lépjen kapcsolatba szakértő kollégáinkkal.

A négyutas targoncák kerekei álló helyzetben 90 fokban is elfordíthatók, így álló helyzetből előre, hátra, jobbra és balra is el tudunk indulni vele, a villa, vagy a targonca fordulása nélkül.
Ez a tulajdonság kiemelkedően alkalmassá teszi hosszú terhek (szálvasak, lécek, oszlopok, csövek), nagy felületű rakományok (lemezek, kartonok, nagy kiterjedésű falapok), vagy amorf alakú terhek esetén. A négyutas targoncák mindegyik kereke hajtott, ennek köszönheti manőverezhetőségét, mely szűk térben és keskeny folyosókon is kifejezetten hatékony munkavégzést tesz lehetővé.

mima 4way targonca ábra

MIMA NÉGYUTAS TARGONCÁINK LEGFŐBB ELŐNYEI

Praktikum és stabilitás

A kettős meghajtású kerekek elektromágneses fékekkel van szerelve a hatékonyabb fékhatás érdekében. Praktikus, ergonomikus elrendezés, alacsony súlypont, kis méret – hogy a targonca keskeny helyeken is hatékony, biztonságos munkavégzést tegyen lehetővé.

A rendszer könnyedén reagál az irányváltásokra és gyorsulásokra, így garantálva a stabil és munkavégzést. Az alacsony súlypont és a kompakt méret további előnyt jelentenek, mivel lehetővé teszik a gép használatát szűk helyeken és zsúfolt környezetekben anélkül, hogy veszélyeztetnék a stabilitást vagy a biztonságot.

mima 4way targonca
mima 4way targonca

Széleskörű alkalmazhatóság és energiahatékonyság

A targonca kiváló felhasználhatósággal bír különböző útfelületeken, egyaránt bel- és kültéren. A négyutas kialakítás miatt könnyedén megbirkózik a túlnyúló terhekkel és keskeny folyosókon is hatékonyan támogatja munkavégzésünket. Optimalizált energiafogyasztással és energiatakarékos berendezésekkel rendelkeznek a MiMA modelljei. A LED fényszórók, alacsony ellenállású gumiabroncsok, automatikus hőmérsékletszabályozó szintén jelentős támogatást nyújtanak az energiatakarékos működésben.

Az energiahatékonyság is kulcsfontosságú szempont a MiMA targoncák tervezésében. Az optimalizált energiafogyasztás és az energiatakarékos berendezések révén ezek a gépek hatékonyan használják az energiát, ami hozzájárul a költségmegtakarításhoz és a környezetvédelemhez.

Tartósság és kiemelkedő akkumulátor élettartam

A MiMA targoncák tartósságát és kiemelkedő akkumulátor élettartamát támogató kulcsfontosságú tényezők közé tartozik az erős és masszív szerkezet, amely ellenáll a kopásnak és a mechanikai igénybevételeknek.

A hosszú élettartam és alacsony energiafogyasztás érdekében a MiMA targoncák magas minőségű akkumulátorokkal rendelkeznek, amelyek kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Ezek az akkumulátorok képesek hosszú órákig működni egyetlen feltöltéssel, ami csökkenti az üzemeltetési költségeket és növeli a termelékenységet.

Emellett a MiMA targoncák számos intelligens energiatakarékossági funkcióval vannak felszerelve, mint például az automatikus kikapcsolás, vagy az energiatakarékos üzemmódok, amelyek segítenek optimalizálni az energiafelhasználást.

mima 4way targonca
mima 4way targonca

Kényelem és ergonómia

A Mima targoncák kényelme és ergonómiája kulcsfontosságú előnyöket nyújt mind a targoncakezelő operátorok, mind pedig a vállalatok számára.

Az ergonomikusan kialakított fülke kényelmes munkakörülményeket biztosít a targoncakezelő operátoroknak. A tágas tér és a kényelmes ülés lehetővé teszi a hosszabb munkaidőt anélkül, hogy a munkavállalók elfáradnának, vagy nagyobb tehernek lennének kitéve. A Curtis vezérlő rendszer segít biztosítani a biztonságos és precíz kezelést, ami növeli a munkavégzés hatékonyságát és pontosabbá teszi a manőverezést.

Az ergonomikusan kialakított fülke és a kiváló kilátás minden irányba lehetővé teszi az operátoroknak, hogy könnyen és pontosan navigáljanak a targoncával. Ez csökkenti a balesetek kockázatát, és növeli a munkaterületen végzett munka hatékonyságát.

Összességében a MiMA targoncák kényelme és ergonómiája növeli a targoncakezelők hatékonyságát, javítja a munkavégzés személyi és anyagi biztonságát.

Az egyes típusok eltérő és széleskörű felszereltséggel és funkcionalitással kérhetőek. A részletek és egyéni igények pontosítása miatt, kérjük vegye fel a kapcsolatot szaktanácsadóinkkal!

Kérjen visszahívást!
mima 4way targonca

Miért érdemes minket választani?

  • Csapatunk magasan képzett, elhivatott munkatársakból áll, cégünk 100%-ban magyar tulajdonú.
  • Holisztikus szemlélet jellemez minket: mindig az adott raktár működését hatékonyabbá tevő megoldást ajánljuk.
  • Kizárólag magas élettartalmú, megbízhatóan működő eszközöket forgalmazunk.
  • Ügyfeleink a raktár első gondolatától az elkészült raktár üzemeltetéséig számíthatnak ránk.
  • Az általunk tervezett és kivitelezett raktárak hosszútávon is korszerűnek számítanak.

QLM image film

FELÚJÍTOTT CROWN
TARGONCÁK
ISMERJE MEG FELÚJÍTÁSI
PROGRAMUNKAT

QTR felújítási programunk három szinten (Basic,Standard és Premium)
kínál kedvező árú alternatívát a targonavásárlásban. Legyen szó akár
vásárlásról, akár bérlésről, Önnek is van egy jó ajánlatunk!

Aktuális használt gépparkunk
EZEK IS ÉRDEKELHETIK

Válasszon termékeink, rendszereink közül

Állványrendszerek>>

Targoncák>>

Ipari kapuk és dokkolástechnika>>

Biztonságtechnikai eszközök>>

Használt targoncák, eszközbérlés>>

Munkabiztonsági rendszerek>>