TÁMOGATOTT PROJEKTJEINK

Ginop Plusz

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGBŐL MEGVALÓSÍTOTT PROJEKTJEINK

 

KOLLABORATÍV ROBOTTARGONCA-RENDSZER FEJLESZTÉSE VÁLLALATI LOGISZTIKA VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE ÉRDEKÉBEN

Kedvezményezett neve: QLM Logistics Solutions Kft. és az ALLANCE Kft. konzorciuma

GINOP_PLUSZ-2.1.1-21 OPERATÍV PROGRAM

Szerződött támogatás összege: 399 982 947 Ft

A projekt tartalmának bemutatása: A QLM Logistics Solutions Kft. és az Allance Kft. konzorciuma egy olyan komplex rendszert alkotó, nagy emelési magasságú targoncákból és szállítótargoncákból álló, egymással együttműködő vezető nélküli targoncarendszert kíván létrehozni, mely képes a végső felhasználó egyedi igényeihez alkalmazkodni, a raktározási feladatok teljes spektrumát ellátni, valamint a gyártásellátási folyamatokban is részt venni. A három éves kutatás-fejlesztési projekt célja a vállalati logisztika versenyképességének növelése.

Projekt várható befejezése: 2025.01.31.

 

KÉSZLETBESZERZÉS FINANSZÍROZÁSA A QLM LOGISTICS SOLUTIONS KFT.-NÉL RAKTÁRTECHNOLÓGIAI ESZKÖZÖK KERESKEDELMÉHEZ KAPCSOLÓDÓAN

Kedvezményezett neve: QLM Logistics Solutions Kft.

GINOP-8.3.5-18/B MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM

A hitel összege: 149.000.000 Ft

A projekt tartalmának bemutatása: A QLM Logistics Solutions Kft. az általa kínált raktártechnológiai eszközök spektrumát szélesíteni kívánja annak érdekében, hogy hatékonyan és naprakészen ki tudja szolgálni a különböző típusú intralogisztikai projektek eszközigényét.

Projekt várható befejezése: 2023.12.31.

 

KÉSZLETBESZERZÉS FINANSZÍROZÁSA A QLM DEVELOPMENT CENTER KFT.-NÉL RAKTÁRAUTOMATIZÁLÁSI ÉS SZOFTVERFEJLESZTÉSI TEVÉKENYSÉG VÉGZÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓAN

Kedvezményezett neve: QLM Development Center Kft.

GINOP-8.3.5-18/B MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM

A hitel összege: 149.000.000 Ft

A projekt tartalmának bemutatása: A QLM Development Center Kft. automata raktár-fejlesztési és szoftverfejlesztési projektjeihez bővíteni kívánja a projektekhez szükséges technológiai eszköz készletét. A bővítés a fejlesztési tevékenység megfelelő technológiai hátterét biztosítja.

Projekt várható befejezése: 2023.12.31.

 

SAJTÓKÖZLEMÉNYEK

2022.09.20

Kollaboratív robottargonca-rendszer fejlesztését tervezi a QLM Logistics Solutions Kft. és az ALLANCE Kft. konzorciuma

Közel 400 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült a QLM Logistics Solutions Kft és az ALLANCE Kft. konzorciuma a GINOP-PLUSZ Operatív Program keretében. A három éves kutatás-fejlesztési projekt kollaboratív robottargonca-rendszer fejlesztését tűzte ki célul a vállalati logisztika versenyképességének növelése érdekében.

A GINOP_PLUSZ-2.1.1-21 – Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése című felhívás keretében támogatást nyert kutatás-fejlesztési projekt célja egy új, innovatív, automatizált és önvezető árumozgató és raktározási robottargonca-rendszer létrehozása, amely a hozzá kifejlesztett egyedi forgalomirányítási szoftverrel, valamint egy teleoperációs funkcióval nemzetközi szinten forradalmasítja a piacon jelenleg alkalmazott módszereket. A megközelítés legfontosabb újdonságtartalma, hogy egy olyan rendszert hozzon létre, melyben együttesen van jelen az ember-gép kollaboráció, valamint a különböző méretű és funkciójú anyagmozgató eszközök együttműködése is. Az új típusú árumozgató targoncák rendszerbe szervezése a folyamatok hatékonyságnövelését, versenyképesebb üzemeltetést és költségmegtakarítást tesz lehetővé.

A QLM Logistics Solutions Kft. és az Allance Kft. konzorciuma egy olyan komplex rendszert alkotó, nagy emelési magasságú targoncákból és szállítótargoncákból álló, egymással együttműködő vezető nélküli targoncarendszert kíván létrehozni, mely képes a végső felhasználó egyedi igényeihez alkalmazkodni, a raktározási feladatok teljes spektrumát ellátni, valamint a gyártásellátási folyamatokban is részt venni.

A projekt 36 hónap alatt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg, mintegy 670 millió összköltség és 400 millió Ft vissza nem térítendő támogatás mellett, melyet Magyarország Kormánya és az Európai Unió biztosít.

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!