Gyalogosvédelem

A-Safe innovatív költségmegtakarítás

Elkülöníti a gyalogosokat a munkahelyi járművektől, mint pl. a targoncák, egyértelműen kijelöli a gyalogos útvonalakat és segít megszervezni és felgyorsítani a létesítmény működését.

A moduláris rendszer jól látható, hogy segítse a gépjárművek üzemeltetőit és kombinálható más A-SAFE termékekkel, mint pl. nyíló vagy toló kapuk.

Épületvédelem

A-Safe innovatív költségmegtakarítás

Jól látható, rugalmas és alacsony karbantartási igényű, megvédi a járműveket, gépeket és egyéb épületelemeket, továbbá elkülöníti a gyalogosokat a munkahelyi közlekedésben.

Állványvédelem

A-Safe innovatív költségmegtakarítás

Az állványlábak védelme kiemelt fontosságú, ezért fokozott védelmet nyújt a teherrel vagy teher nélkül közlekedő, a sorok közül ki vagy oda beforduló, kézi vagy gépi erővel mozgatott járművekkel szemben.

Biztonságos dokkolás

Csapatunk célja a lehető legmagasabb biztonsági szint elérése partnereink dokkoló állásainál a mai modern technológiai megoldások segítségével, melyekkel széles körben ki tudjuk zárni az emberi mulasztás által bekövetkező balesetek lehetőségét.

Egyéb eszközök

Csapatunk a munkahelyi biztonság mellett, nagy gondot fordít a munkavégzési körülmények javítására és Partnereink hatékonyabb működésének elősegítésére. Termékeink használatával kimutathatóan költséghatékonyabb üzemeltetés mellett, javítható a munkatársak termelékenysége.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.