Gyalogosvédelem

A-Safe innovatív költségmegtakarítás

Elkülöníti a gyalogosokat a munkahelyi járművektől, mint pl. a targoncák, egyértelműen kijelöli a gyalogos útvonalakat és segít megszervezni és felgyorsítani a létesítmény működését.

A moduláris rendszer jól látható, hogy segítse a gépjárművek üzemeltetőit és kombinálható más A-SAFE termékekkel, mint pl. nyíló vagy toló kapuk.

Védőkorlát

Kétfunkciós védőkorlát

Kapu

Épületvédelem

A-Safe innovatív költségmegtakarítás

Jól látható, rugalmas és alacsony karbantartási igényű, megvédi a járműveket, gépeket és egyéb épületelemeket, továbbá elkülöníti a gyalogosokat a munkahelyi közlekedésben.

Védőkordon

Védőoszlop

Küszöb

Magassági korlát

Oszlopvédelem

Kamionütköző

Állványvédelem

A-Safe innovatív költségmegtakarítás

Az állványlábak védelme kiemelt fontosságú, ezért fokozott védelmet nyújt a teherrel vagy teher nélkül közlekedő, a sorok közül ki vagy oda beforduló, kézi vagy gépi erővel mozgatott járművekkel szemben.

Állványláb védelem

Sorvég védelem

Egyéb biztonságtechnikai eszközök

Csapatunk a munkahelyi biztonság mellett, nagy gondot fordít a munkavégzési körülmények javítására és Partnereink hatékonyabb működésének elősegítésére. Termékeink használatával kimutathatóan költséghatékonyabb üzemeltetés mellett, javítható a munkatársak termelékenysége.

Dokkoló ventillátor

Dokkoló világítás

Forgalomfigyelő berendezés

Raktári ventillátor

Biztonságos dokkolás

Csapatunk célja a lehető legmagasabb biztonsági szint elérése partnereink dokkoló állásainál a mai modern technológiai megoldások segítségével, melyekkel széles körben ki tudjuk zárni az emberi mulasztás által bekövetkező balesetek lehetőségét.

GWL kamionkerék-rögzítő

Biztonsági kordon

Standard rugalmas kaputömítés

Speciális kaputömítések

Billenő orrlemezes rámpa

Teleszkópos orrlemezes rámpa

Biztonsági orrlemezes rámpa

Támasztó bak

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!