Sokoldalú biztonsági megoldás

A nyitott rakodóállások potenciális veszélyforrást jelentenek minden épület esetében. Az 1,2 m magasságból történő leeséses balesetek súlyos sérülésekkel járhatnak, akár végzetesek is lehetnek. A Rite Hite biztonsági kordonok több féle biztonsági megoldást jelenthetnek az üres dokkoló állások környezetében. Teljes körű hozzáférést biztosítanak a be- és kirakodás idejére, ugyanakkor továbbra is lehetővé teszik a friss levegő bejutását a nyitott kapun keresztül az épületbe, ha nincs ott dokkoló jármű.

Költséghatékony

A Dok-Guardian lehetőségei között megtalálható a manuális és az automata opció is, továbbá kiegészíthető a Rite Hite kamionkerék-rögzítő megoldásokkal. A biztonsági kordonok telepítése költséghatékony, mégis fontos befektetés, amely segít megelőzni a baleseteket, sérüléseket és anyagi károkat.

Becsapódásra tervezték

Élénkvörös PVC bevonatú, üvegszálas hálós szerkezete és három sárga fényvisszaverő csíkkal ellátott kialakítása révén jól látható figyelmeztető eszköz, melyet nagy teherbírású rögzítő pántok tartanak feszesen, így ellenáll akár 13 tonnás terhelésnek is. Ennek ellenére kézzel könnyen elhúzható, és akár 5 méter széles nyílásokba is telepíthető.

Műszaki paraméterek

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.