Nem keletkezik súrlódás

A görgős rendszernek köszönhetően nem keletkezik súrlódás vagy kopás a terméken, és a szerkezeteket is sokkal kevesebb káros hatás éri. Az A-SAFE kamionütközőt egy külső ütésálló polimer és egy belső ütéselnyelő réteg alkotja.

A hengerek is “mozgásba jönnek”

Amikor a leparkolt járművek a váltakozó raksúly miatt mozognak, a hengerek is “mozgásba jönnek”. A többi dokkoló ütközővel ellentétben a Dock Roller nem megy tönkre súrlódás miatt, így csökkenti a javítási költségeket, valamint a szerkezeti károsodások esélyét.

Az A-SAFE Dock Roller a legjobb és legforradalmibb dokkoló állás védelem a piacon.

Memaplex™ – Nem műanyag

A Memaplex ™ nyolc alapanyagból és gumi adalékanyagból készült, védjeggyel ellátott, az A-SAFE által feltalált poliolefin keverék. A gyártási folyamat során az összetevők molekuláris szerkezete újrarendeződik egy egyenes vonalba, melynek révén a Memaplex ™ egyszerre erős, ugyanakkor rugalmas és erőhatásokat elnyelő is.

A “beépített” memória pedig lehetővé teszi, hogy az anyag az ütközést követően visszatérjen eredeti alakjába. A Memaplex ™ lemosható, kémiailag ellenálló, alkalmas hűtőházakba, nem csorbul, nem reped, nem korrodál és nem pereg, így ideális termék az élelmiszeripari területeken is.

Műszaki paraméterek

Hőmérséklettartomány (normál):-10°C - 50°C
Gyulladási hőmérséklet:370°C - 390°C
Gyulladáspont:350°C - 370°C
Toxicitás:Nem veszélyes
Kémiai ellenállóság:Kitűnő - ISO/TR 10358
Időjárás stabilitás (szürke):Kiváló
Fény stabilitás:Kitűnő
Statikus osztályzás (Felületi ellenállás):1015 - 1016 Ω
Színek:Sárga (RAL 1007); Szürke (RAL 9007); Fekete (RAL 9005)
Anyag:MEMAPLEX ™

Kamionütköző típusok

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.

Kérjen visszahívást!