Fokozott védelmet nyújt a végpontokon

Az A-SAFE sorvégvédők felső részét úgy tervezték, hogy ellenálljon a járművek tömegközéppontjából kiinduló ütközési erőnek. A kerek tartóknak köszönhetően fokozott védelmet nyújtanak a végpontokon, melyek a védelem legsérülékenyebb részei a teherrel vagy teher nélkül közlekedő, a sorok közül ki vagy oda beforduló, kézi vagy gépi erővel mozgatott járművekkel szemben.

Eltereli az erőhatásokat

Az A-SAFE sorvégvédői rugalmas, az ütközési energiát elnyelő polimer anyagból készülnek, az innovatív „nyakörvek” pedig elterelik az erőhatásokat, így megakadályozzák, hogy a káros energiák elérjék a padlót és a rögzítő csavarokat.

Memaplex™ – Nem műanyag

A Memaplex ™ nyolc alapanyagból és gumi adalékanyagból készült, védjeggyel ellátott, az A-SAFE által feltalált poliolefin keverék. A gyártási folyamat során az összetevők molekuláris szerkezete újrarendeződik egy egyenes vonalba, melynek révén a Memaplex ™ egyszerre erős, ugyanakkor rugalmas és erőhatásokat elnyelő is.

A “beépített” memória pedig lehetővé teszi, hogy az anyag az ütközést követően visszatérjen eredeti alakjába. A Memaplex ™ lemosható, kémiailag ellenálló, alkalmas hűtőházakba, nem csorbul, nem reped, nem korrodál és nem pereg, így ideális termék az élelmiszeripari területeken is.

Műszaki paraméterek

Hőmérséklettartomány (normál):-10°C - 50°C
Gyulladási hőmérséklet:370°C - 390°C
Gyulladáspont:350°C - 370°C
Toxicitás:Nem veszélyes
Kémiai ellenállóság:Kitűnő - ISO/TR 10358
Időjárás stabilitás (szürke):Kiváló
Fény stabilitás:Kitűnő
Statikus osztályzás (Felületi ellenállás):1015 - 1016 Ω
Színek:Sárga (RAL 1007); Szürke (RAL 9007); Fekete (RAL 9005)
Anyag:MEMAPLEX ™

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.

Kérjen visszahívást!