Kamionkerék rögzítők

Egyedülálló biztonság nyújtása a dokkoló álláson dolgozó összes munkatárs részére. Komplett rendszermegoldás alapkivitelben, egy kézből. A rendszer működése kizár minden lehetséges emberi tévesztést, legyen szó manuális vagy automatikus eszközről.

Rámpaszint-kiegyenlítők

Mechanikus vagy hidraulikus kivitel, kivételes munkabiztonsági megoldásokkal és időtálló, robosztus szerkezettel. Elsődleges szempont a rakodási folyamat zavartalan működésének biztosítása, a lehető legmodernebb megoldások alkalmazásával.

Kaputömítések

A standard megoldástól a tökéletes víz- és légzárásig. Speciális kaputömítéseink Európában egyedülálló megoldást nyújtanak, legyen szó bármilyen felhasználási környezetről. Megoldásainkkal a felmerülő beázási vagy huzathatási problémákat hosszú távon képesek vagyunk megoldani, szem előtt tartva az üzemeltetési költségeket is.

Dokkolástechnikai kiegészítők

A dokkoló állásoknál dolgozók számára biztonságosabb és kellemesebb munkakörülményeket tudunk teremteni, egyedülálló megoldásaink segítségével. Továbbá nem feledkezünk meg a dokkolás technikai eszközök és az ingatlan állagmegőrzéséről sem.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.