Az exkluzív Durathon™

A kaputömítések különféle típusai első sorban az ellenálló képességükben (kamionok okozta sérülések) és a tömítésük mértékében különböznek egymástól. A Rite Hite speciális kaputömítések különböző szövetekből, köztük az exkluzív Durathon™ nagy szilárdságú és súrlódásnak ellenálló anyagból készülnek.

Költséghatékony

A megfelelően kiválasztott kaputömítés ponyva kialakítása meggátolhatja, hogy a gépjármű felépítményének oldalsó részén a kihajtott hátsó ajtók zsanérjai közötti résben bejusson az esővíz, hólé stb.

A különlegesen kiképzett, kampó formájú ponyva végződés segítségével megakadályozható a rovarok raktérbe történő bejutása is.

Kaputömítés típusok

Eclipse

A kaputömítés speciális felső ponyva kialakítása meggátolja, hogy a gépjármű felépítményének tetején bejuthasson az esővíz, hólé stb. Ezt úgy éri el a gyártó, hogy a felső ponyván egy körkörösen párnázott ellensúlyt helyez el, amely rugalmasan követi a gépjármű felépítményének mozgását.

Ennek köszönhetően állandó kontaktus alakul ki az űrszelvény és a kaputömítés szerkezete között. Továbbá az esővíz és hólé elvezetését egy különlegesen kiképzett, halpikkely formájú lamella rendszer is segíti.

A kaputömítés speciális oldalsó ponyva kialakítása meggátolja, hogy a gépjármű felépítményének oldalsó részén a kihajtott hátsó ajtók zsanérjai közötti résben bejusson az esővíz, hólé stb.

A különlegesen kiképzett, kampó formájú ponyva végződés megakadályozza a rovarok raktérbe történő bejutását is.

GapMaster™

A kaputömítés speciális oldalsó ponyva kialakítása meggátolja, hogy a gépjármű felépítményének oldalsó részén a kihajtott hátsó ajtók zsanérjai közötti résben bejusson az esővíz, hólé stb. A különlegesen kiképzett, kampó formájú ponyva végződés megakadályozza a rovarok raktérbe történő bejutását is.

RainGuard® RG-3000 Header Seal

A RainGuard RG3000 eső elvezető felső tömítés kiterjesztett hatótávolságot, nagyobb tartósságot és jobb tömítettséget kínál esővíz ellen, mint bármely más vízzáró rendszerek. Könnyen telepíthető, karbantartásmentes és korszerűsíthető vele szinte minden létező kaputömítés.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!