Több évtizedes tapasztalat a garancia

A Rite Hite elsődleges céljai a termelés, az energiahatékonyság és a biztonság növelése ipari környezetben a mindennapi operációk támogatása mellett.

Barrier Glider® Hűtőtéri kapu – Egy- és kétfelé nyíló kivitelben is

 

A Barrier Glider továbbfejleszti a hagyományos hűtőtéri kapuk technológiáját, és több értéket biztosít a kontrollált hőmérsékletű átjárókban.

Az Iso-Tek® panelfelépítés és a Thermal- Flex tömítőrendszer kombinációja lehetővé teszi a környezetek kiváló elválasztását az átjárókban, és az energiaköltségeket is csökkenti.

Tartós és költséghatékony konstrukció

 

A rugalmas Iso-Tek® panelek kiváló környezeti elválasztást és jobb ütéstűrést tesznek lehetővé. Az egyszerű, letisztult felépítés gondoskodik a hosszú távú teljesítményről.

 

A nagysebességű rendszer maximalizálja az ajtó zárva tartott idejét, így segít az energiamegtakarításban.

 

Az energiahatékony felépítés csökkenti a hűtőtéri területekre átszivárgó hőt, és az energiaköltségeket.

Az Iso-Tek® panelfelépítés és a Thermal-Flex tömítőrendszer

 

A panelek szorosan tömítenek a fal mentén, ugyanakkor az egyedi paneltartó rendszernek köszönhetően ütközéskor kioldanak.

 

A Thermal-Flex tömítőrendszer meleg, rugalmas tömítést biztosít, miközben más ajtórendszerek energiájának egy töredékét használja.

 

Rite-Hite® Doors grafikus felhasználói felület

A Rite-Hite Door egyedi grafikus felhasználói felülete az iparág egyetlen olyan 7” LCD érintőképernyős kezelőeleme, amely úgy gondoskodik a megnövelt biztonságról, hogy lehetővé teszi a kezelőknek, hogy az áram alatt lévő elektromos panelek kezeléséhez személyi védőfelszerelés nélkül férjenek hozzá a vezérlődoboz beállításához. Képes működni az épületirányítási rendszerekkel, valamint vezeték nélküli reteszelőfunkciókat és nyelvváltási lehetőségeket is kínál.

Barrier Glider®- Hűtőtéri kapu- egyfelé nyíló kivitel termékismertető

Termék Adatlap

Barrier Glider®- Hűtőtéri kapu- kétfelé nyíló kivitel termékismertető

Termék Adatlap

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!