Több évtizedes tapasztalat a garancia

A Rite Hite elsődleges céljai a termelés, az energiahatékonyság és a biztonság növelése ipari környezetben a mindennapi operációk támogatása mellett.

Gyors és megbízható kapuk

Ipari környezetben a gyorskapuk talán két legfontosabb tulajdonsága a gyorsaság és a megbízhatóság. Célunk a gyártási és raktározási folyamatok zavartalan működésének elősegítése érdekében a lehető legjobb megoldás alkalmazása. Mottónk: a kihívás a mi lehetőségünk. Nincs olyan, amit ne lehetne megoldani.

Ennek érdekében gyártónk folyamatosan fejleszti termékeit, alkalmazkodva a legújabb technológiai megoldásokhoz. Erősségünk a magas szintű alkalmazkodás a felénk támasztott követelményekhez, illetve a gyors gyártási idő kiváló minőségben.

Megfelelő műszaki megoldás a tartósság jegyében

Hűtőtéri kapunk 80 mm vastagságú flexibilis és ütésálló poliuretán vértezetű, hőszigetelő habbal kitöltött kapulappal készül. Mély hűtőtéri alkalmazásról lévén szó, akár -30 °C-os trében is telepíthető a kapu. A kapuszerkezetre lecsapódhat, majd ráfagyhat a pára, mely hosszú távon meghibásodáshoz vezethet.

E probléma elkerülése végett a hűtőtéri kapukat, kapulapok és sínvezetés fűtő rendszerrel szállítjuk és szereljük. A rendszer külön hőlégbefúvó motort kapott, mely folyamatosan keringteti a meleg levegőt egy 120 mm átmérőjű csőben.

Maximális igénybevételre tervezve

Ipari felhasználás esetén egy gyorsmozgású kapu környezetében nagy forgalom várható, ennek megfelelően a kapu meghatározó alkatrészei 200.000 nyitás-zárás ciklusra lettek minősítve a hosszú élettartam biztosítása érdekében.

Gyorsmotoros mozgatás az operáció zavartalan működésének érdekében

A kapuk motoros mozgatással működtethetőek, alapkivitelben a német gyártmányú GfA vezérléssel és meghajtással szállítjuk szerkezeteinket, ami garancia a zavartalan üzemelésre.

Kivételesen gazdag alapfelszereltségű kapuvezérlés felármentesen

Az elektromos beüzemelést követően kapuink közvetlenül tűzjelző rendszerbe köthetők és tűz esetén automatikusan nyitnak. Továbbá a vezérlésben helyet kapott egy beépített távirányító vevő egység, melynek köszönhetően a kapuk távirányítóval is működtethetőek.

A vezérlés fogadni tudja a távirányító, kártyaolvasó, indukciós hurok, húzó kapcsoló, mozgásérzékelő radar jelét, így alkalmazkodva az adott operációhoz. Fontos megemlíteni, hogy maga vezérlő doboz háza IP 65 védett, ezáltal az elektronikát nem fenyegeti víz okozta meghibásodás.

Meghajtás, kapumozgatás felsőfokon

Kapuink frekvenciaváltós hajtóművel szereltek a hosszú élettartam és gyors mozgás biztosítása érdekében. Ennek köszönhetően kapuink közel 1,5 m/s sebességgel nyitnak és 0,75 m/s csukódnak.

Alap kivitelben burkolt és IP65 védett hajtómű, a nem várt páralecsapódás okozta problémák elkerülése végett.

Opciók és kiegészítők

Betekintő ablaksor

Saját ventilátorral a tiszta átláthatóság érdekében.

Dedikált hozzáférés

Dedikált hozzáférést biztosító kulcsos vezérlés vagy plusz nyomógomb.

Kiegészítők

Vezérlésre közvetlenül köthető plusz nyomógomb, húzókapcsoló, mozgásérzékelő radar illetve távirányító.

Figyelemfelkeltő jelzés

Kétoldali sárga villogó lámpa vagy piros-zöld forgalomirányítási lámpa.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.

Kérjen visszahívást!