Megoldás egy kézből

Elsődleges célunk a tűzszakasz határok megfelelő lezárása, a megrendelői igények kielégítése mellett.

Megfelelés minden igénynek

Tűzgátló toló kapuink kérhetőek egyszárnyú, kétszárnyú és teleszkópos kivitelben, kétszárnyú kivitel esetén akár aszimmetrikus kapulapokkal. Illetve 60, 90 és 120 perces tűzgátlási értékkel és széles méret választékkal, így megfelelve a tűzvédelmi terveknek és a helyszíni adottságoknak.

Tartósság és minőségi megjelenés

Tűzgátló tolókapuink kapulapjai, sínvezetései és kiegészítő alkatrészei gyári horganyzott felületkezeléssel készülnek, melyet igény szerint a RAL színskála színeivel van lehetőség felület kezelni, gyári porszórt felülettel szállítani.

Tartós és biztos üzemelésű megoldás

Csapatunk fontosnak tartja, hogy partnereink operációja zavartalanul, illetve nagyobb hatékonysággal működhessen a mindennapokban.

Ennek megfelelően tűzgátló toló kapuink alap kivitelben súlymotoros zárással és kézi nyitással működtethetőek, továbbá Megrendelői igény szerint a kapukat motoros mozgatással is lehet kérni.

Biztos működés alapkivitelben, minden helyzetben

Az alapkivitelű kapuink esetén kizárólag tűzjelre van szükség, hogy a kapu működhessen. A súlymotoros záródásnak, az ipari csapágyazott görgős tartó kocsiknak és a speciális sínrendszernek köszönhetően a kapu automatikusan záródik a tűzjelzést követően.

Ennek oka, hogy a kaput tartó elektromágnes tűzjelre elengedi a kapulapot és automatikusan bezáródik a kapu.

Motoros meghajtás, kapumozgatás

A kínált rendszerhez tartozik a mozgató motor, a hozzá tartozó vezérlés és további kiegészítők, ilyen például az áthaladást érzékelő fotocella vagy a kétoldali jelzőlámpa és hangjelzés.

Opciók és kiegészítők

Kapulapba integrált tűzgátló ablakok, minősítéssel
Kapulapba integrált személybejáró ajtó
Figyelemfelkeltő jelzés

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!