Bejárható állványrendszer

Megnövelt tárolóhely a Stow bejárható állványaival. Egy bejárható állványrendszer jelentősen növeli raktára tárhely kihasználását. A szedősor okozta területveszteséget kiküszöbölve a bejárható állványrendszerek ideális megoldást kínálnak nagy mennyiségű hasonló raklapok tárolására. A rendszer biztonságos tömbös tárolást biztosít olyan áruk számára, amelyek nem elég stabilak ahhoz, hogy egymás tetején tárolják őket.

A Stow Pal Rack rendszere különösen alkalmas bejárható állványrendszerek telepítése esetén. A 140 mm-es függőleges szélesség lehetővé teszi kifejezetten magas állványok építését.

Bejárható állványtípusok

Bejárható állványok esetében a LIFO (last in, first out) elvet alkalmazzák alkalmazzák be- és kirakodáshoz, míg átjárható rendszerek esetén a FIFO (first in, first out) módszer az elterjedtebb. A targoncák, illetve rakatok megfelelő védelme és mozgatása érdekében padlósínek használatát ajánljuk. A bejárható állványok 3 típusát különböztetjük meg, a be- és kirakodási folyamattól, illetve a hozzáférhetőségtől függően:

 • Szimpla mélységű bejárható állvány
 • Dupla mélységű bejárható állvány
 • Átjárható állvány
 1. Függőleges keret
 2. Topgerenda
 3. Raklaptartó sín
 4. Támasztó kar
 5. Raklaptartó sín bevezető elem
 6. Padlósín
 7. Padlósín bevezető elem
 8. Hátsó merevítés
 9. Túltolás-gátló

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!