Strapabíróság, precízség és erő

Próbálja ki gépeinket Ön is, hogy megtapasztalhassa a kimagasló teljesítményt, egyszerű használatot és kiváló kezelhetőséget.

Több, mint emelés

A Crown ET sorozatú kezelőállásos raklapemelők kiemelkedően jól pozícionálhatóak, ami nagymértékben növeli a munka hatékonyságát. Ez a tulajdonság a proporcionális emelésnek és süllyesztésnek, a szilárd oszlopnak, a merev váznak, a kitűnő kilátásnak és a középre szerelt kormányrúdnak köszönhető.

Az ETi változat bázisemeléssel is rendelkezik, ami az elérhető nagyobb szabad magasság következtében még sokoldalúbb használatot tesz lehetővé: javul a rámpákon és egyenetlen talajon való kezelhetőség, elkerülhetővé válik a rakomány elmozdulása, illetve kiküszöbölhetőek a kevésbé biztonságos szállítási körülmények.

A robosztus teherkarok ellenállnak az egyenetlen talajon, rámpákon és durva felületeken való mozgás közben fellépő erőhatásoknak, és lehetővé teszik két raklap egyidejű szállítását is.

Strapabíró és mozgékony

A vezetőállásos raklapemelők nagyméretű, Crown által gyártott, váltakozó áramú (AC) hajtómotorja és alacsony zajkibocsátású öntöttvas erőátviteli egysége megbízható erőt nyújt a nehéz terhek mozgatásához.

Az I-gerendákból és vastag keresztrudakból építkező emelőoszlop erős és stabil, emiatt nagy maradék teherbírással rendelkezik. A megerősített, 8 mm vastag acélból gyártott alváz, és a fröccsöntött alumínium kezelőkar, a legkeményebb körülmények között is megállják a helyüket.

A Crown energia-visszatápláló (e-GEN) fékrendszere a nagy nyomatékú hajtómotor erejét használja a fékteljesítmény növelésére, miközben gyakorlatilag elkerülhetővé teszi a fék-karbantartást.

Tegye optimálissá a munkamagasságot

A Crown különleges „QuickPick Remote” emelési technológiája lehetővé teszi a kezelők számára, hogy gyorsabban végezzék a munkájukat, mindezt a munkavégzés biztonságának csökkenése nélkül.

A vezeték nélküli távvezérlési technológia lehetővé teszi az emelési funkciók gépen kívülről történő vezérlését az ideális munkamagasság beállítása érdekében.

  • Időt és energiát takarít meg
  • Csökkenti a stresszt és a terhelést
  • Növeli a hatékonyságot

Kényelem és biztonság

Az ergonomikus kialakítás a Crown egyik védjegye. Az ET sorozatú vezetőállásos raklapemelőt – ahogy minden más Crown targoncát is – úgy tervezték, hogy kényelmes és termelékeny legyen.

Jó példa erre a felhajtható „FlexRide” platform, ami 80%-al csökkenti a felütések energiáját, ezáltal finom közlekedést biztosít, amivel nagymértékben csökken a kezelők kifáradása. A gyors leszállást lehetővé tevő oldaltámaszokat úgy alakították ki, hogy kitűnő tartást és kényelmet nyújtsanak, valamint könnyen felhajthatóak legyenek, így a kezelők gyorsan leszállhatnak oldalirányban a zsúfolt helyeken.

Az egyszerűbb manőverezést és a kisebb erőfeszítéssel végezhető munkát szolgálja továbbá a középre szerelt kormányrúd, a négytámaszú felépítés, a választható intelligens elektronikus kormányzás és az automatikus kanyarsebesség szabályozás is.

Precíz vezérlés

A gép rendkívül egyszerűen kezelhető, ezáltal növekszik a kezelők magabiztossága és termelékenysége – akár gyalog, akár a gépre állva dolgoznak. A díjnyertes Crown X10 kezelőkar és a proporcionális emelési és hajtási funkciók szintén a kiemelkedően jó kezelhetőséget szolgálják.

Az ET sorozatú vezetőállásos raklapemelők keskeny, formatervezett alvázzal, alacsony építési magassággal és középre szerelt kormányrúddal rendelkeznek, a tökéletes kilátás, kiegyensúlyozott kezelés, valamint a – még szűk, zsúfolt helyeken is – kitűnő irányíthatóság érdekében.

Bekapcsolható funkcióként lehetőség van arra is, hogy a kormányrúd csaknem függőleges helyzetében a gép nem fékez, hanem alacsony sebességgel mozog, ezáltal lehetővé válik a rendkívül szűk helyeken való precíz munkavégzés.

Opciók és kiegészítők

Görgőzött akkumulátortér

A görgőzött akkumulátortér lehetővé teszi az akkumulátor egyszerű cseréjét az olyan felhasználásnál, ahol csereakkumulátor használatára van szükség.

Beépített töltőberendezés

A gépbe épített teljesen automata töltőberendezés kényelmes töltési megoldást nyújt, és szükségtelenné teszi az akkumulátor gépből való eltávolítását töltéskor.

Kiegészítő görgők

A kiegészítő görgők egyszerűbbé teszik a támasztókarok átjárását a raklap fenékdeszkáin ki- és bejáráskor egyaránt.

Tehervédő rács

Az acélból készült tehervédő rács stabilizálja a terhet és megakadályozza a raklap elmozdulását.

Hűtőházi kivitel

A hűtőházi előkészítés lehetővé teszi a raklapemelő számára, hogy hűtőházi körülmények között is változatlan teljesítménnyel üzemeljen.

Fém oszlopvédő rács

A fém oszlopvédő rács jobban ellenáll az igénybevételnek, mint a plexi burkolat, különösen hűtőházi körülmények között.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!