Felhasználói komfort és biztos vezetési érzés

Az innovatív funkcionalitás és a kiváló tervezés gondoskodnak az összehasonlíthatatlan felhasználói komfortról és ezáltal egy jobb vezetési érzésről és biztos teljesítményről. Nem kérdéses, egy felhasználó, aki nagyobb biztonságban érzi magát, termelékenyebben tud dolgozni.

A teljesen integrált vezetői kabin jeleskedik felhasználó barát kivitelben, komfortban és biztonságban. Az oldalsó elrendezésű vezetőpozíció kiváló körültekinthetőséget és ezzel egyidőben maximális egyensúlyérzetet biztosít a vezetőnek az öt érintkezési pont által.

Precíz vezérlés

Intelligens rendszerekkel, egy intuitív multifunkciós kezelőkarral és az opcionális rakatkezelő asszisztens csomaggal lehetővé teszi az RR/RD szériás tolóvillás targonca a hajszálpontos pozícionálást és precíz vezérlést.

Az átfogó Access 1 2 3 rendszervezérlés problémamentes és biztos kezelőfunkciókat nyújt. A rendszer felügyeli a teljesítményt és biztonságot befolyásoló tényezőket, a munkakörnyezethez igazítja a menetsebesség, fékteljesítmény és kanyarsebesség értékét.

A multifunkciós kezelőkar segítségével a vezető egyidejűleg tudja vezérelni a hidraulika- és a menetfunkciókat.

Színtiszta teljesítmény

A targonca számos építőeleme az optimális teljesítmény jegyében került megtervezésre, legyen szó emelésről, leengedésről, manőverezésről és számos egyéb folyamatról.

Az RR/RD sorozat esetében minden emelési-, leengedési-, és menetsebesség a vezető tapasztalata, a felhasználási körülmények és az elvégzendő feladatok figyelembe vétele mellett testre szabható.

Az “OnTrac” csúszásmentes hajtórendszer-vezérlés megakadályozza a kerekek kikaparását és leblokkolását gyorsítás vagy fékezés esetén.

Megbízható üzemképesség

A Crown üzemképesség növelő szisztematikus koncepciója magába foglal minden területet a feljesztéstől, a gyártáson és diagnosztikán át a karbantartásig és az alkatrész-utánpótlásig.

Ez magába foglalja a Crown saját fejlesztésú és gyártású hajtó- és emelőmotorjait, melyek hosszú ideig tartó magas teljesítményt szavatolnak.

Opciók és kiegészítők

Emelési magasság előválasztó

Az intelligens emelési magasság előválasztási funkció automatikusan megállítja a villákat a kívánt emelési magasság elérésekor. Ez növeli a betárolási segességet és csökkenti a rakat megsérülésének kockázatát.

Döntési pozíció asszisztens

A döntési pozíció asszisztens automatikusan megállítja a villákat a vízszintes pozícióban, miáltal megkönnyíti a raklap felvételét és csökkenti az állványrendszer és a rakat sérülésének kockázatát.

Kamera színes kijelzővel

A villakocsira szerelt kamera és a vezető előtt elhelyezett színes kijelző jobb kilátást nyújt minden emelési magasság esetén.

Maradékteherbírás kijelző

A maradékteherbírás kijelző érzékeli a rakat tömegét és megadja a betárolási magasság maximális értékét.

Munkalámpák

Rosszul megvilágított raktárak esetén a munkalámpák javítják a kezelő kilátását.

Korrózió védett vagy hűtőházi kivitel

A korrózió védett vagy hűtőházi kivitel szavatolja a bevethetőséget és teljesítményt nedves kürölmények között mínusz 30 fok esetén is.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!