Az iparág legtartósabb gépe

A WT sorozatú raklapmozgatók minden fontos tulajdonsággal fel vannak vértezve ahhoz, hogy megfeleljenek az elvárásoknak. Robosztus kialakítású. Az iparág legtartósabb gépe. Hatékony. Kényelmes.

Felveszi a kesztyűt

Arra gyártották, hogy megfeleljen a legextrémebb kihívásoknak is, ezért megerősített öntött acél alvázzal, akár 12 mm vastag burkolólemezekkel, fröccsöntött alumínium kezelőkarral, és az elérhető legerősebb oldaltámaszokkal rendelkezik.

A továbbfejlesztett felfüggesztés nagymértékben csökkenti az alvázat, a platformot és a belső alkotóelemeket érő káros erőhatásokat. A meghajtó-egység szigetelt felfüggesztés nem igényli a kerék-kopás miatti után-állítást.

Az elektronikus kormányzással felszerelt gépek folyamatos vonóerőt biztosító rendszerrel (Active Traction System) is rendelkeznek, amelyben egy innovatív hidraulikarendszer a meghajtó-kerékre helyeződő nyomást folyamatosan az aktuális teherszállítási körülményekhez igazítja, a nagyobb haladási sebesség és a rámpákon való minél jobb tapadás érdekében.

Sima haladás

A kezelők munkájuk során számtalan olyan kihívással szembesülnek, ami lassítja a munkájukat; ilyenek például a rámpák rései, az instabil aljzat, a szűk helyek, a folyamatos kormányzás és a nehéz terhek.

A WT sorozatú vezetőállásos raklapmozgatók választ adnak ezekre a kihívásokra a felhajtható „FlexRide” kezelőplatform rugózott felfüggesztésével, ami a kezelőt érő káros erőhatásokat 80%-al csökkenti.

Független tesztek bizonyították, hogy a legjobb kezelői kényelmet a WT sorozat állítható „FlexRide” platformja nyújtja, ami a hátulról megközelíthető fix platformos gépekhez is elérhető és a kezelő testsúlyához igazodó, finomhangolható rugózással rendelkezik. Kiváló rálátás a villahegyekre, kitűnő kormányrúd-elhelyezés és felhajtható platform járulnak hozzá a nagyobb kényelemhez és biztonsághoz.

Tartós használati érték

A Crown a hosszú távú magas használati értéket szem előtt tartva tervezi az összes targoncáját és ez alól a kezelőállásos WT raklapmozgató sem kivétel. A Crown WT sorozat megnövelt szervizintervalluma kevesebb állásidőt és nagyobb megtakarítást eredményez.

Ezen felül, amikor karbantartásra vagy javításra van szükség, a támasztókerekek és teherkerekek egyszerűen cserélhetőek, illetve mindkét oldallemez egyszerűen eltávolítható a belső szerkezeti egységekhez való kiváló hozzáférés érdekében.

A Crown vertikálisan integrált gyártási és szervizháttere miatt a fenntartási költségek jóval alacsonyabbak

Opciók és kiegészítők

Elektromos kormányzás

Az elektronikus szervokormány javítja a targonca kezelését és irányíthatóságát, miközben növeli a kezelő kényelmét és termelékenységét.

Görgőzött akkumulátortér

A görgőzött akkumulátortér lehetővé teszi az akkumulátorok egyszerű és gyors cseréjét az olyan alkalmazásoknál, ahol csereakkumulátor használatára van szükség.

FlexRide platform felfüggesztés

A Crown szabadalmaztatott, kezelő súlyához igazítható FlexRide platform felfüggesztés megóvja a kezelőket a káros erőhatásoktól és vibrációtól, ezzel kivételes kényelmet biztosítva számukra.

Tehervédő rács

Az acélból készült tehervédő rács stabilizálja a terhet és megakadályozza a raklapok elmozdulását.

Tároló rács

A 90 kg teherbírású tartórács mindenféle tárgy tárolására alkalmas, a szerszámoktól a termékekig.

Különböző méretű irattartók

Az irattartók lehetővé teszik a hivatalos papírok és szállítási bizonylatok biztonságos tárolását és egyszerű olvashatóságát.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!