Kiszámítható és sikeres megvalósítás

Intralogisztikai beruházásokat sikeresen megvalósítani csak integrált projektek keretén belül lehetséges. Megvalósítási rendszerünket folyamatosan csiszoljuk, új tapasztalataink és gyártó partnereink globális tudásbázisai alapján.

Integrált projektmenedzsment, garanciális megvalósítás

 

Integrált projekt menedzsment módszertanunknak, és az általunk felépített és folyamatosan fejlesztett tervezési rendszerünknek köszönhetően partnereink számára minden projekt esetében biztosítjuk az anyagmozgatási és tárolási eszközök beszerzését, szakszerű installálását, beüzemelését és beépítését, a különböző elemek összehangolását, valamint a gyakorlatias raktármérnökeink által  megtervezett raktár határidőre a költségkereteken belüli megvalósítását.

Az általunk fejlesztett átgondolt raktár megoldások működésére bátran vállalunk garanciát, hiszen a gondos tervezés és előkészítés eredményeként tudjuk, hogy a javaslatunk biztosan úgy fog teljesíteni, ahogy azt a rendszertervezés eredményeként jósoltuk.

A QLM megvalósítási rendszer

Projektmenedzsment csapatunk szakmai tudása és tapasztalata akkor is rendelkezésére áll, ha raktárlogisztikai eszközeit máshol szerzi be. Ha ránk bízza a teljes megvalósítást, beruházása határidőre elkészül, az adott költségkeretből.

STOW állványrendszerek

STOW szakértőként egy kézben biztosítjuk az állványrendszerhez szükséges információt és szakmai javaslatot, a telepítést a szerelőcsapat felügyeletével, a költségkeret és a határidő betartását, mindezt pedig a QLM-re jellemző rendkívül magas minőség mellett.

Tudjon meg többet…

CROWN targoncák

Gyakorlatias szakértői, tervezői és szerviz csapatunk együtt gondoskodik arról, hogy partnereink a gépeket leszállítás után azonnal és biztonságosan használatba vehessék.

Előkészítjük a gépekhez szükséges információt, és szakmai javaslatot teszünk azok megfelelően biztonságos és hatékony használatára. Szervizünk a gépek felkészítésében, beüzemelésében és átadásában egyaránt részt vesz.

A gépek ellenőrzését minden esetben a gyártói előírásoknak megfelelően végezzük el. Az anyagmozgató gépeket az általunk fejlesztett átgondolt raktár tervezett működésének megfelelően állítjuk be.

Tudjon meg többet…

QLM-WaProM raktár-informatikai rendszer

A teljes egészében saját forrásból fejlesztett QLM-WaProM raktárirányítási szoftver képes a raktári folyamatok teljeskörű vezérlésére, és a működési hatékonyság mérhető javítására.

Használatának eredménye a gyorsabb kiszolgálás, költségcsökkenés, hatékonyabb helykihasználás, bevételnövekedés, kevesebb reklamáció, a csökkenő humán erőforrás függőség, transzparens teljesítmény, naprakész vezetői információk és az egyszerű kezelés.

Tudjon meg többet…

 

Teljeskörű intralogisztikai megoldások

Az logisztikai rendszerintegráción túl szakértő csapatunk teljeskörűen támogatja ügyfeleinket a tervezéstől a kivitelezésen és automatizáláson át az üzemeltetésig.

Raktárlogisztikai tervezés

Többszáz átgondolt raktár tervezési és megvalósítási tapasztalata.

Tudjon meg többet

Raktárirányítási szoftverek

Ismerje meg saját fejlesztésű raktárirányítási szoftverünket!

Tudjon meg többet

Logisztikai eszközök és berendezések

Állványrendszerek, targoncák, dokkoló kapuk, biztonságtechnika.

Tudjon meg többet

Automata raktárak, raktár automatizálás

Automata raktárak saját fejlesztésű és gyártású megoldásokkal.

Tudjon meg többet

Üzemeltetés támogatása

Üzemeltetési szolgáltatásainkkal Ön mellett állunk az átadás után is.

Tudjon meg többet

Vállalatának átgondolt raktárra van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.

Kérjen visszahívást!

Esettanulmány

Teljeskörű raktárlogisztikai tervezés és kivitelezés a Detki Keksz Kft. telephelyén

A Detki-Keksz Kft. saját gyártású termékeit
vásárló vevői igények hatékonyabb kiszolgálása
és a bértárolás felszámolása érdekében
határozta el, hogy megvalósít egy komplex
raktárlogisztikai beruházást saját telephelyén.

Tudjon meg többet

Vállalatának átgondolt raktárra van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!