A jövőd raktára. Most.

Mi a QLM-nél nem csak hisszük, hanem az általunk tervezett és megvalósított többszáz raktár projekt tapasztalatai alapján biztosan tudjuk, hogy egy optimálisan megtervezett és felépített, átgondolt raktár egy vállalkozás jövőjének meghatározó kulcsa.

 

Mit jelent az intralogisztikai tervezés?

Logisztikai problémára adott megoldási lehetőség. 

Helyszíni felméréssel és adatszolgáltatással megismerjük ügyfeleink logisztikai folyamatait, az azokban rejlő potenciálokat és veszteségeket, valamint a fejlesztési lehetőségeket. Több évtizedes szakmai múlttal rendelkező mérnökcsapatunk elméleti és jól bevált gyakorlati módszerekkel meghatározza a problémák valós okait, ezeket figyelembe véve pedig vezetői döntésre előkészített fejlesztési alternatívákat kínál, majd a kiválasztott változatot részletesen, projektbevezetéshez előkészítve kidolgozza.

 

Miért éri meg minket választania?

 

Szeretnénk Partnereink segítségére lenni abban, hogy kevesebb legyen a beruházási és üzemeltetési költségük, magasabb kapacitáskihasználtsággal és kevesebb munkaráfordítással működjenek logisztikai létesítményeik. Komolyabb csúcsokat, vagy szélsőséges helyzeteket, változásokat is képesek legyenek kezelni, azokra rugalmasan reagálni, mindezt költséghatékony raktári működés mellett, jövőbe mutatóan.

QLM Felelősségvállalás A projekt a tervezett idő- és költségterv szerint valósul meg, a lehető legkisebb saját erőforrás felhasználás mellett – levesszük a gondot a válláról!

Tapasztalat Projektvezetésben tapasztalt kollégák vesznek részt a feladatokban, így a felmerült problémák kezelése a lehető leghatékonyabban történik – nekünk ez a munkánk!

Megoldás A problémákat a lehető legkorábban felismerjük, megoldási javaslatot dolgozunk ki, s minden adatot szolgáltatunk, ami a döntéshez szükséges!

Gyors megtérülés A tervezési díj már rövid távon megtérül, hiszen az általunk tervezett rendszerek és folyamatok biztonságosak – helyet, időt és erőforrásokat takarítanak meg, nyomon követhetőek, egyszerűek és hosszú távon működtethetőek, figyelemmel a későbbi fejleszthetőségre is.

Tapasztalat + innovatív szemlélet Minden lehetséges megoldást számításba veszünk a legújabb irányelveknek megfelelően. Szakértő mérnök csapatunk széles látókörének és tapasztalatának köszönhetően modern megoldásokat kínál Partnereinknek. 

Minimális erőforrás Megbízónknak csak csekély mértékű erőforrást kell biztosítania a tervezés során, a munka oroszlán részét a QLM végzi.

Milyen esetben javasolt az intralogisztikai tervezés?

Folyamatfejleszés – Ha szeretne egy meglévő logisztikai folyamatot hatékonyabbá tenni                                                                                                                    

Koncepció – Ha elsőre a legjobbat szeretné egy beruházás kapcsán                                                                                                                          

Működőképesség – Ha szeretne megvizsgálni egy tervezett változatot, hogy az valóban üzemképes, illetve megfelelő működésű-e

Szimuláció

Szimulációnk segítségével virtuális térben mutatjuk meg a kidolgozott terveket működés közben. Kifejezetten alkalmas különböző tervváltozatok összehasonlítására és a logisztikai folyamatok szűk keresztmetszetének meghatározására. (pl.várakozási idők monitorozása, túlterhelt erőforrások beazonosítása, stb.). Alkalmas a – jellemzően nagy műveletszámmal rendelkező – folyamatok optimalizálására azokban az esetekben, amikor sok a változó tervezési paraméter és ennek köszönhetően számos kombináció jöhet létre. Cél: a sok megoldás közül belátható időn belül az optimális megoldás megtalálása.

 

Milyen eredménnyel tesszük?

 

Partnerünk az Országos Dohányboltellátó Kft.

Megterveztük, felépítettük és folyamatosan fejlesztjük a magyarországi traffikokat ellátó központi raktárakat. A projektet azért társaságunk kapta meg, mert mi voltunk az egyetlenek, akik egy kézből 4 hónap alatt vállalták, hogy 9 raktárba technológiát terveznek, kiválaszják a szükséges bérleményeket, beszerezik a technológiát, és ehhez egy WMS-t implementálnak, amellyel a teljes országos dohánydisztribúciót vezérlik.

ODBE esettanulmány

Partnrünk a Tolnagro Állatgyógyászati Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

2016-ban felkérte a QLM Kft-t, hogy dolgozza ki a telephelyén levő logisztikai központba a csomagösszetartást biztosító logisztikai rendszerüket. A logisztikai tervezés célja a hatékonyabb anyagmozgatás biztosítása az egymástól nagy távolságban lévő logisztikai területek között, illetve a csomagösszetartás eredményeként javítani a túrajáratok valódi töltöttségét.

tolnagro csoport esettanulmány

Logisztikai eszközök és berendezések

Állványrendszerek, targoncák, dokkoló kapuk, biztonságtechnika.

Tudjon meg többet

Raktárirányítási szoftverek

Ismerje meg saját fejlesztésű raktárirányítási szoftverünket!

Tudjon meg többet

Automata raktárak, raktár automatizálás

Automata raktárak saját fejlesztésű és gyártású megoldásokkal.

Tudjon meg többet

Logisztikai rendszerintegráció

Integrált projektmenedzsment: kiszámítható megvalósítás.

Tudjon meg többet

Üzemeltetés támogatása

Üzemeltetési szolgáltatásainkkal Ön mellett állunk az átadás után is.

Tudjon meg többet

Vállalatának átgondolt raktárra van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.

Kérjen visszahívást!

Esettanulmány

Teljeskörű raktárlogisztikai tervezés és kivitelezés a Detki Keksz Kft. telephelyén

A Detki-Keksz Kft. saját gyártású termékeit
vásárló vevői igények hatékonyabb kiszolgálása
és a bértárolás felszámolása érdekében
határozta el, hogy megvalósít egy komplex
raktárlogisztikai beruházást saját telephelyén.

Tudjon meg többet

Vállalatának átgondolt raktárra van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!