QLM szolgáltatások raktár életciklus tervezés

TERVEZÉS – AZ INTRALOGISZTIKAI TERVEZÉS AZ ELSŐ A QLM RAKTÁRI ÉLETCIKLUS SZOLGÁLTATÁSAI KÖZÜL

Az általunk tervezett és megvalósított több ezer intralogisztikai projekt tapasztalatai alapján valljuk, hogy egy optimálisan megtervezett és felépített, átgondolt raktár egy vállalkozás jövőjének meghatározó kulcsa.

A tervezés egy jól működő raktár alapja, hiszen az előre megtervezett folyamatok átláthatóvá és gazdaságossá teszik a működést. Így amikor megszületik a döntés egy új raktár létesítéséről, vagy egy meglévő raktár fejlesztéséről, abban a pillanatban kialakul a tervezéssel kapcsolatos igény is.

Logisztikai mérnökökből álló szakértő csapatunkkal a tervezés mindig közös folyamat, amely során figyelembe vesszük a raktározni kívánt áru fizikai tulajdonságait, a tárolás körülményeire vonatkozó elvárásokat, és a megrendelő által megfogalmazott elérendő célokat. Konzultációk útján több koncepciótervet készítünk, majd a megrendelő választása mentén dolgozzuk ki a végleges verziót.

A megtervezett raktár

  • a megrendelő igényeihez igazított, testreszabott technológiájú
  • tervezett beruházási költségű
  • optimális emberi-, gépi, területkihasználtságú
  • a komolyabb rendelési csúcsokra, szélsőséges változásokra és növekedésre egyaránt felkészített

Így költséghatékonyan működik!

FOLYAMATOK, AMELYEKET MEGTERVEZÜNK

ÉPÜLETETEK
ÉS TECHNOLÓGIÁK

Bővebben

A raktárépület és az üzemcsarnok tervezését az erre szakosodott tervezőirodák végzik. A raktár gazdaságos működést megalapozza, ha QLM, mint rendszerintegrátor és az építész iroda között az együttműködés már a kezdetektől folyamatos, hiszen a kidolgozott terv elősegíti a végleges épület-koncepció megfogalmazását. A megtervezett raktár megvalósítását is vállaljuk, széles spektrumon tudunk eszközöket és megoldásokat szállítani.

RAKTÁRI ÉS ELLÁTÁSI LÁNC FOLYAMATOK

Bővebben

Megtervezzük, vagy áttervezzük a már működő raktár logisztikai folyamatait a beérkezéstől a raktározáson át a kiszállításokkal bezáróan. Minden olyan területet érintünk, ahol a logisztika jelen van, vagy ami ehhez kapcsolódik: áru, ember, gép és folyamat szinergiájával dolgozunk. Az első lépés a folyamattervezés – automatizálási igény esetén is!

WMS KÖVETELMÉNY
-SPECIFIKÁCIÓ

Bővebben

A logisztikai folyamattervezés során – igény szerint – elkészítjük a WMS szoftver az optimális raktári folyamatnak megfelelő követelmény-specifikációját is, ami alapján a későbbiekben a QLM-WaProM, vagy más vállalat WMS szoftverének implementációja is megvalósítható.

BALESETMENTES
FORGALOMVEZÉRLÉS

Bővebben

Az üzemen belüli munkabiztonság kérdése kiemelkedően fontos! A folyamattervezés során – a megrendelő igénye szerint – a balesetmentes forgalomvezérlést is megtervezzük a munkaállomások biztonságától a dokkolási folyamat védelméig, és a targoncaútvonalak forgalomszabályozásáig.

A LOGISZTIKAI TERVEZÉS SORÁN
GAZDASÁGOSABBÁ TESSZÜK ÜGYFELÜNK LOGISZTIKAI FOLYAMATAIT

Kérjen visszahívást!

FÜGGETLENÜL ATTÓL, HOGY A RAKTÁR-ÉLETCIKLUSÁNAK MELY SZAKASZÁBAN VAN – MÉG A TERVEZÉS FÁZISÁBAN, VAGY MÁR ÉVEK ÓTA MŰKÖDIK – FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

QLM szolgáltatások raktár életciklus Tervezés szakasz

a raktár-életciklus mely fázisában van szüksége támogatásra? válasszon szolgáltatásaink közül!

TERVEZÉS

Folyamat- és
automatizálástervezés

KIVITELEZÉSMENEDZSMENT

Tendereztetés és tervezési,
építési menedzsment

TECHNOLÓGIA

Raktártechnológia és
megoldás szállítás

RENDSZERINTEGRÁCIÓ

Beüzemelés,

rendszerintegráció

OPTIMALIZÁLÁS

Rendszeroptimalizáció
és tesztelés

TÁMOGATÁS

Logisztikamenedzsment
és üzemeltetéstámogatás

SZERVIZ

Hosszútávú tervszerű
megelőző karbantartás

 

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST!

Szakértőink felveszik önnel a kapcsolatot.

VÁLLALATÁNAK ÁTGONDOLT RAKTÁRRA VAN SZÜKSÉGE?
VEGYE FEL SZAKÉRTŐINKKEL A KAPCSOLATOT

Kérjen visszahívást!