QLM Partnerportál

QLM partnerportál

Gyorsítsa fel és tegye hatékonyabbá munkáját a QLM Partnerportál segítségével.

A QLM Partnerportál felületén lehetősége nyílik rá, hogy az online felületen egyszerűbben és gyorsabban adja le szervizigényét, valós időben lássa annak státuszát, érje el a fontos adatokat és kapcsolódó dokumentumokat. 

  • Gyors és egyszerű használat, mivel bárhol, bármikor tudja rögzíteni igényeit
  • Hatékonyság és időmegtakarítás, hiszen a feladott igény azonnal megjelenik a rendszerben és státuszt kap, így valós időben tudja ellenőrizni állapotát
  • Könnyebb adminisztráció, mert a korábban elvégzett javítások számlái, munkalapjai, jegyzőkönyvei egy helyen megtalálhatóak és visszakereshetőek 
  • A szerződéses eszközök egyszerűbb áttekintése és nyomon követése
  • Rugalmasan és kényelmesen kezelhető menürendszer
  • Áttekinthető és könnyen használható felület, akár mobilon is
  • Szerződött ügyfeleink számára teljesen díjmentes

QLM Partnerportál főbb funkciói

Eszközeim


Egy menüpont, a karbantartások, javításokhoz való bejelentéshez. Azonosítsa be bármely eszközét (targonca, állványrendszer, kapu) a szériaszámmal, vagy az eszközön található QR kód segítségével.

A QLM Partnerportálban ez menüpont tartalmazza az Ön összes szerződése alatt található összes eszközét. A szűrők alkalmazásával lehetőség nyílik az üzletág típusára, gyári számra való rákeresésre. Leírhatja szövegesen az igény jellegét és megjelölheti a munkavégzés prioritásának milyenségét. Amennyiben szükséges, feltölthet fényképeket is.

qlm partnerportál funkciók

Bejelentéseim

A Bejelentéseim menüpont az Ön által bejelentett összes igényt tartalmazza a Partnerportál felületén, mely gyáriszámra és státuszra is szűrhető. Az applikációval értékes időt takaríthat meg: nincs szükség hosszú telefonhívások bonyolítására, hiszen a rendszerben minden szükséges adat a rendelkezésre áll ahhoz, hogy pontos információt kapjon az Ön által leadott igény státuszával kapcsolatban.

Munkalapjaim

Munkalapjaim menüpontban az elvégzett, leigazolt munkalapok találhatóak.

Számlázás

A QLM Partnerportál felületén nyomon követheti az összes számlázással kapcsolator információt és letöltheti a pénzügyi dokumentumokat.

Beállítások

Munkatársunk az első bejelentkezés alkalmával egy fix felhasználónevet és egy ideiglenes jelszót küld az Ön számára. A Beállítások menüpont alatt található a QLM Partnerportál jelszókezelője, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen, bárhol, bármikor lecserélhesse, megváltoztassa jelszavát.

Kérdése merült fel a Partnerportállal kapcsolatban?

Szakértőink örömmel segítenek!

advanced-floating-content-close-btn