Automatikus pozicionálás

A kamion eléri az eszköz indító részét és a jármű energiája forgatja helyére a rögzítő kart. A rögzítő ék a szállító eszköz hátsó kerekét feszítve „beszorítja” azt a rakodó rámpához. Amikor az ék elhelyezkedik a hátsó kerék előtt, hosszanti mozgással rögzítődik a rendszer. A szállítóeszköz csak akkor tud újra elindulni, ha ismét alaphelyzetbe kerül a rögzítő rendszer.

Sokoldalú kialakítás

Az 50 cm magasan lévő reteszelő kar biztosít szinte bármilyen pótkocsiból álló járművet, melyek gumiabroncs átmérője 76 cm és 120 cm között van. A rendszert mikroprocesszor irányítja, ez által teljesen automatikus a rögzítési folyamat.
A két kerékmegvezető biztosítja a pontosabb pozicionálást megvédve az épület homlokzatát és a kaputömítéseket is a gyakori sérülésektől.

Folyamatos kommunikáció

A berendezés működés közben hang- és fényjelzést ad a biztonság növelése érdekében. Az épület külső homlokzatán elhelyezett LED-es visszajelző lámpa és az épületen belüli vezérlés egyaránt segíti a sofőrt és a rakodást végző munkatársat a dokkolási és rakodási folyamatban.

Műszaki paraméterek

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.

Kérjen visszahívást!