GWL ELEKTROMOS KAMIONKERÉK-RÖGZÍTŐ

A Global Wheel-Lok kamionkerék-rögzítő 50 cm magasan lévő ékje automatikusan beugrik a hátsó abroncs elé, hogy biztonságos védelmet nyújtson gyakorlatilag minden kamion típusnál.

Kérjen visszahívást!

EGYEDÜLÁLLÓ BIZTONSÁG

Egyedülálló biztonság nyújtása a dokkoló álláson dolgozó összes munkatárs részére. Komplett rendszermegoldás alapkivitelben, egy kézből. A rendszer működése kizár minden lehetséges emberi tévesztést, legyen szó manuális vagy automatikus eszközről.

Rite-Hite Global Wheel-Lok-Kamionkerék rögzítő

GWL KAMIONKERÉK RÖGZÍTŐ

Kamionkerék-rögzítés

AUTOMATIKUS POZICIONÁLÁS

A kamion eléri az eszköz indító részét és a jármű energiája forgatja helyére a rögzítő kart. A rögzítő ék a szállító eszköz hátsó kerekét feszítve „beszorítja” azt a rakodó rámpához. Amikor az ék elhelyezkedik a hátsó kerék előtt, hosszanti mozgással rögzítődik a rendszer. A szállítóeszköz csak akkor tud újra elindulni, ha ismét alaphelyzetbe kerül a rögzítő rendszer.

Kamionkerék-rögzítés

sokoldalú kialakítás

Az 50 cm magasan lévő reteszelő kar biztosít szinte bármilyen pótkocsiból álló járművet, melyek gumiabroncs átmérője 76 cm és 120 cm között van. A rendszert mikroprocesszor irányítja, ez által teljesen automatikus a rögzítési folyamat.
A két kerékmegvezető biztosítja a pontosabb pozicionálást megvédve az épület homlokzatát és a kaputömítéseket is a gyakori sérülésektől.

GWL kamionkerék rögzítő

FOLYAMATOS KOMMUNIKÁCIÓ

A berendezés működés közben hang- és fényjelzést ad a biztonság növelése érdekében. Az épület külső homlokzatán elhelyezett LED-es visszajelző lámpa és az épületen belüli vezérlés egyaránt segíti a sofőrt és a rakodást végző munkatársat a dokkolási és rakodási folyamatban.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Kamionkerék-rögzítés

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!