A méret számít

A Rite Hite XL3 raktári ventillátorokat kifejezetten nagy épületek tereihez tervezték. Egyedi konstrukciójuknak és nagy átmérőjüknek köszönhetően nagy légtömeget képesek megmozgatni, alacsony sebesség mellett.

Befektetés, amely megtérül

Az XL3 raktári ventillátor nélkül alaphelyzetben vállalata biztosan pénzt veszít, a nagyméretű épületterek hűtése és fűtése ugyanis magas költségekkel jár. Télen a fűtési rendszerek keményen dolgoznak, hogy az emberi munkavégzéshez megfelelő szinten tartsák a hőmérsékletet, nyáron pedig a nagy meleg kellemetlen hatásai veszélyeztetik a biztonságot és a munkavégzés hatékonyságát.

Az XL3 ventillátor a meleg levegőt az alsóbb rétegekbe irányítja, így a fűtési rendszerek hatékonyabban működhetnek, kevesebb energiára van szükség a terek hőmérsékletének megfelelő szinten tartásához, ezáltal a költségmegtakarítás akár a 30%-ot is elérheti.

Erőforrásokat takarít meg

Ugyanaz a hatás, amely segítségével az XL3 ventillátorok költséget takarítanak meg, egyben a környezetet is óvja, télen akár 30%, nyáron akár 21% energiát takaríthat meg.

A ventillátor alacsony működtetési költségei valamint a használatával elérhető energiamegtalarítás kevesebb energiafogyasztást, és kevesebb CO2 emissziót eredményez, mellyel természeti erőforrásokat takaríthatunk meg fenntartható módon, évről évre.

Kellemes munkakörnyezet

Az XL3 ventillátorok fenntartható módon javítják a munkahelyi klímát, egész évben optimális ventillációt biztosítanak függetlenül attól, hogy odakint meleg vagy hideg van.

Ennek köszönhetően az XL3 ventillátorok óvják az alkalmazottak egészségét, megelőzik a túlfűtöttségből vagy az alulhűtöttségből adódó problémákat, mint a fejfájás, koncentráció hiánya, szem irritáció.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.