XL3 raktári ventillátor

A Rite Hite XL3 ventillátor költséget takarít meg, óvja a környezetet, és javítja a munkahelyi klímát.

Kérjen visszahívást!

A méret számít

A Rite Hite XL3 raktári ventillátorokat kifejezetten nagy épületek tereihez tervezték. Egyedi konstrukciójuknak és nagy átmérőjüknek köszönhetően nagy légtömeget képesek megmozgatni, alacsony sebesség mellett.

HVLS Fans – The Revolution From Rite-Hite

XL3 RAKTÁRI VENTILLÁTORRŐL

Befektetés, amely megtérül

Az XL3 raktári ventillátor nélkül alaphelyzetben vállalata biztosan pénzt veszít, a nagyméretű épületterek hűtése és fűtése ugyanis magas költségekkel jár. Télen a fűtési rendszerek keményen dolgoznak, hogy az emberi munkavégzéshez megfelelő szinten tartsák a hőmérsékletet, nyáron pedig a nagy meleg kellemetlen hatásai veszélyeztetik a biztonságot és a munkavégzés hatékonyságát.

Az XL3 ventillátor a meleg levegőt az alsóbb rétegekbe irányítja, így a fűtési rendszerek hatékonyabban működhetnek, kevesebb energiára van szükség a terek hőmérsékletének megfelelő szinten tartásához, ezáltal a költségmegtakarítás akár a 30%-ot is elérheti.

Raktári ventilátor
Raktári ventilátor

Erőforrásokat takarít meg

Ugyanaz a hatás, amely segítségével az XL3 ventillátorok költséget takarítanak meg, egyben a környezetet is óvja, télen akár 30%, nyáron akár 21% energiát takaríthat meg.

A ventillátor alacsony működtetési költségei valamint a használatával elérhető energiamegtalarítás kevesebb energiafogyasztást, és kevesebb CO2 emissziót eredményez, mellyel természeti erőforrásokat takaríthatunk meg fenntartható módon, évről évre.

Kellemes munkakörnyezet

Az XL3 ventillátorok fenntartható módon javítják a munkahelyi klímát, egész évben optimális ventillációt biztosítanak függetlenül attól, hogy odakint meleg vagy hideg van.

Ennek köszönhetően az XL3 ventillátorok óvják az alkalmazottak egészségét, megelőzik a túlfűtöttségből vagy az alulhűtöttségből adódó problémákat, mint a fejfájás, koncentráció hiánya, szem irritáció.

Raktári ventilátor

termékeink felkeltették az érdeklődését?

Keressen minket bizalommal! Logisztikai szaktanácsadó kollégánk minden kérdését megválaszolja.

Kérjen visszahívást!