Szekcionált kapuk

Rendkívül robosztus, TÜV minősített kapurendszerek. Széles méret- és felszereltség választékkal. A kapuk rövid bemutatására a legkézenfekvőbb fogalmak a kiemelkedő terméktervezés, megbízható működés és részletesség, amely több mint 20 év gyártói tapasztalatra vezethető vissza.

Redőnykapuk

Széles termékpaletta a helyszíni adottságoknak és elvárásoknak való leghatékonyabb megoldás nyújtásának érdekében. A gyorsmozgású, hőszigetelt redőnypalásttól egészen a biztonsági rácsig. Kapuink alapanyaga igény szerint lehet acél vagy alumínium, natúr vagy porszórt felülettel.

Gyorskapuk

Termékpalettánk a hőszigetelt vagy PVC homlokzati kiviteltől egészen a speciális beltéri megoldásig a megfelelő kivitelt biztosítja. Megoldást tudunk nyújtani temperált, túlnyomásos, vagy élelmiszeripari felhasználásra is. Kapuink felszereltsége a szükséges biztonsági és működtetési igényekhez igazítható.

Hűtőtéri kapuk

A vertikális kiviteltől a horizontális kivitelig, akár -30℃-os hőmérsékletű terekbe. A kapuk ellent tudnak állni a legzordabb hűtőtéri körülményeknek is, a kapulap illesztések és sínvezetés fűtésnek köszönhetően. Például, a gyors nyitási sebességnek és az egyedülálló biztonsági felszereltségeknek köszönhetően lehetővé tesszük a termelés zavartalan kiszolgálását.

Tűzgátló kapuk

A nagy helyigényű toló kapuktól kezdve megoldást tudunk nyújtani a legszűkösebb helyeken lévő nyílások lezárására is. Termékpalettánk a jelenleg használatos tűzgátló kapu megoldások minden típusával rendelkezik.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.