SZEKCIONÁLT KAPUK

Rendkívül robosztus, TÜV minősített kapurendszerek. Széles méret- és felszereltség választékkal. A kapuk rövid bemutatására a legkézenfekvőbb fogalmak a kiemelkedő terméktervezés, megbízható működés és részletesség, amely több mint 20 év gyártói tapasztalatra vezethető vissza.

Kérjen visszahívást!

SZEKCIONÁLT KAPUK

Szekcionált kapu

iso kapuk

Minőség minden részletében

Az ISO szekcionált kapuk az Alpha Deuren legnépszerűbb ipari nyílászárói. Modern, mikro-profilos panel design, amely egyesíti a kiváló hőszigetelő és hangelnyelő tulajdonságokat. Széles méret, felületkezelés és kiegészítő választék az adott igényeknek és elvárt paramétereknek való maximális megfelelés érdekében.

Alu kapuk

alu kapuk

Van, ahol fontos a természetes fény

Az ALU szekcionált kapuk az Alpha Deuren ablakozott, nagy fényáteresztő képességű ipari nyílászárói, melyek igény szerint kiegészíthetőek a modern, mikro-profilos panelekkel. Széles méret, felületkezelés és kiegészítő választék az adott igényeknek és elvárt paramétereknek való maximális megfelelés érdekében.

Panorama kapuk

panorama kapuk

Exkluzív megjelenés és nagymértékű fényáteresztés

A PANORAMA szekcionált kapuk az Alpha Deuren ablakozott, nagy fényáteresztő képességű ipari nyílászárói, exkluzív kivitelben. A kapulapon nincs függőleges osztás, a kapulapot teljes szélességében egybefüggő ablakozott szekciók alkotják. Használatos kivitel például autó márkakereskedések homlokzati nyílászárójaként.

ISO, ALU ÉS PANORAMA KAPUK TULAJDONSÁGAI

ipari kapu
Szekcionált alu kapu
Panoráma kapu

A MEGFELELŐ HŐSZIGETELÉS NEM ELHANYAGOLHATÓ

ISO40-es kivitel: 40 mm vastag, HCFC mentes kapulap, normál körülményekre tervezve. Alkalmazása normál körülmények esetében, az ipar szegmens bármely tagja számára megoldást nyújt.

ISO60-as kivitel: 60 mm vastag, extra hőszigetelt HCFC mentes kapulap, temperált körülményekre tervezve. Az extra hőszigetelt kivitel alkalmazása, olyan körülmények között indokolt, ahol a fő cél a minimális hőveszteség biztosítása.

A LEGOPTIMÁLISABB SZERKEZETET SZÁLLÍTJUK

A legszűkösebb és egyedi helyi adottságoknak való megfelelés a széleskörűen választható sínrendszer típusoknak köszönhetően. Megoldást tudunk nyújtani a minimális helyigényű alacsony sínvezetéstől a függőleges sínvezetésig, akár tetőkövető, döntött sínvezetés alkalmazásával is.
Amennyiben a kaput mozgató hajtóműnek nincs elegendő telepítési hely, úgy a rendszer kiegészíthető láncos-áttételes meghajtással, így lehetővé téve a motoros működtetést szűkös helyeken is.

MINŐSÉG ÉS TARTÓSSÁG

A kapuk sínvezetései és szerelvényei alapkivitelben horganyzott anyagból készülnek, így biztosítva a hosszú élettartamot ipari környezetben.
Továbbá, kínálatunkban szerepel rozsdamentes, korrózióvédett felületkezelés is a sínvezetés és szerelvényezés tekintetében mosótéri környezetbe.

MAXIMÁLIS IGÉNYBEVÉTELRE TERVEZVE ÉS MINŐSÍTVE

Nem hagyható figyelmen kívül a kapulapot tartó dupla torziós rugó rendszer, mely 30.000 nyitás-zárás ciklusra lett minősítve, illetve rugótörés elleni védelem is az alapkivitel részét képezi.

MEGOLDÁST NYÚJTUNK MINDEN FELHASZNÁLÓI IGÉNYRE

A kapuk működtethetőek kézi, láncos és motoros mozgatással. Motoros kapuink esetében, alapkivitelben a német gyártmányú GfA vezérléssel és meghajtással szállítjuk szerkezeteinket.

KIVÉTELESEN GAZDAG ALAPFELSZERELTSÉGŰ KAPUVEZÉRLÉS FELÁRMENTESEN

Az elektromos beüzemelést követően kapuink közvetlenül tűzjelző rendszerbe köthetők és tűz esetén automatikusan nyitnak. Továbbá a vezérlésben helyet kapott egy beépített távirányító vevő egység, melynek köszönhetően a kapuk távirányítóval is működtethetőek.
A vezérlés fogadni tudja a távirányító, kártyaolvasó, indukciós hurok, húzó kapcsoló, mozgásérzékelő radar jelét, így alkalmazkodva az adott operációhoz. Fontos megemlíteni, hogy maga vezérlő doboz háza IP 65 védett, ezáltal az elektronikát nem fenyegeti víz okozta meghibásodás.

MEGHAJTÁS, KAPUMOZGATÁS FELSŐFOKON

A helyi adottságoknak, igényeknek és az operációnak megfelelő kivitel szállítása érdekében a kapuk gyorsmozgású hajtóművel is szerelhetők, melyek frekvenciaváltóval rendelkeznek a hosszú élettartam biztosítása érdekében.
Áramszünet esetén vészhelyzeti kézi lánc, vagy kuplung alkalmazásával a kapu nyitható, illetve csukható. Vizes, párás, vagy mosó környezetbe is meg tudjuk védeni hajtóműveinket a víz vagy a lecsapódott pára behatolása ellen.

OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK SZEKCIONÁLT KAPUKRA

Ablakozott panelek
Duplafalú, hőszigetelt kivitelben, magas karcállósággal (panelbe integrált ablakok vagy alumínium keretes ablaksor).

Személybejáró ajtók
Kapulapba integrált vagy nyílás mellé telepített személybejáró ajtók akár 22 mm-es alacsony küszöbbel, menekülési útvonalaknál pánikzárral és pánikrúddal

Dedikált hozzáférés
Dedikált hozzáférést biztosító kulcsos vezérlés plusz nyomógomb vagy mikrokapcsolós tolózár.

Kiegészítők
Vezérlésre közvetlenül köthető plusz nyomógomb, húzókapcsoló, mozgásérzékelő radar illetve távirányító.

Figyelemfelkeltő jelzés
Kétoldali sárga villogó lámpa vagy piros-zöld forgalomirányítási lámpa.

10 féle gyári alapszín, felármentesen