Minőség minden részletében

Kapuink kizárólag első osztályú alapanyagokból készülnek, melyeket hosszú élettartamra terveztek. Kis telepítési helyigényű, akár nyílásba vagy a homlokzat külső síkjára is telepíthető szerkezetek. Széles méret választék, akár hangárkapu méretű kivitel szállítása. Igény szerint gyári porszórt felülettel is szállítható kapu palást.

Zárt kapunyílás, de a csarnok szellőzik

Perforált kapuink körülbelül 37,5 %-os átláthatóságot, átszellőzést biztosítanak. A redőnypalást alapanyaga hidegen húzott, 0,8 mm vastagságú acéllemez.

Kapuink horganyzott vagy gyári porszórásos felülettel is kérhetőek.

Tartós és biztos üzemelésű megoldás

Csapatunk fontosnak tartja, hogy partnereink operációja zavartalanul, illetve nagyobb hatékonysággal működhessen a mindennapokban.

Ennek megfelelően redőnyapuink a német gyártmányú GfA vezérlésekkel és hajtóművekkel szereltek, mely garancia a hibamentes működésre.

Megbízható kapuvezérlés, a hibamentes üzemelés érdekében

Alapfelszereltségként egyszerűsített vezérlés szállítása, mely kulcsos vagy nyomógombos nyitás-zárást biztosít. A kapu vezérlése igény esetén kiegészíthető, mely lehetővé teszi az automatikus üzemelést és tűzjelre való nyitást, illetve lehetővé teszi kártyaolvasó, indukciós hurok, húzókapcsoló és mozgásérzékelő radar jelének fogadását.

Bővített vezérlés esetén IP 65 védett vezérlő doboz, ezáltal az elektronikát nem fenyegeti víz okozta meghibásodás.

Meghajtás, kapumozgatás felsőfokon

A helyi adottságoknak, igényeknek és az operációnak megfelelő és biztonságos kivitel szállítása. Ennek érdekében a kapuk koronás dobmotorral vagy tengelyvégre szerelt hajtóművel is kérhetőek.

Áramszünet esetén, az ipari felhasználású kivitel esetén vészhelyzeti kézi lánc, vagy kurbli alkalmazásával a kapu nyitható, illetve csukható. Vizes téri, mosó környezetbe is meg tudjuk védeni hajtóműveinket a víz vagy a lecsapódott pára behatolása ellen.

Opciók és kiegészítők

Dedikált hozzáférés

Dedikált hozzáférést biztosító kulcsos vezérlés plusz nyomógomb vagy mikrokapcsolós tolózár.

Kiegészítők

Vezérlésre közvetlenül köthető plusz nyomógomb, húzókapcsoló, mozgásérzékelő radar illetve távirányító.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!