redőnyKAPUK

Széles termékpaletta a helyszíni adottságoknak és elvárásoknak való leghatékonyabb megoldás nyújtásának érdekében. A gyorsmozgású, hőszigetelt redőnypalásttól egészen a biztonsági rácsig. Kapuink alapanyaga igény szerint lehet acél vagy alumínium, natúr vagy porszórt felülettel.

Kérjen visszahívást!

redőnykAPUK

Acél redőnykapu

Acél redőnykapu

A Braselmann családi manufaktúra nagy múltra visszatekintő német gyártó. Acél redőnykapuink alap kivitelben horganyzott felülettel, vizes téri felhasználás esetén rozsdamentes kivitelben és galvanizált sínvezetéssel is elérhetőek

Alu redőnykapu

ALU redőnykapu

Ideális megoldás kis telepítési helyigényű nyílásokra, szükség esetén a homlokzat külső síkjára is telepíthető szerkezetek.
Széles méret választék, akár hangárkapu méretű kivitel szállítása is lehetséges.

Perforált redőnykapu

Perforált redőnykapu

Redőnykapu termékcsaládunkban helyet kapott a biztonsági perforált redőnykapu is. E kivitel alkalmazásával több alkalommal is megoldást tudtunk nyújtani átszellőztetési és egyben biztonságtechnikai problémák orvoslására. Igény szerint gyári porszórt felülettel is szállítható kapu palást.

acél, alu és perforált redőnyKAPUK TULAJDONSÁGAI

Redőnykapuk
Redőnykapuk
Redőnykapuk

Hőszigetelt vagy hőszigetelés nélküli kivitel igény szerint

22 mm vastag, hőszigetelt vagy hőszigetelés nélküli kapulap. Hőszigetelt kivitel esetén 20 mm vastag PUR hab kitöltésű 1-1 mm vastag hidegen hengerelt acél fegyverzetű lamellákból épülő kapulap.

Hőszigetelés nélküli kivitel esetén szimpla vagy dupla falú profil, mérettől és elvárástól függően.

Tartósság és minőségi megjelenés

Acél redőnykapuink alap kivitelben horganyzott felülettel, vizes téri felhasználás esetén rozsdamentes kivitelben és galvanizált sínvezetéssel rendelhetőek. Amennyiben alumínium redőnykapu mellett dönt, alap kivitelben eloxált, natúr felülettel és galvanizált sínvezetéssel tudjuk biztosítani partnereink részére.

Redőnypalástjaink igény szerint gyári porszórt felülettel is kérhetőek.

Tartós és biztos üzemelésű megoldás

Csapatunk fontosnak tartja, hogy partnereink operációja zavartalanul, illetve nagyobb hatékonysággal működhessen a mindennapokban.

Ennek megfelelően redőnyapuink a német gyártmányú GfA vezérlésekkel és hajtóművekkel szereltek, mely garancia a hibamentes működésre.

Kivételesen gazdag alapfelszereltségű kapuvezérlés felármentesen

Az elektromos beüzemelést követően kapuink közvetlenül tűzjelző rendszerbe köthetők és tűz esetén automatikusan nyitnak. Továbbá a vezérlésben helyet kapott egy beépített távirányító vevő egység, melynek köszönhetően a kapuk távirányítóval is működtethetőek.
A vezérlés fogadni tudja a távirányító, kártyaolvasó, indukciós hurok, húzó kapcsoló, mozgásérzékelő radar jelét, így alkalmazkodva az adott operációhoz. Fontos megemlíteni, hogy maga vezérlő doboz háza IP 65 védett, ezáltal az elektronikát nem fenyegeti víz okozta meghibásodás.

Meghajtás, kapumozgatás felsőfokon

A helyi adottságoknak, igényeknek és az operációnak megfelelő kivitel szállítása érdekében a kapuk gyorsmozgású hajtóművel is szerelhetők, melyek frekvenciaváltóval rendelkeznek a hosszú élettartam biztosítása érdekében.
Áramszünet esetén vészhelyzeti kézi lánc, vagy kuplung alkalmazásával a kapu nyitható, illetve csukható. Vizes, párás, vagy mosó környezetbe is meg tudjuk védeni hajtóműveinket a víz vagy a lecsapódott pára behatolása ellen.

OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Lamellák
Ablakozott vagy rácsozott/perforált lamellák, akár teljes kapunyílás szélességben (lamellákba integrált betekintő ablakok).

Dedikált hozzáférés
Dedikált hozzáférést biztosító kulcsos vezérlés plusz nyomógomb vagy mikrokapcsolós tolózár.

Kiegészítők
Vezérlésre közvetlenül köthető plusz nyomógomb, húzókapcsoló, mozgásérzékelő radar illetve távirányító.

Figyelemfelkeltő jelzés
Kétoldali sárga villogó lámpa vagy piros-zöld forgalomirányítási lámpa.