Több évtizedes tapasztalat a garancia

A Rite Hite elsődleges céljai a termelés, az energiahatékonyság és a biztonság növelése ipari környezetben a mindennapi operációk támogatása mellett.

FasTrax® FR LD Hűtőtér kapu

 

Az egyedülálló Thermal Air™ rendszer az InsulMax R-4 függönyökkel ötvözve innovatív, energiatakarékos, és nagy teljesítményű, hűtőhelyiségekbe szánt kapukat eredményez. A választás könnyű.

 

Egyszerű kialakítás és egyszerű választás szinte minden típusú nyitáshoz

 

Elérhető sztenderd, magas emelésű, teljesen függőleges, wrapback és egyedi kialakítással. A FasTrax FR LD szinte bármilyen típusú nyitáshoz
igazítható, kisebb átépítési költséggel.

 

 

Az iparág legbiztonságosabb kapuja

Köszönhetően a Soft-Edge™ technológiának, a két fénysugarú fotoelektrikus érzékelőnek és az opcionális VirtualVision-nek, a mozgásérzékelőknek és a meghajtás nélküli nyitásnak.

 

TRUE Automatikus újrafűzés™

Véletlen ütközés után a FasTrax FR LD kapu újra fűzi magát, emberi beavatkozás nélkül, így a mélyhűtő helyiség kapuját bezárva tartja és az állásidőt minimálisra csökkenti.

 

A kerék újrafeltalálása

Minden FasTrax kapu szíve a meghajtó rendszer, ami a kapu fel- és lefelé mozgását teszi lehetővé, ellensúlyok, rugók és csigák használata nélkül.

Maximális üzemidő, minimális karbantartás

A kevesebb mozgó alkatrész megbízható, problémamentes teljesítményt és alacsonyfenntartási költséget jelent.

 

Az iparág legnagyobb működési sebessége

A 2,5 m/s-os működési sebesség lehetővé teszi a gyors ciklusidőt, amely maximalizálja a termelékenységet és az energiatakarékosságot.

 

Kiváló teljes peremvonalú tömítés

Csökkenti a melegítőlámpákkal és légfüggönyökkel kapcsolatos igényeket, amelyek költségesek lehetnek.

 

Rite-Hite® Doors grafikus felhasználói felület

A Rite-Hite Door egyedi grafikus felhasználói felülete az iparág egyetlen olyan 7” LCD érintőképernyős kezelőeleme, amely úgy gondoskodik a megnövelt biztonságról, hogy lehetővé teszi a kezelőknek, hogy az áram alatt lévő elektromos panelek kezeléséhez személyi védőfelszerelés nélkül férjenek hozzá a vezérlődoboz beállításához.

Képes működni az épületirányítási rendszerekkel, valamint vezeték nélküli reteszelőfunkciókat és nyelvváltási lehetőségeket is kínál.

Fastrax FR LD termékismertető:

 

Termék Adatlap

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!