VERTIKÁLISAN NYÍLÓ HŰTŐTÉRI KAPUK

Gyártónk, a Rite-Hite GmbH. 1965-ben kezdte meg működését, és azóta is a világ egyik vezető gyártója dokkolástechnika, ipari kapu és biztonságtechnika területeken.

Kérjen visszahívást!
A GARANCIA, TÖBB ÉVTIZEDES TAPASZTALAT

A Rite Hite elsődleges céljai a termelés, az energiahatékonyság és a biztonság növelése ipari környezetben a mindennapi operációk támogatása mellett.

FAsTrex High Speed Industrial Door by Rite-Hite

FASTRAX® FR LD HŰTŐTÉR KAPU

Vertikálisan nyíló hűtőtéri kapu

EGYSZERŰ KIALAKÍTÁS ÉS EGYSZERŰ VÁLASZTÁS

Az egyedülálló Thermal Air™ rendszer az InsulMax R-4 függönyökkel ötvözve innovatív, energiatakarékos, és nagy teljesítményű, hűtőhelyiségekbe szánt kapukat eredményez. A választás könnyű, szinte minden típusú nyitáshoz.

Elérhető sztenderd, magas emelésű, teljesen függőleges, wrapback és egyedi kialakítással. A FasTrax FR LD szinte bármilyen típusú nyitáshoz
igazítható, kisebb átépítési költséggel.

Vertikálisan nyíló hűtőtéri kapu

AZ IPARÁG LEGBIZTONSÁGOSABB KAPUJA

Köszönhetően a Soft-Edge™ technológiának, a két fénysugarú fotoelektrikus érzékelőnek és az opcionális VirtualVision-nek, a mozgásérzékelőknek és a meghajtás nélküli nyitásnak.

 

TRUE Automatikus újrafűzés™

 

Véletlen ütközés után a FasTrax FR LD kapu újra fűzi magát, emberi beavatkozás nélkül, így a mélyhűtő helyiség kapuját bezárva tartja és az állásidőt minimálisra csökkenti.

 

A kerék újrafeltalálása

 

Minden FasTrax kapu szíve a meghajtó rendszer, ami a kapu fel- és lefelé mozgását teszi lehetővé, ellensúlyok, rugók és csigák használata nélkül.

Vertikálisan nyíló hűtőtéri kapu

MAXIMÁLIS ÜZEMIDŐ, MINIMÁLIS KARBANTARTÁS

A kevesebb mozgó alkatrész megbízható, problémamentes teljesítményt és alacsonyfenntartási költséget jelent.

 

Az iparág legnagyobb működési sebessége

 

A 2,5 m/s-os működési sebesség lehetővé teszi a gyors ciklusidőt, amely maximalizálja a termelékenységet és az energiatakarékosságot.

 

Kiváló teljes peremvonalú tömítés

 

Csökkenti a melegítőlámpákkal és légfüggönyökkel kapcsolatos igényeket, amelyek költségesek lehetnek.

Hűtőtéri kapu kezelő

MEMAPLEX™ – NEM MŰANYAG

A Memaplex ™ nyolc alapanyagból és gumi adalékanyagból készült, védjeggyel ellátott, az A-SAFE által feltalált poliolefin keverék. A gyártási folyamat során az összetevők molekuláris szerkezete újrarendeződik egy egyenes vonalba, melynek révén a Memaplex ™ egyszerre erős, ugyanakkor rugalmas és erőhatásokat elnyelő is.

A “beépített” memória pedig lehetővé teszi, hogy az anyag az ütközést követően visszatérjen eredeti alakjába. A Memaplex ™ lemosható, kémiailag ellenálló, alkalmas hűtőházakba, nem csorbul, nem reped, nem korrodál és nem pereg, így ideális termék az élelmiszeripari területeken is.

A FASTRAX® FR LD HŰTŐTÉR KAPU TERMÉKADATLAP

Amennyiben szeretne még részletesebb leírást kapni termékünkről,letölthető brosúránk itt található:

Letölthető termékadatlap (PDF)

VISSZAHÍVJUK!

Kérdése van? Segítünk!
Gyakorlatias logisztikai mérnökeink mindenben az Ön rendelkezésére állnak.

Kérjen visszahívást!