Atlas2D shuttle rendszer

Az Atlas® 2D shuttle egy mély sávos tároló és kereső rendszer. A shuttle rendszer lelke egy olyan hordozó, amely akár a tárolósávokon, akár egy vagy több fősávon tud mozogni. Ily módon a shuttle kocsi sávot válthat a kezelő vagy más szállítóeszköz beavatkozása nélkül. Ez a rendkívül hatékony tárolórendszer félig és teljesen automatizált raktárakban egyaránt alkalmazható.

Működés

Az Atlas® raklapos transzferrendszer számos Atlas shuttle kocsiból, a speciálisan tervezett raklapos Shuttle-rack állványkeretből és egy helyi vezérlőrendszerből (STC) áll. Az Atlas® 2D egy önműködő raklapmozgató, amely raklapokat szállíthat mind a tárolófolyósók, mind a főfolyósók sínjén. A tárolósávok és a fősávok közötti kereszteződéseket vagy elágazásokat az Atlas® 2D shuttle zökkenőmentes áthaladására tervezték, legyen szó megrakott vagy üres kocsiról. Egy félautomata raktárban a raklapokat egy hagyományos villás targonca segítségével fogadják és szedik ki az állványrendszer elülső oldalán. A megrendeléseket a raktár WMS rendszeréből bocsájtják ki a helyi raktárvezérlő rendszernek (STC), amely többek között kiválasztja az Atlas® 2D tárolót az adott feladat elvégzéséhez és meghatározza annak optimális útvonalát. A különböző tárolósávok kihasználtsága, az egyes kocsik állapota és működése, valamint az összes elvégzett feladat kimutatása megtekinthető az STC rendszerben, vagy átemelhető az ügyfél fő rendszerébe.

2D Állvány kialakítás

Az állványszerkezet a Stow raklapos állványrendszerén alapul, amely megfelel az összes európai EN / FEM előírásnak. A standard állványok elemek kiterjedt választéka optimalizált és gazdaságos kialakítást tesz lehetővé a projektek sokfélesége szempontjából, a raktár elrendezése, a raklapméret, illetve a raklap súlya stb. tekintetében. A transzfersínek mind a tárolófolyosókon, mind a főfolyosókon a raklapos állványrendszerre vannak rögzítve.

A mellék és a fő sín találkozásában lévő kereszteződés egyszerű horganyzott elemekből épül fel, amelyek egyedileg beállíthatók, lehetővé téve a Stow Atlas® 2D shuttle zökkenőmentes áthaladását irányváltáskor. Nagy figyelmet fordítottak arra is, hogy a teljes megtett út magassága a lehető legkisebb legyen.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!