Homlokvillás targoncák

Mércét állítanak megbízhatóságban

Akár a dokkolónál vagy a munkafolyosóban, a Crown homlokvillás targoncák a legkeményebb kihívások között is megállják a helyüket erejüknél, termelékenységüknél és teljesítményüknél fogva.

SC sorozat

FC sorozat

RC sorozat

Keskenyfolyosós targoncák

A kiemelkedő teljesítményt szem előtt tartva tervezték őket

A Crown 3 féle konfigurációban kínálja keskenyfolyosós gépeit, amelyek így az igényeknek leginkább megfelelő sebességeket, kapacitást, energiahatékonyságot és emelési magasságot nyújtják és biztosítják a kezelőknek mindazokat az eszközöket és magabiztosságot ami alehető leghatékonyabb hatékonyabb munkavégzéshez szükséges.

TSP sorozat

Tolóoszlopos targoncák

Magasabb termelékenységet biztosítanak

Kiemelkedő emelési sebességével, terhelhetőségével, energiahatékonyságával és a kezelő számára kiváló kilátást biztosítva a Crown tolóoszlopos targonca-család segít Önnek hatékonnyabbá tenni az anyagmozgatást.

ESR sorozat

RR/RD sorozat

Komissiózó targoncák

Új szintre emelik a hatékonyságot

A Crown optimálissá teszi a komissiózás folyamatát – mind talajszinten, mind a legnagyobb magasságokban. A kitűnő kezelési tulajdonságok és stabilitás, a piacvezető ergonómia és a sok különféle kiegészítő funkció lehetővé teszik, hogy a kezelők hatékonyan és magabiztosan dolgozhassanak.

GPC sorozat

MPC sorozat

LP sorozat

SP sorozat

WAV sorozat

Quick Pick Remote

Gyalogkíséretű targoncák

Kezelhetőség, amire számíthat

A Crown-nál a biztonság és a hatékonyság minden gyalogkíséretű emelőtargoncánál alapvető tervezési szempont. Az összes gépünk maximálisan kezelőbarát; kiváló irányíthatósággal és az adott felhasználáshoz való lehető legjobb alkalmazkodással rendelkezik.

WF sorozat

ES sorozat

ET sorozat

DT sorozat

ST/SX sorozat

SH/SHR sorozat

Quick Pick Remote

Raklapmozgatók

Páratlan termelékenység

A kézi raklapmozgatóktól a vezetőállásos gépekig, a Crown minden raklapmozgatási feladathoz ajánl valamilyen eszközt. A gépeinkre jellemző innovatív kialakítás és robosztus felépítés hosszú élettartamot és sokoldalúságot biztosít.

PTH sorozat

WP sorozat

WT sorozat

RT sorozat

PR sorozat

Vontató targoncák

Húzóerő a legkeményebb feladatokhoz

A Crown vontatókat innovatív technológia és strapabíró felépítés jellemzi, ezáltal megfelelő vonóerőt és kiváló irányíthatóságot biztosítanak a gyárakban, raktárakban és elosztóközpontokban való felhasználáshoz.

TC sorozat

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!