Homlokvillás targoncák

Mércét állítanak megbízhatóságban

Akár a dokkolónál vagy a munkafolyosóban, a Crown homlokvillás targoncák a legkeményebb kihívások között is megállják a helyüket erejüknél, termelékenységüknél és teljesítményüknél fogva.

Keskenyfolyosós targoncák

A kiemelkedő teljesítményt szem előtt tartva tervezték őket

A Crown 3 féle konfigurációban kínálja keskenyfolyosós gépeit, amelyek így az igényeknek leginkább megfelelő sebességeket, kapacitást, energiahatékonyságot és emelési magasságot nyújtják és biztosítják a kezelőknek mindazokat az eszközöket és magabiztosságot ami alehető leghatékonyabb hatékonyabb munkavégzéshez szükséges.

Toló-oszlopostargoncák

Magasabb termelékenységet biztosítanak

Kiemelkedő emelési magasságaival, terhelhetőségével, energiahatékonyságával és a kezelő számára kiváló kilátást biztosítva a Crown tolóoszlopos targonca-család segít Önnek hatékonnyabbá tenni az anyagmozgatást.

Komissiózó targoncák

Új szintre emelik a hatékonyságot

A Crown optimálissá teszi a komissiózás folyamatát – mind talajszinten, mind a legnagyobb magasságokban. A kitűnő kezelési tulajdonságok és stabilitás, a piacvezető ergonómia és a sok különféle kiegészítő funkció lehetővé teszik, hogy a kezelők hatékonyan és magabiztosan dolgozhassanak.

Gyalogkíséretű targoncák

Kezelhetőség, amire számíthat

A Crown-nál a biztonság és a hatékonyság minden gyalogkíséretű emelőtargoncánál alapvető tervezési szempont. Az összes gépünk maximálisan kezelőbarát; kiváló irányíthatósággal és az adott felhasználáshoz való lehető legjobb alkalmazkodással rendelkezik.

Raklapmozgatók

Páratlan termelékenység

A kézi raklapmozgatóktól a vezetőállásos gépekig, a Crown minden raklapmozgatási feladathoz ajánl valamilyen eszközt. A gépeinkre jellemző innovatív kialakítás és robosztus felépítés hosszú élettartamot és sokoldalúságot biztosít.

Vontató targoncák

Húzóerő a legkeményebb feladatokhoz

A Crown vontatókat innovatív technológia és strapabíró felépítés jellemzi, ezáltal megfelelő vonóerőt és kiváló irányíthatóságot biztosítanak a gyárakban, raktárakban és elosztóközpontokban való felhasználáshoz.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias raktármérnökeink az Ön segítségére lesznek.