Teljesítmény, erő és biztonság

A Crown ES sorozat raklapemelői a teljesítmény, az erő és a biztonság tökéletes kombinációját nyújtják, ami kivételes magabiztosságot jelent a kezelőjének.

Robosztus és erős

Az ES sorozatú raklapemelők esetében az erő mind kívül, mind belül megnyilvánul. Az alkotóelemeket és a szerkezeti felépítést a lehető legnagyobb erő és tartósság érdekében tervezték.

A hajtási rendszer egy Crown által gyártott váltakozó áramú (AC) meghajtó motorból és egy nagy igénybevételnek ellenálló öntöttvas erőátviteli egységből áll, annak érdekében, hogy a legnagyobb terhekkel is könnyedén képes legyen megbirkózni.

Acélból készült kormányrúd és öntött alumínium kezelőkar szavatolja a hosszú élettartamot még a legkeményebb körülmények között is. A robosztus akkumulátorteret vastag acél szoknya és eltávolítható acél burkolólemezek határolják. Az emelőoszlop stabil I-gerendákból és vastag acél kereszttartókból épül fel.

Kitűnő kezelhetőség, kiváló teljesítmény

Az finoman működő hajtásvezérlés, a keskeny alváz és a választható elektronikus kormányzás egyszerűvé teszi az irányítást szűk terekben, még nagy terhelés mellett is. A precíz proporcionális emelési és leengedési funkció optimálissá teszi a rakatok kezelését akár 5,4 méteres emelési magasságig.

Bekapcsolható funkcióként lehetőség van arra is, hogy a kormányrúd csaknem függőleges helyzetében a gép nem fékez, hanem alacsony sebességgel mozog, ezáltal lehetővé válik a rendkívül szűk helyeken való precíz munkavégzés.

Az innovatív X10 kezelőkar egy nyúl/teknős váltókapcsolót is tartalmaz, amivel az előre beprogramozott sebességi határok között lehet váltan, így a kezelők gyorsan és egyszerűen kiválaszthatják a tapasztalatuknak vagy a feladatnak megfelelő sebességi szintet.

Tegye optimálissá a munkamagasságot

A Crown különleges „QuickPick Remote” emelési technológiája lehetővé teszi a kezelők számára, hogy gyorsabban végezzék a munkájukat, mindezt a munkavégzés biztonságának csökkenése nélkül. A vezeték nélküli távvezérlési technológia lehetővé teszi az emelési funkciók gépen kívülről történő vezérlését az ideális munkamagasság beállítása érdekében.

  • Időt és energiát takarít meg
  • Csökkenti a stresszt és a terhelést
  • Növeli a hatékonyságot

Tisztán látható előny

A kompakt méretű ES sorozatú raklapemelők minden irányban kiváló kilátást biztosítanak, ami nagyobb magabiztosságot ad a kezelőknek olyankor is, amikor korlátozott helyeken kell dolgozniuk. Ez pedig nagymértékben növeli a teljesítményt és a munkavégzés biztonságát.

Az alacsony építésű akkumulátortér és a nagy, széles nyílású kezelőablak és villakocsi akadálytalan rálátást tesz lehetővé a villahegyekre és a támasztólábakra. A villahegyeken elhelyezett jelölések gyors vizuális segítséget nyújtanak villapozicionáláshoz.

A kormányrudat a gép közepére szerelték, emiatt a kezelő mindig biztonságos távolságban helyezkedik el az erőátviteli egységtől. Ez a felépítés biztosítja továbbá a lehető legjobb rálátást a gép mindkét oldalára.

Duplázza meg a termelékenységét

A bázisemeléssel rendelkező ESi típus lehetővé teszi az egymásra halmozott rakatok biztonságos kezelését.

Nagyobb szabad magassága következtében alkalmas rámpákon és egyenetlen talajon való közlekedésre is.

Kivételes megbízhatóság és tartós használati érték

Mivel a tartósság és erő jegyében tervezték, az ES sorozatú raklapemelők kivételesen hosszú élettartammal támasztják alá magas használati értéküket. A gyakorlatilag gondozásmentes 3 fázisú váltakozó áramú (AC) motor nagy gyorsulóképességet és jó kezelhetőséget biztosít bármilyen sebességnél.

A fékenergia-visszatáplálós (e-GEN) fékrendszer a meghajtómotort használja a gép fékezésére, ezzel szükségtelenné téve a mechanikus fékrendszerekre jellemző után-állítást és kopó-alkatrész cserét, aminek eredményeképpen gyakorlatilag karbantartásmentes üzemet biztosít.

Opciók és kiegészítők

Görgőzött akkumulátortér

A görgőzött akkumulátortér lehetővé teszi az akkumulátor egyszerű cseréjét az olyan felhasználásnál, ahol csereakkumulátor használatára van szükség.

Beépített töltőberendezés

A gépbe épített teljesen automata töltőberendezés kényelmes töltési megoldást nyújt, és szükségtelenné teszi az akkumulátor gépből való eltávolítását töltéskor.

Kiegészítő görgők

A kiegészítő görgők egyszerűbbé teszik a támasztókarok átjárását a raklap fenékdeszkáin ki- és bejáráskor egyaránt.

Tehervédő rács

Az acélból készült tehervédő rács stabilizálja a terhet és megakadályozza a raklap elmozdulását.

Hűtőházi kivitel

A hűtőházi előkészítés lehetővé teszi a raklapemelő számára, hogy hűtőházi körülmények között is változatlan teljesítménnyel üzemeljen.

Fém oszlopvédő rács

A fém oszlopvédő rács jobban ellenáll az igénybevételnek, mint a plexi burkolat, különösen hűtőházi körülmények között.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!