CROwn ES SOROZAT Pontosság és erő szűk helyeken

A Crown ES sorozat kiemelkedő teljesítményt, precíz kezelhetőséget, kiváló irányíthatóságot és kilátást biztosít, így a kezelők biztonságosan és hatékonyan tudnak dolgozni szűk helyeken is.

Kérjen visszahívást!

Teljesítmény, erő és biztonság

A Crown ES sorozat raklapemelői a teljesítmény, az erő és a biztonság tökéletes kombinációját nyújtják, ami kivételes magabiztosságot jelent a kezelőjének. Az finoman működő hajtásvezérlés, a keskeny alváz és a választható elektronikus kormányzás egyszerűvé teszi az irányítást szűk terekben, még nagy terhelés mellett is. A precíz proporcionális emelési és leengedési funkció optimálissá teszi a rakatok kezelését akár 5,4 méteres emelési magasságig.

Crown Stackers | ES & ET Series

CROWN ES SOROZATRÓL

Robosztus és erős

Az ES sorozatú raklapemelők esetében az erő mind kívül, mind belül megnyilvánul. Az alkotóelemeket és a szerkezeti felépítést a lehető legnagyobb erő és tartósság érdekében tervezték.

A hajtási rendszer egy Crown által gyártott váltakozó áramú (AC) meghajtó motorból és egy nagy igénybevételnek ellenálló öntöttvas erőátviteli egységből áll, annak érdekében, hogy a legnagyobb terhekkel is könnyedén képes legyen megbirkózni.

Acélból készült kormányrúd és öntött alumínium kezelőkar szavatolja a hosszú élettartamot még a legkeményebb körülmények között is. A robosztus akkumulátorteret vastag acél szoknya és eltávolítható acél burkolólemezek határolják. Az emelőoszlop stabil I-gerendákból és vastag acél kereszttartókból épül fel.

Gyalogkíséretű targonca ES sorozat
Gyalogkíséretű targonca ES sorozat

Tegye optimálissá a munkamagasságot

A Crown különleges „QuickPick Remote” emelési technológiája lehetővé teszi a kezelők számára, hogy gyorsabban végezzék a munkájukat, mindezt a munkavégzés biztonságának csökkenése nélkül. A vezeték nélküli távvezérlési technológia lehetővé teszi az emelési funkciók gépen kívülről történő vezérlését az ideális munkamagasság beállítása érdekében.

• Időt és energiát takarít meg
• Csökkenti a stresszt és a terhelést
• Növeli a hatékonyságot

Kitűnő kezelhetőség, kiváló teljesítmény

Az finoman működő hajtásvezérlés, a keskeny alváz és a választható elektronikus kormányzás egyszerűvé teszi az irányítást szűk terekben, még nagy terhelés mellett is. A precíz proporcionális emelési és leengedési funkció optimálissá teszi a rakatok kezelését akár 5,4 méteres emelési magasságig.

Bekapcsolható funkcióként lehetőség van arra is, hogy a kormányrúd csaknem függőleges helyzetében a gép nem fékez, hanem alacsony sebességgel mozog, ezáltal lehetővé válik a rendkívül szűk helyeken való precíz munkavégzés.

Az innovatív X10 kezelőkar egy nyúl/teknős váltókapcsolót is tartalmaz, amivel az előre beprogramozott sebességi határok között lehet váltan, így a kezelők gyorsan és egyszerűen kiválaszthatják a tapasztalatuknak vagy a feladatnak megfelelő sebességi szintet.

Gyalogkíséretű targonca ES sorozat

ES modell típusok

CROWN ES4000 magasemelésű raklapmozgató

CROWN ESi4000 magasemelésű raklapmozgató

OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Görgőzött akkumulátortér

A görgőzött akkumulátortér lehetővé teszi az akkumulátor egyszerű cseréjét az olyan felhasználásnál, ahol csereakkumulátor használatára van szükség.

Beépített töltőberendezés

A gépbe épített teljesen automata töltőberendezés kényelmes töltési megoldást nyújt, és szükségtelenné teszi az akkumulátor gépből való eltávolítását töltéskor.

Kiegészítő görgők

A kiegészítő görgők egyszerűbbé teszik a támasztókarok átjárását a raklap fenékdeszkáin ki- és bejáráskor egyaránt.

Tehervédő rács

Az acélból készült tehervédő rács stabilizálja a terhet és megakadályozza a raklap elmozdulását.

Hűtőházi kivitel

A hűtőházi előkészítés lehetővé teszi a raklapemelő számára, hogy hűtőházi körülmények között is változatlan teljesítménnyel üzemeljen.

Fém oszlopvédő rács

A fém oszlopvédő rács jobban ellenáll az igénybevételnek, mint a plexi burkolat, különösen hűtőházi körülmények között.

Gyalogkíséretű targonca ES sorozat

CROWN ES BROSÚRA

Amennyiben szeretne még részletesebb leírást kapni a Crown ES targoncákról, akkor töltse le brossúránkat itt.

ES brosúra letöltése (PDF)

CROWN ES SPECIFIKÁCIÓ

A termék műszaki specifikációja itt érhető el:

ES specifikáció letöltése (PDF)

ESI specifikáció letöltése (PDF)

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!