Nagyobb teljesítmény, hosszabb üzemidő

A nagyobb gyorsulás és sebesség megnövelt hatékonyságot eredményez, ami akár 10%-kal több anyag mozgatását teszi lehetővé műszakonként. A hidraulikarendszert a nagyobb emelési-, döntési-, és süllyesztési sebességek elérése érdekében optimalizálták, ezáltal tovább nőtt a termelékenység. A teljesítménynövekedés mellett 25%-kal nőtt az egy töltéssel elérhető üzemidő is.

Páratlan irányíthatóság

Helytakarékos felépítés biztosítja a szűk helyeken való mozgást, ezzel lehetővé válik az FC sorozatú targoncák használata olyan körülmények között is, ahol más homlokvillás gépek egyszerűen nem férnek el.

A dupla meghajtómotor és a kormányzott tengely geometriája nagymértékben javította a fordulási tulajdonságokat, így az FC sorozatú gépek képesek úgy körbefordulni 360°-ban, hogy nem érnek hozzá a környező rakatokhoz vagy raklapokhoz.

Középpontban a targoncakezelő

Az FC sorozatú targoncáknál a Crown olyan módon tökéletesítette az apró részleteket, hogy nagymértékben javulhasson a kezelők hatékonysága, biztonsága és termelékenysége.

Az FC sorozat ideális ergonómiával, minden irányba való kiváló kilátással és tágas munkahellyel segíti a kezelőt a nagyobb termelékenység érdekében. A targonca teljesen rugózott üléssel, kényelmes kartámaszokkal, extra nagy fejtérrel, jól kialakított kezelőtérrel és alacsony fellépővel rendelkezik.

Kezelési lehetőségként ujjbegy vezérlés, kétkaros vezérlés, vagy manuális karos vezérlés választható.

A tartósság jegyében fejlesztve

Az összes Crown targoncát a hosszú-távú megbízható teljesítményt szem előtt tartva fejlesztik, tervezik és gyártják, ami alól az FC sorozat sem kivétel. Az erős és strapabíró vázzal, hajtóművel és fékekkel felszerelt FC sorozatú targoncák könnyedén megbirkóznak a legnagyobb kihívást jelentő rakatokkal is.

A Crown speciális I-keresztmetszetű oszlopa, a robosztus villakocsi és a megerősített tehervédő rács nagy terhelés alatt is ellenállnak a hajlítási és csavarási igénybevételeknek.

A Crown által gyártott váltóáramú motorok megnövelt teljesítményt és megbízhatóságot biztosítanak, míg a fékenergia-visszatáplálós (e-GEN) fékrendszer előnyös a teljesítmény, karbantartás és a fenntartási költségek tekintetében, hiszen gyakorlatilag elkerülhetővé teszi a fék-karbantartást.

Opciók és kiegészítők

Kiegészítő hidraulika funkciók

Kiegészítő hidraulika funkciók választhatóak a különböző anyagmozgató kiegészítők használatához, a kiszámíthatatlan helyzetek elkerülése és a kezelők biztonságának fokozása érdekében.

Adapterek

Kiegészítőink széles választéka – beleértve a kartonmegfogót, push-pull adaptert, villapozicionálót, dupla villát, multi raklapkezelőt és oldalmozgatót – segíti a különféle terhek mozgatását.

Világítási csomagok

A különböző világítási csomagok jobb láthatóságot biztosítanak a gépkezelő és a gyalogosok számára is.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!