Kimagasló termelékenység

Gépeink javítják a termelékenységet, sokoldalúbban alkalmazhatóak, illetve jobb ergonómiát és magasabb megbízhatóságot nyújtanak, a hosszú távú teljesítmény és a befektetés megtérülésének biztosítása érdekében.

Minden mozdulat hatékony

A GPC sorozat kiválóan vezethető, a kényelme pedig csökkenti a kifáradást, ezáltal növekszik a kezelők termelékenysége.

Amióta több tanulmány is kimutatta, hogy a tipikus gyűjtési ciklus 90%-át a gépen kívülről végzik, a Crown tervezőmérnökei és formatervezői azon fáradoznak, hogy olyan opciókat és kiegészítőket alkossanak, amelyek segítségével gépeink a lehető legjobban illeszkednek minden egyes felhasználási igényhez, és csökkentik, illetve egyszerűsítsék a kezelők mozgását a gépen, és azon kívül is.

Emelje magasabb szintre a komissiózást

A GPC sorozat a komissiózok széles választékát kínálja annak érdekében, hogy bármilyen felhasználási igényre választ tudjunk adni, többek között a magasabb, nehezebb terhek mozgatási feladataira, illetve a második szintről történő komissiózásra is.

Az opcionális, lehajtható létra praktikus lehetőség a kezelők munkamagasságának a növelésére. A GPC sorozat emelhető platformmal is rendelhető, amivel a kezelő a második szinten való komissiózáshoz is elegendő magasságba emelkedhet. A magas-emelésű villákkal felszerelt komissiózó modellek ergonómiai és termelékenységi előnyöket is biztosítanak.

Ezeknél a gépeknél a villák lesüllyeszthetőek vagy felemelhetőek annak érdekében, hogy a kezelőknek a lehető legkevesebbet kelljen emelniük illetve hajolniuk, ezáltal kitartóbban és kisebb fáradtsággal képesek végezni a munkájukat.

Tegye optimálissá a komissiózás folyamatát

A nagysűrűségű komissiózó alkalmazásokhoz fejlesztette ki a Crown a „QuickPick Remote” fantázianevű, távirányítású komissiózó technológiát, ami nagymértékben leegyszerűsíti a munkafolyamatot. A kezelők optimális komissiózási helyzetbe állíthatják a targoncát egy egyszerű gombnyomással.

  • Időt takarít meg
  • Csökkenti a kockázatot
  • Növeli a termelékenységet

A megbízható teljesítményt szem előtt tartva tervezték

Az opcionális, lehajtható létra praktikus lehetőség a kezelők munkamagasságának a növelésére. A GPC sorozat emelhető platformmal is rendelhető, amivel a kezelő a második szinten való komissiózáshoz is elegendő magasságba emelkedhet.

A magas-emelésű villákkal felszerelt komissiózó modellek ergonómiai és termelékenységi előnyöket is biztosítanak. Ezeknél a gépeknél a villák lesüllyeszthetőek vagy felemelhetőek annak érdekében, hogy a kezelőknek a lehető legkevesebbet kelljen emelniük illetve hajolniuk, ezáltal kitartóbban és kisebb fáradtsággal képesek végezni a munkájukat.

A hosszú távú siker titka

Nagyobb teljesítmény, alacsonyabb energiafogyasztás mellett – erre a technikai kihívásra kellett választ találniuk a Crown fejlesztőmérnökeinek a GPC sorozat tervezése során.

Az értékes belső komponensek megóvása érdekében a Crown GPC sorozatú komissiózók burkolatához körülbelül 200 kg-al több acélt használtak fel. A Crown vertikálisan integrált gyártó és szervizszolgáltatásának következtében a fenntartási költségek számottevően alacsonyabbak lehetnek az idő előrehaladtával.

Opciók és kiegészítők

Lehajtható fellépő

A lehajtható fellépő egy praktikus és gazdaságos megoldás a kezelő munkamagasságának növelésére.

Raklap bevezető görgők

A raklap bevezető görgők segítségével könnyebbé válik a raklap fenékdeszkáján való átjárás.

Emelhető platform

Az emelhető platform teljesíti az olyan felhasználás követelményeit, ahol gyakran kell a második állványszintről komissiózni.

Tehervédő rács

Az acélból készült tehervédő rács stabilizálja a terhet és megakadályozza a raklap elmozdulását.

Munkavégzést segítő kiegészítők

A Crown munkavégzést segítő kiegészítőit úgy alkották meg, hogy segítsék a kezelőket a gyorsabb, egyszerűbb és hatékonyabb munkavégzésben.

Külső menetvezérlés

A külső menetvezérlő gombok lehetővé teszik, hogy a kezelő a gép mellett gyalogolva vezesse a komissiózót a következő rakodási helyre, ezzel megtakarítva a gépre való felszállás és arról való leszállás idejét és mozgási igényét.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!