Sokoldalúan alkalmazható

Az MPC sorozat a magasemelésű oszlopnak és a homlokvillás kialakításnak köszönheti a sokoldalúságát. Akár a gép közelében dolgozik, esetleg négyutas raklapokat mozgat, zsúfolt területeken mozog, vagy éppen állványra rakodik: az emelőoszloppal felszerelt komissiózó mindent megold.

Minden területen teljesít

Komissiózás

Tökéletesen ergonomikus emelési magasság mindenféle komissiózási feladathoz.

Raklapmozgatás

Akár 12,5 km/h-ás haladási sebesség és automata sebességszabályozás a kanyarokban.

Rakatok tömbös tárolása

Több raklapot tud egymásra helyezni, ezzel további rakodási helyet felszabadítva a talajszinten.

Árufeltöltés

Akár 4,3 méteres emelési magasság segíti a raklapok elhelyezését.

Ergonomikus, precíz, biztonságos

A Crown tervezőmérnökei úgy alkották meg az MPC sorozatot, hogy osztályában a legjobb kilátással, irányíthatósággal és kezelhetőséggel rendelkezzen. Az alacsony fellépő egyszerűvé teszi a gyakori fel- és leszállással járó feladatokat.

Finom, jól szabályozható gyorsítás és fékezés, illetve rugózott padló nyújt a kezelőnek nagyobb magabiztosságot, a biztonságosabb munkavégzés érdekében. Ezeken felül szilárd acélburkolat veszi körül a gépet, a fizikai védelem érdekében.

Megbízható teljesítményt nyújt

Az emelőoszloppal felszerelt MPC sorozatú komissiózót robosztus, megbízható felépítés jellemzi, ami a legintenzívebb használatnak is ellenáll.

Ezen felül a bizonyítottan megbízható Crown váltakozó áramú (AC) meghajtó motorok, és a nagyméretű, hosszú-élettartamú teherkerekek biztosítják, hogy minden folyamatosan mozgásban maradjon.

A Crown az olyan fejlett technológiai megoldások használatával, amilyen a különleges „Access 1 2 3” vezérlő és diagnosztikai rendszer, az „e-GEN” fékenergia visszatápláló fékrendszer, illetve az elektronikus kormányzás, a biztonság, a teljesítmény és a termelékenység növelésére törekszik.

Hosszú távú siker

Nagyobb teljesítmény, alacsonyabb energiafogyasztás mellett – erre a technikai kihívásra kellett választ találniuk a Crown fejlesztőmérnökeinek az MPC sorozat tervezése során.

A Crown vertikálisan integrált gyártó és szervizszolgáltatásának következtében a fenntartási költségek számottevően alacsonyabbak lehetnek az idő előrehaladtával.

Opciók és kiegészítők

Háttámla mellett elhelyezett emelő/süllyesztő gombok

A háttámlánál elhelyezett emelő és süllyesztő gombok jobb hozzáférést biztosítanak a rakatok pozicionálásához – a gépen állva, és a gép mellől is.

Lehajtható támaszkodóülés

A lehajtható támaszkodóülés pihentető testtartást tesz lehetővé a hosszú közlekedő utakon, a kezelő kényelme, és ezáltal a nagyobb teljesítmény érdekében.

Plexiüveg burkolat a vezetővédő keret felett

A plexiüveg burkolat még nagyobb védelmet biztosít a kezelő számára anélkül, hogy korlátozná a kilátást felfelé.

Gumiütköző

A gumi ütköző extra védelmet biztosít az orrnak és az alváznak nagy forgalmú környezetben.

Visszapillantó tükör

A visszapillantó tükrök jobb kilátást biztosítanak a kezelő számára, anélkül, hogy folyamatosan forgolódnia kellene.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!