Tartósság, ami kiállja az idők próbáját

A PTH sorozatú kézi raklapmozgatókra erős felépítés és az acél bőkezű használata jellemző – különösen a kritikus stressz pontokon – a hosszantartó teljesítmény érdekében.

A tartósságot a megerősített kormányrúd, a vastag acélból készült, erős, C profilú villaszárak, a kovácsolt acél emelőkarok és a négyszögletes keresztmetszetű nyomórudak növelik.

Ezeken felül, a PTH sorozat a korrózió elleni hatásos védelem érdekében galvanizált csapokat és tengelyeket, illetve kemény krómbevonattal ellátott emelődugattyút tartalmaz.

Munkára tervezve

A PTH sorozatú kézi raklapmozgatók tervezésénél fontos szempont volt a finom és csendes működés valamint a könnyű kezelhetőség, aminek következtében a kezelők kevésbé fáradnak el és hatékonyabban tudnak dolgozni.

Ergonómikus kezelőkar

A kezelőkar alakja és vastagsága illetve a funkcióváltó kar formája és elhelyezkedése csökkenti a kezelők kifáradását és növeli a termelékenységet. A funkcióváltó kar semleges helyzetében a kormányrúd előfeszítése megszűnik a könnyebb irányíthatóság érdekében.

Strapabíró kerekek

A kormányzott és teherkerekek kiváló minőségű alapanyagok és csapágyak felhasználásával készültek az alacsony gördülési ellenállás érdekében. A kormányzott kerekek 200 fokos tartományban forgathatóak el a szűk helyeken való könnyebb manőverezés érdekében.

Optimális villahegy kialakítás

A 18 cm átmérőjű, lengőtengelyre szerelt kormányzott kerekeket úgy tervezték, hogy mindig optimális kapcsolatban maradjanak a talajjal, ami segíti a rámpákon és egyenetlen talajon való könnyű irányítást. A raklapokba való be- és kijárás egyszerűbb és gyorsabb a villahegyek kialakítása és az optimálisan elhelyezett görgők miatt.

Extra kényelem és funkcionalitás

A PTH sorozat része egy kézi, illetve egy elektromos mozgatású ollós emelővel rendelkező modell is, amelyek termelékenység növelése érdekében sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé: a raklapmozgatási feladatok mellett akár tároló asztalként vagy munkaasztalként is funkcionálhatnak.

Ezeknél a kiviteleknél a villák 800 mm magasra emelhetőek, ami megkíméli a kezelőket a szükségtelen hajlongástól illetve a nehéz tárgyak felemelésétől, és növelik a gyakran ismétlődő munkaműveletek hatékonyságát.

Egyszerű szervizelhetőség

A Crown a tartós használati értéket szem előtt tartva tervezi az összes targoncáját, ami alól a PTH sorozat sem kivétel. A szivattyú szelep kialakítása minimálisra csökkenti a szennyeződés bejutásának a lehetőségét, és 1 millió munkacikluson át tesztelték a működését, hogy biztosítsák a hosszú élettartamot.

A karbantartási igény csökkentése érdekében a Crown a következő technikai megoldásokat alkalmazza a PTH sorozatú eszközöknél:

  • Önkenő perselyek
  • Könnyen cserélhető szivattyú szeleptömb
  • Seeger-gyűrűs rögzítés a tolórudak és az emelő rudazat összekötésénél

Opciók és kiegészítők

Kézifék

A kézifék alkalmas a kézi raklapemelő helyzetének biztonságos rögzítésére.

Gumi vagy nylon kormányzott kerekek

Gumi vagy nylon kormányzott kerekek választhatóak a felhasználási módnak megfelelően.

Nylon teherkerekek

A Nylon teherkerekek növelik a tartósságot és javítják a kezelhetőséget, különösen egyenetlen talajon végzett munkáknál.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!