CROwn PTH SOROZAT Rendkívül tartós használati érték

A kézi raklapmozgatóknak tartósnak kellene lenniük, nem pedig eldobhatónak. A minőség, szervizelhetőség és tartósság tekintetében a PTH sorozat kétségtelenül piacvezető.

Kérjen visszahívást!
a hatékonyság mindenekelőtt

A nagyobb gyorsulás és sebesség megnövelt hatékonyságot eredményez, ami akár 10%-kal több anyag mozgatását teszi lehetővé műszakonként. A hidraulikarendszert a nagyobb emelési-, döntési-, és süllyesztési sebességek elérése érdekében optimalizálták, ezáltal tovább nőtt a termelékenység. A teljesítménynövekedés mellett 25%-kal nőtt az egy töltéssel elérhető üzemidő is.

Raklapmozgató targonca PTH sorozat

CROWN PTH SOROZATRÓL

Tartósság, ami kiállja az idők próbáját

A PTH sorozatú kézi raklapmozgatókra erős felépítés és az acél bőkezű használata jellemző – különösen a kritikus stressz pontokon – a hosszantartó teljesítmény érdekében.

A tartósságot a megerősített kormányrúd, a vastag acélból készült, erős, C profilú villaszárak, a kovácsolt acél emelőkarok és a négyszögletes keresztmetszetű nyomórudak növelik.

Ezeken felül, a PTH sorozat a korrózió elleni hatásos védelem érdekében galvanizált csapokat és tengelyeket, illetve kemény krómbevonattal ellátott emelődugattyút tartalmaz.

Raklapmozgató targonca PTH sorozat
Raklapmozgató targonca PTH sorozat

Munkára tervezve

A PTH sorozatú kézi raklapmozgatók tervezésénél fontos szempont volt a finom és csendes működés valamint a könnyű kezelhetőség, aminek következtében a kezelők kevésbé fáradnak el és hatékonyabban tudnak dolgozni.

  • Ergonómikus kezelőkar
  • Strapabíró kerekek
  • Optimális villahegy kialakítás

Extra kényelem és funkcionalitás

A PTH sorozat része egy kézi, illetve egy elektromos mozgatású ollós emelővel rendelkező modell is, amelyek termelékenység növelése érdekében sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé: a raklapmozgatási feladatok mellett akár tároló asztalként vagy munkaasztalként is funkcionálhatnak.

Ezeknél a kiviteleknél a villák 800 mm magasra emelhetőek, ami megkíméli a kezelőket a szükségtelen hajlongástól illetve a nehéz tárgyak felemelésétől, és növelik a gyakran ismétlődő munkaműveletek hatékonyságát.

Raklapmozgató targonca PTH sorozat
Gyalogkíséretű targonca DT sorozat

Egyszerű szervizelhetőség

A Crown a tartós használati értéket szem előtt tartva tervezi az összes targoncáját, ami alól a PTH sorozat sem kivétel. A szivattyú szelep kialakítása minimálisra csökkenti a szennyeződés bejutásának a lehetőségét, és 1 millió munkacikluson át tesztelték a működését, hogy biztosítsák a hosszú élettartamot.

A karbantartási igény csökkentése érdekében a Crown a következő technikai megoldásokat alkalmazza a PTH sorozatú eszközöknél:

  • Önkenő perselyek
  • Könnyen cserélhető szivattyú szeleptömb
  • Seeger-gyűrűs rögzítés a tolórudak és az emelő rudazat összekötésénél

PTH modell típusok

CROWN PTH50 sztenderd raklapmozgató

CROWN PTH50 ollós emelős raklapmozgató

 

CROWN PTH50 elektromos ollós emelős raklapmozgató

OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Kézifék

A kézifék alkalmas a kézi raklapemelő helyzetének biztonságos rögzítésére.

Gumi vagy nylon kormányzott kerekek

Gumi vagy nylon kormányzott kerekek választhatóak a felhasználási módnak megfelelően.

Nylon teherkerekek

A Nylon teherkerekek növelik a tartósságot és javítják a kezelhetőséget, különösen egyenetlen talajon végzett munkáknál.

Raklapmozgató targonca PTH sorozat

CROWN PTH BROSÚRA

Amennyiben szeretne még részletesebb leírást kapni a Crown FC targoncákról, akkor töltse le brossúránkat itt.

CROWN PTH SPECIFIKÁCIÓ

A termék műszaki specifikációja itt érhető el:

Crown PTH specifikáció (PDF)

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!