Kompakt felépítés

Az RC sorozat kompakt felépítése páratlan kilátást, kiváló ergonómiát és kényelmes rugózást biztosít a kezelőnek.

Széles, nyitott látótér

A korlátozott terekben dolgozó kezelőknek a jó kilátás alapvető szükséglet. Innét közelítve a témát, az RC sorozat egyedileg tervezett geometriája mindenki máshoz képest komoly előnyt biztosít ott, ahol az a leginkább számít: kamionokban, szűk folyosókban, illetve gyalogosokkal, berendezésekkel és termékekkel zsúfolt terekben.

Az akkumulátorházat lekerekítették a jobb oldalon, amerre a gépkezelő leggyakrabban néz. Ez a lekerekítés és az egyébként is alacsony építésű akkumulátorház kiváló kilátást biztosít. Az emelőoszlop és a vezetővédő keret tartóoszlopainak kialakítása is javítja a kilátást előrefelé.

Ezt a hidraulikacsövek és láncok megfelelő elvezetésével és az oszlopoknak a különleges elhelyezésével oldották meg.

Még termelékenyebb targoncakezelők

Bizonyított tény, hogy azok a kezelők, akik kényelmes körülmények között, magabiztosan tudják végezni a munkájukat, többet teljesítenek. Ezen oknál fogva fejlesztett a Crown olyan piacvezető, innovatív technológiát az RC sorozatú targoncákhoz, aminek a megalkotásakor a kezelőre fókuszáltak.

Az álló helyzetű kezelői pozíció megadja a kezelőnek mindazt a rugalmasságot és kényelmet, amire szüksége van a gyorsabb munkavégzéshez. Ezt szolgálják a puha érintkezési helyek, a korszakalkotó „FlexRide” rugózott platform, az ütéseket elnyelő burkolat, a nagyméretű kezelőtér és az egyszerű be-és kiszállás lehetősége.

A Crown RC sorozatú targoncái az átlagos gépeknél háromszor nagyobb védelmet biztosítanak az olyan tipikus ütések és vibrációk ellen, amilyenek jellemzően a rámpán, dilatációs hézagokon és egyenetlen felületen való áthaladáskor keletkeznek.

Biztonságos és hatékony teljesítmény

Az olyan targonca, ami lehetővé teszi a kezelője számára, hogy a tőle telhető legjobbat nyújtsa, nagymértékben képes javítani az egész folyamat hatékonyságán. Az RC sorozat stabilitási és vezérlési tulajdonságai lehetővé teszik a gépkezelő számára, hogy kizárólag a feladatra koncentrálhasson.

A Crown „Access 1 2 3” integrált vezérlőrendszere folyamatosan figyeli a targonca alrendszereit és az aktuális munkakörülményeknek megfelelően változtatja azok teljesítményét. Ilyenek a meghajtó-, a fék-, a kormány-, hidraulika-, és egyéb alrendszerek.

Az RC sorozatú vezetőállásos targoncába beépítették a Crown egyedi stabilitási rendszerét, amit úgy alkottak meg, hogy a lehető legkisebbre csökkentse az instabilitás veszélyét a biztonság és a hatékonyság érdekében.

Garantált megbízhatóság

A Crown különleges, vertikálisan integrált gyártási rendszere biztosítja, hogy az RC sorozat összes alkatrésze rendkívül kiegyensúlyozott rendszerként működjön együtt, ezzel az iparág legmagasabb szintű megbízhatóságát szavatolva.

A Crown fékenergia visszatápláló (e-GEN) fékrendszere a nagy nyomatékkal rendelkező meghajtó-motor erejét használja a fékezési teljesítmény növeléséhez, miközben gyakorlatilag elkerülhetővé teszi a fékrendszer karbantartását.

Tartós használati érték

A Crown RC sorozatú vezetőállásos targoncája hosszú távon is kiváló használati értéket biztosít, ami magasabb rendelkezésre állást és alacsonyabb fenntartási költségeket eredményez.

Partnereink nyugodt szívvel támaszkodhatnak a Crown minden részletre kiterjedő szerviztámogatására a megbízható és költséghatékony üzemeltetés érdekében.

Opciók és kiegészítők

Bejárható („Drive in”) állványokhoz alkalmas vezetővédő keret

Ez a választható, keskenyebb vezetővédő keret védelmet nyújt a kezelő számára bejárható állványok kiszolgálása esetén is.

Hűtőházi és korrózió-elleni felszereltség

A korrózió elleni vagy hűtőházi felszereltség lehetővé teszi, hogy a targonca megfelelő teljesítménnyel üzemelhessen magas páratartalmú vagy hideg körülmények között is.

Négytagú (Quad) oszlop

A négytagú oszlop nagy emelőképességet biztosít alacsonyabb építési magasság mellett, annak érdekében, hogy alacsonyabb átjárókon keresztül, vagy egyéb akadályok alatt is közlekedhessen a gép.

Vállalatának erre az eszközre van szüksége?

Gyakorlatias logisztikai mérnökeink az Ön segítségére lesznek.
Kérjen visszahívást!