CROWN RC SOROZAT A sokoldalú munkaerő

Zsúfolt környezetben is kiválóan teljesítenek a Crown RC sorozatú vezetőállásos homlokvillás targoncák – akár a dokkolónál, akár az állványok között.

Kérjen visszahívást!

Kompakt felépítés

Az RC sorozat kompakt felépítése páratlan kilátást, kiváló ergonómiát és kényelmes rugózást biztosít a kezelőnek.

Homlokvillás targonca RC sorozat

CROWN RC SOROZATRÓL

Széles, nyitott látótér

A korlátozott terekben dolgozó kezelőknek a jó kilátás alapvető szükséglet. Innét közelítve a témát, az RC sorozat egyedileg tervezett geometriája mindenki máshoz képest komoly előnyt biztosít ott, ahol az a leginkább számít: kamionokban, szűk folyosókban, illetve gyalogosokkal, berendezésekkel és termékekkel zsúfolt terekben.

Az akkumulátorházat lekerekítették a jobb oldalon, amerre a gépkezelő leggyakrabban néz. Ez a lekerekítés és az egyébként is alacsony építésű akkumulátorház kiváló kilátást biztosít. Az emelőoszlop és a vezetővédő keret tartóoszlopainak kialakítása is javítja a kilátást előrefelé.

Ezt a hidraulikacsövek és láncok megfelelő elvezetésével és az oszlopoknak a különleges elhelyezésével oldották meg.

Targoncák-RC sorozat
Targoncák-RC sorozat

Még termelékenyebb targoncakezelők

Bizonyított tény, hogy azok a kezelők, akik kényelmes körülmények között, magabiztosan tudják végezni a munkájukat, többet teljesítenek. Ezen oknál fogva fejlesztett a Crown olyan piacvezető, innovatív technológiát az RC sorozatú targoncákhoz, aminek a megalkotásakor a kezelőre fókuszáltak.

Az álló helyzetű kezelői pozíció megadja a kezelőnek mindazt a rugalmasságot és kényelmet, amire szüksége van a gyorsabb munkavégzéshez. Ezt szolgálják a puha érintkezési helyek, a korszakalkotó „FlexRide” rugózott platform, az ütéseket elnyelő burkolat, a nagyméretű kezelőtér és az egyszerű be-és kiszállás lehetősége.

A Crown RC sorozatú targoncái az átlagos gépeknél háromszor nagyobb védelmet biztosítanak az olyan tipikus ütések és vibrációk ellen, amilyenek jellemzően a rámpán, dilatációs hézagokon és egyenetlen felületen való áthaladáskor keletkeznek.

Biztonságos és hatékony teljesítmény

Az olyan targonca, ami lehetővé teszi a kezelője számára, hogy a tőle telhető legjobbat nyújtsa, nagymértékben képes javítani az egész folyamat hatékonyságán. Az RC sorozat stabilitási és vezérlési tulajdonságai lehetővé teszik a gépkezelő számára, hogy kizárólag a feladatra koncentrálhasson.

A Crown „Access 1 2 3” integrált vezérlőrendszere folyamatosan figyeli a targonca alrendszereit és az aktuális munkakörülményeknek megfelelően változtatja azok teljesítményét. Ilyenek a meghajtó-, a fék-, a kormány-, hidraulika-, és egyéb alrendszerek.

Az RC sorozatú vezetőállásos targoncába beépítették a Crown egyedi stabilitási rendszerét, amit úgy alkottak meg, hogy a lehető legkisebbre csökkentse az instabilitás veszélyét a biztonság és a hatékonyság érdekében.

Targoncák-RC sorozat
Targoncák-RC sorozat

Garantált megbízhatóság

A Crown különleges, vertikálisan integrált gyártási rendszere biztosítja, hogy az RC sorozat összes alkatrésze rendkívül kiegyensúlyozott rendszerként működjön együtt, ezzel az iparág legmagasabb szintű megbízhatóságát szavatolva.

A Crown fékenergia visszatápláló (e-GEN) fékrendszere a nagy nyomatékkal rendelkező meghajtó-motor erejét használja a fékezési teljesítmény növeléséhez, miközben gyakorlatilag elkerülhetővé teszi a fékrendszer karbantartását.

Tartós használati érték

A Crown RC sorozatú vezetőállásos targoncája hosszú távon is kiváló használati értéket biztosít, ami magasabb rendelkezésre állást és alacsonyabb fenntartási költségeket eredményez.

Partnereink nyugodt szívvel támaszkodhatnak a Crown minden részletre kiterjedő szerviztámogatására a megbízható és költséghatékony üzemeltetés érdekében.

Targoncák-RC sorozat

RC modell típusok

CROWN RC5500 3-támaszú beállós homlokvillás targonca

OPCIÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

Bejárható („Drive in”) állványokhoz alkalmas vezetővédő keret

Ez a választható, keskenyebb vezetővédő keret védelmet nyújt a kezelő számára bejárható állványok kiszolgálása esetén is.

Hűtőházi és korrózió-elleni felszereltség

A korrózió elleni vagy hűtőházi felszereltség lehetővé teszi, hogy a targonca megfelelő teljesítménnyel üzemelhessen magas páratartalmú vagy hideg körülmények között is.

Négytagú (Quad) oszlop

A négytagú oszlop nagy emelőképességet biztosít alacsonyabb építési magasság mellett, annak érdekében, hogy alacsonyabb átjárókon keresztül, vagy egyéb akadályok alatt is közlekedhessen a gép.

Targoncák-RC sorozat

CROWN RC BROSÚRA

Amennyiben szeretne még részletesebb leírást kapni a Crown RC targoncákról, akkor töltse le brossúránkat itt.

Crown RC brosúra (PDF)

CROWN RC SPECIFIKÁCIÓ

Lorem ipsum dolor sit amet Crown RC targoncákról, akkor töltse le specifikációnkat itt.

Crown RC specifikáció (PDF)

kérdése van? Logisztikai szaktanácsadó kollégánk várja hívását.

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kérjen visszahívást!